Închide meniul
EXCLUSIV

Dani Coman pleacă de la Hermannstadt după meciul cu UTA! Prima reacţie a preşedintelui sibienilor

Publicat: 12 aprilie 2024, 13:23

Reclamă
Dani Coman pleacă de la Hermannstadt după meciul cu UTA! Prima reacţie a preşedintelui sibienilor

Dani Coman vrea să devină preşedintele LPF! Anunţul fostului portar: "Voi candida"

Dani Coman / Hepta

Dani Coman pleacă de la Hermannstadt după meciul cu UTA. Preşedintele sibienilor îşi va anunţa demisia după partida cu UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Informaţia publictaă iniţial de gsp.ro, a fost confirmată şi de sursele AntenaSport. Dani Coman îşi va anunţa demisia din funcţia de preşedinte.

Dani Coman pleacă de la Hermannstadt după meciul cu UTA

Dani Coman îşi va anunţa demisia imediat după partida de la Arad. Dani Coman a oferit o primp reacţie cu privire la demisie şi la viitorul său.

Deocamdată sunt cu Hermannstadt la Arad, avem meci la 17:30, vorbim după. Ceea ce s-a scris în presă că plec de la Sibiu şi mă duc la FC Argeş este eronat„, a spus Dani Coman în exclusivitate pentru AS.ro.

Dani Coman ar vrea să devină preşedintele LPF în viitor

Dani Coman vrea să devină preşedintele LPF!. Preşedintele celor de la FC Hermannstadt are planuri măreţe în viitor şi vrea să contribuie la dezvoltarea şi creşterea nivelului fotbalului românesc.

Reclamă

Coman nu a dezvăluit când se va întâmpla acest lucru, dar mai are timp de gândire, în condiţiile în care următoarele alegeri la şefia LPF vor avea loc în 2027:

„Despre FRF nu s-a vorbit niciodată. Cândva voi candida la LPF. Nu e momentul acum. Îmi doresc să progresez în tot ceea ce fac. Cred că aş putea ridica nivelul fotbalului din postura aceea. (n.r. – referitor la salariul mare avut de Gino Iorgulescu) Eu ştiu să trăiesc şi cu bani mulţi bani, şi cu puţini”, a declarat Dani Coman, la orangesport.ro.

Dani Coman a fost dorit de Gigi Becali la FCSB!

Dani Coman a fost dorit de Gigi Becali la FCSB! Preşedintele lui FC Hermannstadt a dezvăluit că a primit mai multe oferte, de-a lungul timpului, din partea clubului patronat de Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Dani Coman a punctat că nu va face parte niciodată din conducerea clubului FCSB. El şi-a explicat această decizie prin ataşamentul faţă de clubul Rapid.

“Dacă voiam să lucrez cu Gigi Becali și consideram că pot, eram de mult timp acolo. Am avut oferte tot timpul de la FCSB. Nu e nicio poartă deschisă niciodată. Eu am crescut la Argeș, am jucat la Rapid.

Nu am cum să ajung niciodată. Din punctul meu de vedere, nu se va pune problema niciodată. Cu tot respectul pe care il port domnului Becali și oamenilor de acolo, nu se va pune problema niciodată”, a declarat Dani Coman pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și