Închide meniul

Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 mai 2024, 22:02

Reclamă
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic

Cum arată clasamentul în playout după U Cluj - Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic

Hepta

Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Echipa lui Kopic a ajuns într-o situaţie disperată şi este la mâna rezultatelor pentru a se salva de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo poate retrograda pentru a doua oară în istorie. Echipa lui Zeljko Kopic nu a reuşit să câştige la Universitatea Cluj şi a ajuns la mâna rezultatelor pentru a se salva de la retrogradare.

Dinamo a avut 2-1 şi 3-2, iar gazdele au egalat în minutul 90+1. Clujenii au marcat prin Popa 5, Oancea ’61 şi Masoero ‘90+1. Pentru Dinamo au marcat Bani ’37, Milanov ’48 şi Pavcic ’87.

Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3

Echipa lui Zejko Kopic a ajuns la 22 de puncte şi a egalat pe FC U Craiova. Echipa lui Adrian Mititelu are însă un meci mai puţin disputat. Cel cu UTA, de la Arad. Dinamo poate ajunge pe ultimul loc în clasament cu o etapă înainte de final, dacă Poli Iaşi se va impune la Hermannstadt.

Cum arată lupta pentru evitarea retrogradării

 

Reclamă

Programul ultimei etape din playout

Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo

Întrebat despre o posibilă retrogradare a lui Dinamo, Mircea Rednic a răbufnit și a dezvăluit faptul că nu este interesat de situația echipei din Ștefan cel Mare.

Antrenorul de la UTA a spus că nu ar trebui să fie considerat un dinamovist, având în vedere că a făcut performanță și alături de Rapid.

Pe mine nu mă interesează de alții (n.r. de Dinamo). Pentru noi (n.r. UTA) toate meciurile sunt importante. La Arad, toate partidele sunt grele. Nu facem calcule pentru clasament. În sfârșit, va fi primul an în care nu facem calcule.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. Credeți că Dinamo va retrograda?) Eu n-am treabă cu nimeni și nu mă interesează. Nu mai vorbiți că sunt dinamovist, pentru că nu am nicio treabă. Și la Rapid am fost atâția ani și am luat trofee. apoi pe unde i-am prins i-am bătut. Eu nu am nicio treabă cu nimeni”, a spus Mircea Rednic, la conferința de presă.

UTA este lider în play-out, iar în ultima etapă va juca chiar în deplasare cu Dinamo.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 11:36 LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 3 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Patru neutralizări în 13 tururi 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” Vezi toate știrile
Citește și