Închide meniul

Dialogul ireal dintre Gigi Becali şi un alt patron din România: „Fac două schimbări, te nenorocesc / Nu te pricepi”

Bogdan Stănescu Publicat: 9 ianuarie 2024, 17:54

Reclamă
Dialogul ireal dintre Gigi Becali şi un alt patron din România: „Fac două schimbări, te nenorocesc / Nu te pricepi

Dialogul ireal dintre Gigi Becali şi un alt patron din România

Gigi Becali în lojă, cu bani, alături de Viorel Păunescu / Hepta

Adrian Porumboiu, fost patron al lui FC Vaslui, a făcut dezvăluiri fabuloase despre Gigi Becali. Fostul arbitru a povestit o întâmplare uluitoare cu patronul FCSB, din perioada în care cei doi se luptau în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Porumboiu a mărturisit că Gigi Becali a venit să îl avertizeze că face două schimbări. Replica lui Porumboiu nu a întârziat: i-a spus lui Becali că nu se pricepe şi i-a transmis că va face şi el schimbări.

Dialogul ireal dintre Gigi Becali şi un alt patron din România

Da (n.r.- a făcut schimbările la pauză!) Chiar cu FCSB! A făcut și el (n.r.: Gigi Becali). El era în partea oaspeților, la Vaslui. Era 1-0 pentru el și a venit la mine: ‘Mă duc și fac două schimbări, te nenorocesc!’ I-am zis: ‘Stai liniștit, că nu te pricepi! Să vezi ce schimbări fac eu’.

Am făcut două schimbări, au intrat Stanciu și Sburlea, i-am bătut cu 3-1. A plecat imediat! La mine era antrenor Șumudică și la FCSB Reghecampf, doi antrenori cu nume. Dacă s-au făcut (n.r.: dacă Șumudică a fost de acord cu schimbările)?”, a declarat Adrian Porumboiu, la ”Un podcast la alt nivel”.

Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a fost declarat liber de contract: „Suntem stupefiaţi de decizie”

Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, Andre Duarte, a fost declarat liber de contract de către FIFA. FCU Craiova şi patronul său, Adrian Mititelu, au primit o veste foarte proastă.

Reclamă

Adrian Mititelu a anunţat că FCU Craiova va face apel la TAS, acolo unde speră să obţină o sumă compensatorie. Duarte a semnat cu Reggiana, echipă care evoluează în Serie B, competiţie transmisă LIVE EXCLUSIV în AntenaPLAY, dar la numai o lună distanţă a fost împrumutat la echipa croată Osijek, unde joacă în prezent.

Am primit-o ieri și nu ne vine să credem. Suntem stupefiați de decizie! Mergem la TAS, doar din orgoliu, că jucătorul nu mai vine niciodată înapoi”, a declarat Adrian Mititelu pentru gsp.ro.

Mititelu a dezvăluit şi ce speră să obţină la TAS în cazul Duarte: „măcar ia patru luni de suspendare și câștigăm 150-200 de mii de euro”.

Reclamă 4 / 0/3

Problema e în felul următor. La FIFA nu mai există comisiile clasice. Ei acum s-au pus să lucreze doar cu niște avocați de prin Italia, Germania, Franța. Ia unul dosarul acasă și aia e. Nu mai este cum erau comisiile la TAS. Acolo e totul cum trebuie făcut. D-aia mergem la TAS, facem apel”, a mai declarat Adrian Mititelu pentru sursa citată.

Câte prostii spune Becali… nu mă interesează. Să îl ia, așa i-a luat și pe frații Costea și a uitat să îi mai plătească”, a declarat, în replică, Adrian Mititelu pentru digisport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii Vezi toate știrile
Citește și