Închide meniul

Dan Şucu a dezvăluit suma uriaşă pe care o cere în schimbul lui Albion Rrahmani: „Nu e nelalocul ei”

Bogdan Stănescu Publicat: 20 martie 2024, 22:42

Reclamă
Dan Şucu a dezvăluit suma uriaşă pe care o cere în schimbul lui Albion Rrahmani: „Nu e nelalocul ei

Dan Şucu a dezvăluit suma uriaşă pe care o cere în schimbul lui Albion Rrahmani

Albion Rrahmani, în timpul unui meci la Rapid / Hepta

Dan Şucu a dezvăluit suma uriaşă pe care o cere în schimbul lui Albion Rrahmani. Patronul Rapidului ar urma să facă o afacere extrem de profitabilă prin vânzarea atacantului kosovar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a plătit 600.000 de euro pentru a-l achiziţiona pe Rrahmani, iar Dan Şucu vrea să îl vândă pe atacantul kosovar pentru nu mai puţin de 8 milioane de euro!

Dan Şucu a dezvăluit suma uriaşă pe care o cere în schimbul lui Albion Rrahmani: „Nu e nelalocul ei”

”Treaba lui Rrahmani este să dea gol. Există destul de multe discuții, dar niciuna nu se apropie de concretizare, pentru că nu este timpul negocierilor acum. Toată lumea așteaptă următoarele meciuri. 8 milioane de euro nu este o sumă nelalocul ei”, a declarat Dan Şucu pentru digisport.ro.

Albion Rrahmani are 14 goluri din 16 meciuri în acest sezon de Liga 1. Totodată, el a oferit şi 3 assist-uri.

Rrahmani a înscris chiar şi în eşecul suferit cu Farul, în prima etapă a play-off-ului. Jurnaliştii portughezi au dezvăluit că pe lista echipelor care îl monitorizează este şi Benfica.

Reclamă

Patronul Rapidului dezvăluia, la AS.ro LIVE, ce are de gând să facă cu banii, în cazul în care va da lovitura financiară cu Rrahmani.

Dacă pleacă Rrahmani la vară… totul depinde de el. Toate lucrurile depind numai de el! Este important de înţeles. Orice venit am putea avea din vânzarea de jucători va rămâne în club, pentru a fi investit mai departe în întărirea echipei şi în a ne face din ce în ca mai puternici.

Toţi jucătorii care au venit alături de noi au totuşi şi perspectiva ca de aici să meargă într-un campionat şi mai puternic. Dacă câştigă alături de noi, să zicem 200.000 de euro pe an, să ajungă într-un campionat în care vor câştiga 2 milioane de euro pe an. Lucrul ăsta nu trebuie în niciun fel reprimat. Dacă noi am bloca dezvoltarea unui jucător de genul Rrahmani, atunci probabil am bloca şi posibilitatea altor jucători de genul Rrahmani să vină în România”, a spus Dan Şucu la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Benfica, pe urmele rapidistului Albion Rrahmani

La numai câteva zile după ce s-a aflat că Aston Villa îl monitorizează cu atenţie pe Albion Rrahmani, a venit un anunţ de senzaţie şi în cotidianul portughez Record. Granzii de la Benfica sunt interesaţi să transfere „perla” lui Dan Şucu.

Fostul jucător al Rapidului, Daniel Chiriţă, a confirmat în record.pt că Albion Rrahmani ar putea ajunge pe Da Luz. Campioana Portugaliei şi-l doreşte pe atacantul cotat la 1.4 milioane de euro de Transfermarkt.

Fostul internațional român garantează că mai multe cluburi acordă atenţie unui jucătorilor al Rapidului, mai exact Albion Rrahmani. Benfica, spune Chiriţă, îl are pe lista de transferuri”, a anunţat sursa citată anterior.

Dan Şucu a dezvăluit prima uriaşă pe care o vor încasa rapidiştii dacă vor cuceri titlul! Bonus consistent şi pentru Europa

Dan Şucu a dezvăluit prima uriaşă pe care o vor încasa rapidiştii dacă vor cuceri titlul! Patronul Rapidului îşi motivează din nou consistent jucătorii.

Jucătorii şi staff-ul vor primi 500.000 de euro dacă vor cuceri titlul de campioană. Totodată, pentru participarea în cupele europene, rapidiştii vor încasa 300.000 de euro.

Am stabilit noul sistem de premiere pentru Rapid în această fază a competiției. Bineînțeles, mă refer la play-off. Colegii mei, Victor și președintele Nico, au discutat cu băieții și au căzut de acord să nu mai fie recompensate punctele.

Da, să nu mai mergem cu prime per meci. Vor fi doar prime de obiectiv, așa cum este normal în această fază. Pot să vă anunț că, pentru calificarea în cupele europene, tot staff-ul împreună cu fotbaliștii vor împărți suma netă de 300.000 de euro.

Reclamă

Iar dacă vom câștiga titlul, prima de campionat va fi de 500.000 de euro. Net, bineînțeles. Dacă vom lua titlul, ne vom gândi în funcție și de partide, în funcție și de spectatorii care vor veni, cum se vor umple stadioanele, dacă putem să mai suplimentăm această sumă de 500.000 de euro”, a declarat Dan Şucu pentru fanatik.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:39 Șefii lui Dinamo au răsuflat ușurați, după ce echipa a prins barajul! Anunță prime pentru jucători: „O mare ușurare!” 8:25 Adrian Mititelu, făcut praf după retrogradarea lui FC U Craiova: „Când eşti cel mai deştept şi toţi sunt proşti…” 8:16 „Premiul pentru fraierii fotbalului!” Adrian Mititelu Jr s-a prăbușit emoțional, după ce FCU Craiova a retrogradat! 1:13 Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!” 0:55 „Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat 0:30 VIDEOFC Porto – Boavista 2-1 şi Benfica – Arouca 5-0 au fost în AntenaPLAY! Victorie obţinută în minutul 90+8 pentru „dragoni” 0:30 „Şi noi dacă pierdeam cu Dinamo eram acuzaţi că am fost blatişti” Reacţia lui Dan Nistor, când a aflat rezultatul la Dinamo – UTA 0:13 Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final” 0:08 VideoUltraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi 12
mai
23:56
„Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor”
Vezi toate știrile
Citește și