Închide meniul

Gică Hagi, laude la scenă deschisă pentru un jucător de la FCSB: „Nu a fost bun, ci excepțional! Fantastic!”

Viviana Moraru Publicat: 1 aprilie 2024, 9:02

Reclamă
Gică Hagi, laude la scenă deschisă pentru un jucător de la FCSB: Nu a fost bun, ci excepțional! Fantastic!”

Gică Hagi, laude la scenă deschisă pentru un jucător de la FCSB

Gică Hagi, la conferinţa de presă / AS.ro

Gică Hagi a lansat laude la scenă deschisă pentru un jucător de la FCSB, după meciul cu Farul. „Regele” a transmis că Ștefan Târnovanu a fost într-o zi de grație și a parat formidabil mai multe șuturi ale constănțenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins-o la limită pe Farul, cu scorul de 1-0, și s-a distanțat în fruntea Ligii 1 la șapte puncte. Unicul gol al partidei a fost marcat de Adrian Șut.

Gică Hagi, laude la scenă deschisă pentru un jucător de la FCSB

Gică Hagi a tras concluziile după meciul cu FCSB și la conferința de presă. Managerul de la Farul a transmis că echipa sa a avut multe ocazii, însă a întâlnit liderul Ligii 1 și nu a putut face mai mult. „Regele” a transmis că roș-albaștrii au fost eficienți în fața porții, iar jucătorii săi au dus lipsă de acest aspect.

În acest context, Hagi l-a remarcat pe Ștefan Târnovanu, cel care a avut mai multe parade salvatoare pentru FCSB. „Regele” a declarat că portarul roș-albaștrilor a contribuit din plin la victoria obținută de aceștia.

Am avut ocazii, dar portarul a scos. Am jucat cu locul 1, n-am putut să avem 15 ocazii. Ei nici n-au ajuns în 16 metri. Au avut numai din lovituri libere și cornere. Scuzați-mă, ce vreți să facem mai mult? Așa e fotbalul. E dureros, ne doare, suntem dezamăgiți, dar contează eficiența până la urmă. Ei au fost eficienți, noi n-am fost. Poate trebuia să fim mai fini în anumite situații, dar nu am fost.

Reclamă

Târnovanu nu a fost foarte bun, ci excepțional. Putem să spunem că a avut o zi excepțională, fantastică. Mai bine de atât ce poate să facă un portar? Doar să scoată de oriunde. Oriunde s-a dus mingea, el era acolo. Rar se întâmplă asta. Felicitările mele, a ajutat foarte mult FCSB-ul să câștige. În rest, eu zic că meritam noi”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă.

Gică Hagi a răbufnit după ce Farul a pierdut cu FCSB

Gică Hagi a răbufnit, după ce Farul a pierdut cu FCSB. „Regele” s-a declarat dezamăgit de rezultatul obţinut de echipa sa, mărturisind faptul că jucătorii săi ar fi meritat să obţină cele trei puncte.

Nu a fost o zi bună, dar am avut şansele noastre. Am făcut ce trebuie, din păcate nu ne-am atins obiectivul, dacă nu marchezi nu ai cum să câştigi. Ei au fost periculoşi la faze fixe. Când pierzi, nimeni din vestiar nu e fericit.

Reclamă 4 / 0/3

Una e să vorbeşti…au jucat foarte bine, dar meritam să câştigăm, meritam să înscriem cel puţin trei goluri. Parcă văd meciurile din tur, dar rămânem cu lucrurile bune, iar ce am făcut prost să încercăm să eliminăm. Suntem acolo, la cupele europene, mergem să câştigăm la Sepsi.

Mai sunt meciuri, le abordăm la victorie, cum îmi place mie să zic, că avem o mentalitate de câştigători. Sperăm să jucăm aşa şi la Sepsi, să câştigăm. Ne cunoaştem foarte bine, doar mici detalii te surprind. Ne ştim, cunoaştem jucătorii, ne ştim între noi”, a declarat Gică Hagi, conform digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și