Închide meniul

Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 aprilie 2024, 10:00

Reclamă
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului

Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului

Hora bucuriei jucătorilor de la FCSB, după victoria cu CFR Cluj / profimediaimages

Mihai Stoica a anunţat cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului. Preşedintele Consiliului de Administraţie a făcut o analiză pe fiecare post şi a dezvăluit unde vor fi aduse întăriri. Se pregăteşte o perioadă de mercato încinsă la liderul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este pe punctul de a câştiga primul titlu după o pauză de 9 ani. Şefii clubului şi-au făcut deja planul pentru preliminariile Ligii Campionilor şi sunt gata să facă mutări importante. Îi caută înlocuitor lui Florinel Coman, care s-a înţeles cu o echipă din Qatar.

Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului

Mihai Stoica a anunţat şi care este primul jucător care va semna un contract cu FCSB, în această vară. Vali Creţu l-a convins pe Gigi Becali că merită să i se propună o nouă înţelegere.

Vor fi mutări importante în defensivă. Printre jucătorii care sunt pe picior de plecare sunt Andrei Vlad şi Risto Radunovic. La orangesport.ro, MM Stoica a făcut o analiză completă a echipei.

Portar: „Dacă va pleca Vlad în vară, vine alt portar. Da (n.r. – de rezervă)”.

Reclamă

Fundaş dreapta: „Lotul trebuie completat, dar nu masiv. E nevoie de o dublură la Creţu. Creţu va semna prelungirea cu certitudine, cred că a fost cel mai bun de pe teren (n.r. – cu CFR Cluj). Creţu rămâne, da, e o ştire. A făcut 35 de ani. O să facă lucruri şi la 45 de ani la ce viaţă are în el, nu e niciun fel de problemă. Dublură la Creţu, da, că Pantea vine mai târziu, în septembrie, octombrie. Ne mai trebuie un fundaş dreapta”.

Fundaşi centrali: „La fundaşi centrali stăm foarte bine, poate eventual să mai luăm un lateral care să poată să joace şi central”.

Fundaş stânga: „Trebuie dublură la Risto (n.r. – Radunovic), clar. Mai are contract până în decembrie. Dacă pleacă, pleacă pe bani (n.r. – în vară), iar atunci avem nevoie de doi fundaşi stânga, dacă Panţîru nu va fi apt. Repet, dacă Risto nu e vândut în vară. Încă nu (n.r. – s-a discutat prelungirea contractului)”.

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocaşi: „Eventual trebuie încă un mijlocaş central, deşi Pandele poate fi o variantă, pentru că el creşte de la antrenament la antrenament. Ai Şut, Lixandru, Baba Alhassan, poate ar mai trebui unul cu experienţă că nu poţi avea doar 22 de jucători”.

Atacanţi: Dacă Miculescu va fi confirmat pe poziţia de atacant, mai trebuie un atacant central. La momentul ăsta, Octavian Popescu, Musi, Radaslavescu sunt pe poziţia de atacant lateral stânga, îl ai pe Băluţă în partea dreaptă, ai Olaru număr 10. Cred eu că Băluţă ar putea fi alternativă la Olaru în poziţia aia şi cred că dă randament bun în poziţia aia. Pe lângă Luis Phelipe ar trebui să mai ai încă un atacant lateral dreapta. Cam aşa pot vedea eu la prima strigare. După mai pot pleca jucători, mai pot veni oferte pentru jucători”

Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali

Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali, după ce patronul celor de la FCSB şi-a manifestat public interesul pentru Philip Otele, jucătorul celor de la CFR Cluj.

Nigerianul de 24 de ani se află pe lista lui Gigi Becali în această vară, dar după succesul lui FCSB din Gruia, Gigi Becali s-a răzgândit şi vrea să îi ofere lui Neluţu Varga o sumă mai mică.

Iniţial, Gigi Becali ar fi fost dispus să ofere un milion de euro pentru Otele, dar în urma victoriei din Gruia, Becali a declarat că oferă numai 600.000 de euro. Este o sumă de zece ori mai mică decât cea cerută de şeful CFR-ului.

Exclus! Nu are el bani să cumpere jucători de la noi. Astea sunt glume. Am glumit cu el şi văd că şi-a luat-o în cap. Nu are el nicio variantă. Noi nu vindem jucători la Steaua (n.r. FCSB)”, a declarat Neluţu Varga, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-1. Vinicius a deschis scorul, jucătorii lui Tuchel au întors fabulos partida 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și