Închide meniul

Giani Kiriţă a rupt o masă după Dinamo – FC Voluntari 1-1: „Are un picior lipit acum cu bandă adezivă. Nu se poate așa ceva”

Dan Roșu Publicat: 29 aprilie 2024, 9:22 / Actualizat: 4 mai 2024, 20:31

Reclamă
Giani Kiriţă a rupt o masă după Dinamo – FC Voluntari 1-1: „Are un picior lipit acum cu bandă adezivă. Nu se poate așa ceva

Giani Kiriţă a rupt o masă după Dinamo - FC Voluntari 1-1

Giani Kiriţă, alături de trofeu - Profimedia Images

Giani Kiriţă a rupt o masă şi a fost exasperat de evoluţia clubului de suflet, Dinamo, în meciul cu FC Voluntari, 1-1, unul extrem de important pentru salvarea de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a reuşit doar un egal cu ilfovenii şi, după ce FC U Craiova a bătut-o pe U Cluj, cu 3-2, a rămas pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1, cu doar două etape rămase de disputat. Situaţia l-a scos din minţi pe fostul campion al „câinilor roşii”.

Giani Kiriţă a rupt o masă după Dinamo – FC Voluntari 1-1

„M-a întrebat și portarul de la parcare ‘Giani, ce facem?’. Și a zis-o așa cu o durere în suflet. Derby de România nu mai e de mult. A fost doar în tribune. Din păcate, nu știu cum se va termina finalul de campionat.

Eu la meciuri am răgușit, am aruncat masa, nu glumesc. La meciul cu Voluntari am aruncat masa și are un picior lipit acum cu bandă adezivă. Nu se poate așa ceva. Râdem, mai facem și o glumă, dar e dramatic.

Toți mă întrebă ce facem? Noi nu mai avem putere să facem nimic. Nu mai au ce să mai zică, de aia nu mai intră în direct. Suporterii au aplecat urechea la oamenii ăștia și au fost păcăliți. Acum s-a ajuns aici.

Reclamă

Suporterii ar trebui să gândească așa cum spun eu. Strategia clubului este să nu mai asculte fel și fel de oameni care nu se pricep la fotbal. Kopic nu a rămas fără idei, s-a blocat. Luăm o dată gol în minutul 93, dar nu de 4 ori”, a spus Kiriţă, citat de fanatik.ro.

Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul

S-a înregistrat umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul. „Câinii” au primit o lovitură teribilă într-un sezon de coșmar, pe care nu îl vor putea uita. Alb-roșiii au nevoie de maximum de puncte în cele două etape rămase pentru a spera că vor juca și sezonul viitor în Liga 1.

Ziua de duminică a fost una „neagră” pentru gruparea din Ștefan cel Mare. Dinamo a ajuns ultima în Liga 1, după ce FCU Craiova a reușit să o învingă pe U Cluj, scor 3-2. La numai câteva ore distanță, „câinii” au suferit umilința supremă și au văzut cum marea rivală, FCSB, a câștigat matematic titlul.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, s-a înregistrat un moment istoric în fotbalul românesc. FCSB a devenit campioana României într-un moment în care Dinamo este ultima în Liga 1. Este o situație greu de suportat de fanii alb-roșiilor.

Dinamo are 21 de puncte în play-out, tot atâtea câte au și FC Botoșani și Poli Iași. Ambele adversare din lupta pentru evitarea retrogradării încă nu au jucat în etapa a 7-a. FCU Craiova a urcat până pe poziția a 7-a și speră că vor evita chiar și barajul.

Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:25 La 57 de ani, Myke Tyson nu exclude o revenire incredibilă în ring: „Mulţi ar vrea să fie în locul meu!” 10:00 Simona Halep a primit încă un wild card! Unde va evolua săptămâna viitoare. O poate întâlni din nou pe Paula Badosa 9:47 Kylian Mbappe a fost desemnat pentru a cincea oară consecutiv cel mai bun jucător din Ligue 1 9:03 Hagi a izbucnit la conferinţa de presă şi a lansat un atac fără precedent la adresa unui jucător: „Va pleca, nu se poate aşa” 8:38 „Ţi se spune Mike!” / „Iliuţă, cu mine nu ai vorbit niciodată!” Ilie Dumitrescu şi Mihai Rotaru, dialog încins în direct la TV 8:27 Irina Begu, out de la Roma! Eşec în două seturi cu Danielle Collins 8:10 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB şi va juca la o rivală din Liga 1! „Ne-am înţeles, suntem încântaţi” 0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
Vezi toate știrile
Citește și