Închide meniul

Gigi Becali i-a decis viitorul lui Vali Creţu: „Numai din respect ţin! A fost loial faţă de noi!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 ianuarie 2024, 13:08

Reclamă
Gigi Becali i-a decis viitorul lui Vali Creţu: „Numai din respect ţin! A fost loial faţă de noi!

George Becali, the owner of the Romanian soccer team FCSB, announces that this is the last press conference he will ever hold, that he is retiring from football and wants to sell the team, unhappy with the way was refereed his team's last match and about the way the Romanian Football Federation manages Romanian football, saying "I can not fight with all the tyranny in Romania, I can not fight, especially as they have the state powers, which are, I fought I did jail, I give glory to the Lord that I did only so much that I did not realize what I got myself into, I went into the fire as a fool, of' goodbye, I withdrew, I no longer have business with them" during a press conference held in his palace in Bucharest. George Becali to Sell FCSB Soccer Team, Bucharest, Romania - 24 Apr 2023,Image: 771643085, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Gigi Becali i-a decis viitorul lui Vali Creţu, deşi l-a transferat în această iarnă pe Nana Antwi. Becali a spus că Vali Creţu va rămâne la echipă pentru că „a fost loial”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat că îi va oferi un nou contract lui Valentin Creţu, deşi FCSB are două soluţii pe postul de fundaş dreapta: Alexandru Pantea şi Nana Antwi.

Gigi Becali i-a decis viitorul lui Vali Creţu

Creţu a mers în cantonamentul din Antalya cu FCSB, deşi nu mai avea contract. Becali a decis să îl ţină în continuare la echipă. ”Creţu va rămâne pentru că e mai mult de loialitate. Trebuie să fim loiali faţă de el, a fost şi el loial faţă de noi. Numai din respect îl ţin pe Creţu”, a anunţat Gigi Becali.

Gigi Becali a anunţat o nouă plecare de la FCSB

Gigi Becali a anunţat o nouă plecare de la FCSB. Patronul de la FCSB a anunţat că a scăpat de Cristi Ganea, jucător ce a ajuns la Farul Constanţa. În schimb, Gigi Becali a spus că Dorin Rotariu refuză să plece de la FCSB şi că va rămâne până la finalul sezonului.

„Ganea a plecat la Hagi am înțeles. Rotariu? Ăla nu pleacă… Măcar mai are doar 5 luni de contract, că era vai de mine dacă mai avea un an și jumătate. Nu pleacă. Stă acolo să ia banii„, a spus Gigi Becali.

Reclamă

Cristi Ganea a evoluat timp de trei sezoane la Farul, între 2015 şi 2018, fiind vândut de Gică Hagi la Athletic Bilbao în schimbul sumei de un milion de euro.

La FCSB, Cristi Ganea a bifat doar opt meciuri, cinci în Liga 1 şi alte trei în Cupa României. Într-un singur meci de campionat a fost fundaşul titular la formaţia roş-albastră, cel cu Botoşani.

Gigi Becali, dat pe spate de Luis Phelipe

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, are mare încredere înaintea reluării campionatului şi este convins că Luis Phelipe şi Baba Alhassan vor aduce un mare plus pentru echipa lui Elias Charalambous. Becali a dat şi un pronostic îndrăzneţ, spunând că valoarea lotului FCSB va face diferenţa, iar în play-off echipa va fi mai relaxată, după ce ar urma să mărească diferenţa:

Reclamă 4 / 0/3

„Despre Luis Phelipe mi s-a spus că e fenomen și că în curând cineva îi va plăti clauza de 10 milioane de euro. Iar Baba e foarte agresiv și joacă direct spre poartă. Noi ne-am întărit cel mai tare.

Echipa e foarte valoroasă și vom mări avansul. În play-off vor fi mai relaxați. Noile achiziții sunt extraordinare”, a declarat Gigi Becali.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și