Închide meniul

Elvir Koljic a spus cine a fost omul meciului în Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-0, după ce el a marcat singurul gol din derby

Bogdan Stănescu Publicat: 2 decembrie 2023, 23:05

Reclamă
Elvir Koljic a spus cine a fost omul meciului în Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-0, după ce el a marcat singurul gol din derby

Elvir Koljic a spus cine a fost omul meciului în Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-0

Elvir Koljic se bucură după un gol / Profimedia Images

Elvir Koljic a spus cine a fost omul meciului în Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-0. Chiar dacă atacantul bosniac a fost eroul oltenilor, el consideră că omul meciului a fost colegul său Vladimir Screciu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Screciu a fost implicat într-un duel cu Tachtsidis în urma căruia ar fi putut fi eliminat. Ambulanţa a intrat pe teren pentru a-l prelua pe Tachtsidis, dar mijlocaşul grec a rămas în cele din urmă pe teren şi a jucat până la final.

Elvir Koljic a spus cine a fost omul meciului în Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-0, după ce el a marcat singurul gol din derby

Eu cred că omul meciului a fost Screciu, a luptat foarte bine. Sunt foarte bucuros că am marcat, am ajutat echipa să obţină cele 3 puncte.

De când sunt în România, de 5 ani, fiecare meci cu CFR-ul a fost foarte greu. Eu cred că nu au dominat atât de mult, şi ei au avut ocazii, şi noi.

Cred că meritam să câştigăm, ne-a ajutat Dumnezeu.

Reclamă

Antrenorul a venit cu o energie pozitivă, cu sentimente bune. Toată echipa a muncit şi cel mai important e să mergem tot aşa mai departe. Suntem pe locul 2, cu CFR, sunt multe meciuri de jucat. Trebuie să o luăm pas cu pas şi să obţinem câte puncte putem.

(n.r.: despre faptul că România ar putea fi în grupă cu Bosnia la EURO 2024) Am văzut, ar fi bine să ne calificăm şi noi. Mi-ar plăcea să îmi întâlnesc colegii acolo”, a declarat Elvir Koljic pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-0.

Vladimir Screciu: „Nu contează cum joci, important e să iei cele 3 puncte”

Vladimir Screciu, pe care Koljic l-a considerat omul meciului, a reacţionat şi el la finalul derby-ului. Jucătorul naţionalei e încântat că echipa lui a reuşit să îşi adjudece toate cele 3 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

În meciuri de genul nu contează cum joci, cel mai important e să iei cele 3 puncte.

Asta ne-am propus înainte de meci. Tactica noastră a fost să luăm cele 3 puncte. Tactica se schimbă de la meci la meci, dar în meciurile de genul, cu cele mai importante echipe, contează să iei cele 3 puncte, nu contează cum joci.

Tachtsidis a dat cu capul în minge, dar eu l-am lovit în cap. M-am enervat că ceilalţi mi-au spus că l-am lovit cu capul. Sper că e ok. Nu meritam roşu, de ce să merit roşu? Nu m-am dus să îl lovesc cu capul, nu am dat cap în cap. Dacă îl loveam cap în cap da, aş fi meritat roşu.

Rezultatele sunt foarte bune, trebuie să ne menţinem pe aceeaşi linie, victoriile aduc victorii. Aveam nevoie de un detaliu foarte mic, Mister l-a adus cu el şi sper să continuăm pe aceeaşi linie.

S-a jucat frumos, au fost ocazii şi de o parte şi de alta.

(n.r.: despre Belgia) Este o grupă bună, sincer să vă zic. Ne gândim să trecem mai departe. Sper să fac parte din lotul pentru meciurile amicale din martie şi, după aceea, din lotul pentru EURO. Belgienii joacă în top 5 campionate, nu am ce să spun prea mult despre jucătorii lor, îi cunoaşte toată lumea”, a spus Vladimir Screciu pentru sursa citată după meci.

Bancu: „Am fost norocoşi, au avut două bare”

Contează că am câştigat, chiar dacă am făcut un meci mai slăbuţ, ne ajută să ne ridicăm. Cu siguranţă, meciul l-am pregătit altfel. Dar am fost şi norocoşi, au avut două bare. A fost un meci de luptă, azi echipa mai norocoasă a câştigat, jocul nu a fost aşa bun. Am legat trei victorii de când a venit Mister. Facem ce ne zice el, uneori ne iese, alteori nu. Vom pune totul la punct în iarnă.

Reclamă

A fost un ritm foarte bun, ne-am bătut pentru orice minge. A fost un derby, ei au fost campioni cinci ani la rând. A fost un meci co ocazii, deschis. Ne doream să câştigăm, să legăm trei victorii, ne dă încredere pentru meciul de la Sibiu.

Mi-a zburat gândul la echipa naţională, e o grupă ok, nu avem nimic de pierdut. Vedem ce va fi, cred că putem trece de grupe”, a spus şi Nicuşor Bancu după meci, conform digisport.ro.

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-0. Oltenii au dat lovitura pe final! Koljic a marcat în minutul 90!

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-0 a fost LIVE TEXT pe AS.ro. Partida de pe Ion Oblemenco a reprezentat capul de afiş al etapei cu numărul 18 din Liga 1.

Oltenii au avut parte de un număr mare de spectatori, care şi-au susţinut echipa şi au creat o atmosferă incendiară pentru echipa pregătită de Ivaylo Petev.

Universitatea Craiova: 21: L. Popescu – 2. Vlădoiu, 6. Screciu, 34. R. Silva, 11. Bancu – 4. A. Crețu, 27. Kurtic – 37. Danciu, 9. A. Ivan, 28. Mitriță, – 20. Markovic
Rezerve: 1. Lazar, 7. Ișfan, 10. Baiaram, 12. Ndong, 8. Mateiu, 19. Koljic, 24. Roguljic, 27. Căpățînă, 88. Atanas Trică
Antrenor: Ivaylo Petev

CFR Cluj: 90. R. Sava – 19. Mogoș, 44. Kresic, 27. M. Ilie, 45. Camora – 29. Avounou, 73. Muhar, 77. Tachtsidis- 10. C. Deac, 2. Juricic, 7. Krasniqi
Rezerve: 89. Hindrich, 3. Morgan, 42. Boben, 40. Cvek, 82. Fică, 8. R. Filip, 21. L. Mihai, 17 Itele, 30 Bîrligea
Antrenor: Andrea Mandorlini

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și