Închide meniul

Gică Hagi e în culmea fericirii după ce a învins-o şi pe FCU Craiova: „E fantastic”! Ce a spus despre câştigarea campionatului

Alex Ioniță Publicat: 26 ianuarie 2024, 22:54

Reclamă
Gică Hagi e în culmea fericirii după ce a învins-o şi pe FCU Craiova: „E fantastic! Ce a spus despre câştigarea campionatului

Gică Hagi e în culmea fericirii după ce a învins-o şi pe FCU Craiova: "E fantastic"

Gică Hagi, în timpul unui meci / Profimedia Images

Gică Hagi e în culmea fericirii după ce a învins-o şi pe FCU Craiova. Tehnicianul campioanei a vorbit despre victoria din duelul de la Ovidiu, dar și despre situația campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Farul și FCU Craiova s-a încheiat cu victoria campioanei, cu scorul de 1-0. Duelul care a deschis etapa cu numărul 23 a sezonului de Liga 1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gică Hagi e în culmea fericirii după ce a învins-o şi pe FCU Craiova

La finalul partidei dintre Farul și FCU Craiova, Gică Hagi s-a declarat mulțumit de rezultat, dar și de jocul mai multor fotbaliști din echipă. Totodată, acesta a vorbit și despre lupta pentru titlu și a dezvăluit faptul că titlul nu este un obiectiv pentru echipa sa, în acest sezon.

„Hai să luăm ce am zis înainte de meci, că întâlnim o echipă care e foarte talentată Am început bine anul, două echipe valoroase din Craiova, talentate, am câştigat cu ambele. Am pregătit bine meciul. Singurul lucru care a fost negativ: am ratat foarte multe ocazii. Atunci, normal că adversarul vine peste tine.

Şi-au creat ocazii, mă bucur că Buzbu a scos mingea aia pe care am văzut-o în poartă. Munteanu face parte din joc, trebuie să fie mai rece acolo. A făcut două meciuri foarte bune. O să intre, e bine că îşi creează ocazii. Nu aş putea eu după meci să stau să discut despre lucrul ăsta. Orice aş zice, s-ar interpreta. Aş zice că Rusu a dat în minge.

Reclamă

(n.r Despre Ronaldo Deaconu) Îl ştiam foarte bine, nu uitaţi că a fost la noi în academie. La un moment dat, a plecat. L-am apreciat, ştiam că are calităţi foarte bune cu mingea. Îşi doreşte foarte mult să muncească şi fără minge. Trebuie să crească mai mult în rezistenţă. Suntem la început, a jucat tot meciul, nu e uşor. 60-70 de minute le-a dus.

Nu putem vorbi de titlu. Au bani, cumpără jucători, eu trebuie să mă adaptez la ce pot. Mai avem mult până să devenim un club puternic.

(n.r. despre transferul lui Aioani la Rapid) Am declarat că voiam să luăm cât mai mult, dar piaţa dictează.

Reclamă 4 / 0/3

(despre revenirea lui Denis Alibec) Nu. Băiatul v-a răspuns că nu e. Nu avem nici măcar ideea de a-l aduce. A plecat să câştige bani mulţi. Eu aş fi cel mai fericit dacă ar veni mâine. Dar cum să laşi banii ăia să vii? Nişte speculaţii ale presei, suntem în perioada de mercato. Niciodată Farul nu a câştigat două meciuri cu Craiova, cu ambele. În tur am luat o bătaie aşa cum trebuie acolo. E fantastic ce am făcut cu ce s-a întâmplat în iarna asta”, a spus Gică Hagi, la digisport.ro.

Constantin Budescu, verdict despre lupta pentru titlu după victoria cu FCU Craiova

Constantin Budescu a vorbit despre lupta pentru titlu după victoria cu FCU Craiova! Mijlocașul de la echipa lui Gică Hagi a oferit un verdict interesant, după duelul de la Ovidiu.

„Sunt 3 puncte importante, a mai trecut un meci și trebuie să dăm totul la fiecare partidă. Trebuie să dăm totul, lupta este strânsă, iar obiectivul nostru este să intrăm în play-off. Am câștigat cu echipele din Craiova, dar trebuie să câștigăm și cu celelalte echipe.

A fost o luptă destul de grea, am avut multe ocazii, am ratat foarte mult. Este important că nu am primit gol, și anul trecut am condus în multe meciuri și am fost egalați pe final.

Ne-au pus probleme, a fost un meci echilibrat, chiar dacă noi am avut cele mai multe ocazii. Ne-am apărat foarte bine în această seară, dar din păcate nu am reușit să marcăm mai mult. Preferăm să câștigăm cu 1-0 decât să fim egalați pe final.

Este devreme să vorbim de titlu, e devreme să vorbim și de play-off. Lupta este strânsă, dacă pierzi 2 meciuri pici foarte mult. Este cea mai grea luptă. E plăcută doar de la televizor (n.r râde).

Încercăm să revenim și sperăm să o ținem tot așa. Am început cu două victorii, o putem obține și pe a 3-a”, a spus Constantin Budescu, potrivit sursei citate anterior.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și