Închide meniul

Eugen Neagoe, conferinţă de presă explozivă! A criticat deschis conducerea: „Te antrenezi pe islaz şi vrei să fii FC Barcelona”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 7 martie 2024, 19:44

Eugen Neagoe, conferinţă de presă explozivă! A criticat deschis conducerea: „Te antrenezi pe islaz şi vrei să fii FC Barcelona

Eugen Neagoe, conferinţă de presă explozivă! A criticat deschis conducerea

Eugen Neagoe, în timpul unui meci / Hepta

Eugen Neagoe a ţinut o conferinţă de presă explozivă. FC Argeş Piteşti se află doar pe locul 14 în Liga a 2-a, iar Eugen Neagoe acuză că echipa lui a fost abandonată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimul meci, FC Argeş Piteşti a învins-o cu 1-0 pe Spartac Bucureşti. Următorul meci al echipei lui Neagoe va fi sâmbătă, în deplasare, cu Corvinul Hunedoara.

Eugen Neagoe, conferinţă de presă explozivă! A criticat deschis conducerea: „Te antrenezi pe islaz şi vrei să fii FC Barcelona”

Ne-am dorit să arătăm mai bine în ultimul joc (n.r. 1-0 cu modesta Progresul Spartac), dar din păcate n-am reușit acest lucru. Le-am și spus că trebuie să uităm rapid acest meci, fiindcă n-a fost unul reușit, n-avem foarte multe lucruri bune de scos în evidență.

Dar nici nu avea cum să se întâmple să jucăm foarte bine… Cum ne antrenăm, așa și jucăm! Nu avem un teren al nostru, o bază de pregătire, și ne antrenăm cum ne antrenăm, pe un teren foarte rău. Nu poți să te antrenezi pe un islaz și a doua zi să joci ca Barcelona!

Și noi vrem să avem posesie, și noi vrem să atacăm adversarii, să ne creăm situații de a marca… Suporterii asta așteaptă de la noi, dar trebuie să înțeleagă că nu putem fără a ne antrena corespunzător! Repet, cum te antrenezi, așa și joci! Trebuie să punem anumite aspecte ale jocului în practică la antrenamente, dar nu poți acolo unde ne antrenăm noi”, a declarat Eugen Neagoe astăzi, în conferinţa de presă.

Reclamă

„Suntem ca o echipă părăsită. De o lună de zile, nu a trecut nimeni pe la un antrenament”

Suntem ca o echipă părăsită. Nu știu… De o lună de zile, nu a trecut nimeni pe la un antrenament de-al nostru să vadă unde ne antrenăm, cum ne antrenăm.

În afară de doi-trei suporteri care vin în fiecare zi – și au tot respectul din partea mea – nu este nimeni! Suntem singuri! Noi avem pretenții de promovare… Foarte greu să promovezi în condițiile astea!

Nu ai cum. E foarte greu să joci când nu ai posibilitatea să te antrenezi la un nivel corespunzător.

Reclamă 4 / 0/3

(…) Iar noi nu suntem organizați! Vorbim de un președinte?! De când sunt aici, nu a venit nimeni lângă noi! Nu avem pe nimeni! În afară de noi, de staff și jucători, nu este nimeni aici! Cam așa stau lucrurile!

Noi nu avem casa noastră, nu avem terenul nostru. Ba nici vestiare nu avem! Nu vreau să vorbesc mai multe. Dar măcar dacă am avea un teren bun. Vorbesc de când am venit aici, de peste patru luni, de un teren, de o bază de pregătire, dar nu s-a făcut nimic. Vorbesc singur, dar nici nu am cu cine să vorbesc. Aceasta este realitatea!”, a mai declarat Eugen Neagoe în conferinţa de presă.

Eugen Neagoe a ajuns la Piteşti după ce a fost dat afară de la Universitatea Craiova. FC Argeş Piteşti a fost învinsă de FK Csikszereda cu 2-1 înainte de victoria cu Spartac Bucureşti, iar Neagoe a făcut acuzaţii dure după acel meci.

Eugen Neagoe, atac fără precedent după Csikszereda – FC Argeş 2-1: „Japcă! A fost ca pe vremuri. Este o ruşine. Am luat-o razna?”

Eugen Neagoe a lansat un atac fără precedent la adresa arbitrilor după Csikszereda – FC Argeş 2-1. Piteştenii au fost învinşi la ultima fază a meciului, în minutul 90+4, după golul marcat de Akos Nistor.

Neagoe a acuzat brigada de arbitri condusă de ieşeanul Vlad Baban. Antrenorul piteştenilor susţinea că echipa sa a fost defavorizată ca în anii 80, când existau arbitrajele cu „direcţie”, când anumite echipe câştigau partidele cu orice preţ.

„La final, nu am mai putut juca. Nu ne-a lăsat să mai ieşim din careul de 16 metri. Dacă nu se marca gol la ultima fază, se mai prelungea meciul până marcau gazdele. A fost ca pe timpuri. Eu am prins acele vremuri, în anii 1980-1985, când te băgau în poartă şi nu mai ieşeai până nu marca cine trebuia. Este ruşinos. Toate contactele erau pentru cei de la Miercurea-Ciuc. Mi-au dat galben, fără să spun ceva. Nu i-am jignit cu nimic.

Dacă meciul nu era televizat, nu scăpam fără 3-4 goluri luate şi 2-3 jucători accidentaţi. Este o ruşine ce s-a întâmplat. Îţi vine să scoţi echipa de pe teren. Este jenant, este o ruşine, ca pe vremuri. Eu ştiu că cei de la Miercurea Ciuc trebuie să aibă rezultate bune, dar nu aşa. Arbitrul ăsta are pretenţii de Liga 1, e jenant şi ruşinos pentru el.

Reclamă

Nu am văzut eu alt joc. Asta e realitatea. M-am gândit să scot echipa de pe teren, dar ne suspendau, cine ştie ce ne făceau. Ne dau afară oamenii. Ei sunt puşi să arbitreze, nu să favorizeze o echipă sau alta. Mulţi colegi sunt indignaţi. E o ruşine să arbitrezi de maniera asta. Tuşierul le dădea doar lor mingea, chiar dacă era aut pentru noi.

Măi oameni buni, am luat-o razna? Sunt dezamăgit. Aş vorbi mai mult, dar voi fi chemat să mă suspende. Şi dacă am fi câştigat aici, erau şanse foarte mici. Primesc mesaje că am fost furaţi. ‘Japcă! Te-au furat’, sunt mesaje de la conducători din Liga 1″, a tunat Neagoe, la finalul meciului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și