Închide meniul

Eugen Neagoe revine în Liga 1! Clubul cu care va semna fostul antrenor al lui Dinamo şi al Universităţii Craiova

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 13 martie 2024, 8:14

Eugen Neagoe revine în Liga 1! Clubul cu care va semna fostul antrenor al lui Dinamo şi al Universităţii Craiova

Eugen Neagoe revine în Liga 1! Clubul cu care va semna fostul antrenor al lui Dinamo şi al Universităţii Craiova

Eugen Neagoe se bucură după o victorie / Hepta

Eugen Neagoe revine în Liga 1! Fostul antrenor al lui Dinamo şi, ulterior, al Universităţii Craiova va merge la Petrolul Ploieşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul s-a înţeles cu Neagoe, după ce a fost refuzată de Liviu Ciobotariu şi Marius Şumudică.

Eugen Neagoe revine în Liga 1! Clubul cu care va semna fostul antrenor al lui Dinamo şi al Universităţii Craiova

Potrivit prosport.ro, Neagoe îşi va rezilia contractul cu FC Argeş astăzi, iar mâine e aşteptat să semneze contractul cu echipa prahoveană.

Eugen Neagoe era foarte supărat pe situaţia de la FC Argeş. Tehnicianul acuza că echipa de tradiţie a fost părăsită de conducere.

Neagoe o lasă pe FC Argeş pe locul 16 în Liga a 2-a, după ce piteştenii au fost învinşi în deplasare, cu 2-0, de Corvinul Hunedoara.

Reclamă

Eugen Neagoe a ajuns la Piteşti după ce a fost dat afară de la Universitatea Craiova. El le-a mai antrenat în Liga 1 pe Poli Iaşi, Sepsi, Dinamo, Hermannstadt şi U Cluj.

Eugen Neagoe, conferinţă de presă explozivă! A criticat deschis conducerea: „Te antrenezi pe islaz şi vrei să fii FC Barcelona”

Eugen Neagoe a ţinut o conferinţă de presă explozivă după meciul câştigat la limită cu FC Spartac, scor 1-0. Eugen Neagoe acuza că echipa lui a fost abandonată.

Ne-am dorit să arătăm mai bine în ultimul joc (n.r. 1-0 cu modesta Progresul Spartac), dar din păcate n-am reușit acest lucru. Le-am și spus că trebuie să uităm rapid acest meci, fiindcă n-a fost unul reușit, n-avem foarte multe lucruri bune de scos în evidență.

Reclamă 4 / 0/3

Dar nici nu avea cum să se întâmple să jucăm foarte bine… Cum ne antrenăm, așa și jucăm! Nu avem un teren al nostru, o bază de pregătire, și ne antrenăm cum ne antrenăm, pe un teren foarte rău. Nu poți să te antrenezi pe un islaz și a doua zi să joci ca Barcelona!

Și noi vrem să avem posesie, și noi vrem să atacăm adversarii, să ne creăm situații de a marca… Suporterii asta așteaptă de la noi, dar trebuie să înțeleagă că nu putem fără a ne antrena corespunzător! Repet, cum te antrenezi, așa și joci! Trebuie să punem anumite aspecte ale jocului în practică la antrenamente, dar nu poți acolo unde ne antrenăm noi”, a declarat Eugen Neagoe astăzi, în conferinţa de presă.

„Suntem ca o echipă părăsită. De o lună de zile, nu a trecut nimeni pe la un antrenament”

Suntem ca o echipă părăsită. Nu știu… De o lună de zile, nu a trecut nimeni pe la un antrenament de-al nostru să vadă unde ne antrenăm, cum ne antrenăm.

În afară de doi-trei suporteri care vin în fiecare zi – și au tot respectul din partea mea – nu este nimeni! Suntem singuri! Noi avem pretenții de promovare… Foarte greu să promovezi în condițiile astea!

Nu ai cum. E foarte greu să joci când nu ai posibilitatea să te antrenezi la un nivel corespunzător.

Noi nu avem casa noastră, nu avem terenul nostru”

(…) Iar noi nu suntem organizați! Vorbim de un președinte?! De când sunt aici, nu a venit nimeni lângă noi! Nu avem pe nimeni! În afară de noi, de staff și jucători, nu este nimeni aici! Cam așa stau lucrurile!

Noi nu avem casa noastră, nu avem terenul nostru. Ba nici vestiare nu avem! Nu vreau să vorbesc mai multe. Dar măcar dacă am avea un teren bun. Vorbesc de când am venit aici, de peste patru luni, de un teren, de o bază de pregătire, dar nu s-a făcut nimic. Vorbesc singur, dar nici nu am cu cine să vorbesc. Aceasta este realitatea!”, a mai declarat Eugen Neagoe în conferinţa de presă.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și