Închide meniul

Dorinel Munteanu, apărat după derapajul de la Dinamo – Oţelul: „Lăsaţi băiatul! A fost atacat de foarte multe ori”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 19 februarie 2024, 17:16

Dorinel Munteanu, apărat după derapajul de la Dinamo – Oţelul: „Lăsaţi băiatul! A fost atacat de foarte multe ori

Dorinel Munteanu, apărat după derapajul de la Dinamo - Oţelul: "Lăsaţi băiatul! A fost atacat de foarte multe ori"

Dorinel Munteanu, în timpul meciului Dinamo - Oţelul Galaţi / Profimedia

Dorinel Munteanu a fost apărat după derapajul din timpul partidei Dinamo – Oţelul. În minutul 75, antrenorul moldovenilor a fost eliminat, după ce a jignit arbitrul asistent. Tehnicianul gălăţenilor a recurs apoi la un gest golânesc. El a întins mâna către arbitru, după care a retras-o, exact în momentul în care asistentul a vrut să îl salute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorinel Munteanu a plecat direct la Galaţi după meciul câştigat de Dinamo cu 3-1. El nu s-a prezentat la interviuri şi la conferinţa de presă. Chiar dacă a fost pus la zid de mulţi oameni din fotbalul românesc, Eugen Neagoe i-a luat apărarea lui Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu, apărat după derapajul de la Dinamo – Oţelul

Neagoe este de părere că fostul internaţional a clatat după ce a fost ţinta mai multor atacuri în ultimele luni. Totul a început cu modul de pregătire al echipei în cantonamentul din iarnă şi a continuat cu discuţiile despre salariul acestuia la Oţelul.

Eugen Neagoe este de acord că Dorinel Munteanu a greşit în momentul în care acesta l-a jignit pe asistent, dar consideră că antrenorul celor de la Oţelul Galaţi trebuie lăsat în pace:

„Nu sunt avocatul lui Dorinel, dar sincer el a fost atacat în acest an, am văzut când a început pregătirea, că pregătirea lui e învechită, că nu știu ce.

Reclamă

După aceea, am auzit că are nu știu ce salariu, care e problema? Omul ăla muncește. Merită! Dorinel Munteanu are o cotă și trebuie răsplătit pentru tot ce face acolo.

De acord (n.r. că Dorinel Munteanu trebuie să se cenzureze uneori), este adevărat. Probabil va fi suspendat, a făcut și el o greșeală, dar a fost atacat de foarte multe ori.

Lăsați băiatul că are o experiență mare de tot ca și antrenor, o experiență uriașă ca fotbalist, a fost un fotbalist foarte valoros, a lucrat cu antrenori de top. Acum venim despre metodele lui Dorinel? Nu am înțeles”, a declarat Eugen Neagoe, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dorinel Munteanu a ajuns la spital după Dinamo – Oţelul Galaţi 3-1

Dorinel Munteanu a ajuns la spital după Dinamo – Oţelul Galaţi 3-1, duel în care a fost eliminat în minutul 75. Antrenorul moldovenilor a înjurat arbitrul asistent şi a făcut şi un gest golănesc, ajungând în tribună.

După ce a fost eliminat, el s-a dus spre arbitru şi i-a întins mâna, pe care a retras-o apoi când tuşierul a vrut să-l salute. Munti nu s-a prezentat la interviuri şi a făcut scandal în parcare, înainte să plece direct spre Galaţi.

Dorinel şi-a ieşit din minţi în timpul partidei, fiind la al doilea meci tensionat din ultima perioadă. La finalul duelului cu Rapid, el a numit un grup de suporteri giuleşteni „bronzaţi”.

„Sunt pe perfuzii, la spital, la Galați (n.r. – legat de flash-interviul de după meci la care nu s-a prezentat). Am plecat după meciul de aseară. Cu privire la meci, da… nu mi-a dat cartonaș roșu direct, ci al doilea galben”, a spus Dorinel, citat de iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și