Închide meniul

Ilie Dumitrescu a analizat schimbările făcute de Gigi Becali cu Poli Iaşi: „Nu i-a mai ieşit, eu aş fi mutat în altă zonă”

Bogdan Stănescu Publicat: 18 august 2024, 8:15

Reclamă
Ilie Dumitrescu a analizat schimbările făcute de Gigi Becali cu Poli Iaşi: „Nu i-a mai ieşit, eu aş fi mutat în altă zonă

Ilie Dumitrescu a analizat schimbările făcute de Gigi Becali cu Poli Iaşi

Ilie Dumitrescu şi Gigi Becali - colaj Hepta

Ilie Dumitrescu a analizat schimbările făcute de Gigi Becali cu Poli Iaşi. Componentul „Generaţiei de Aur” e de părere că finanţatorul FCSB-ului nu a fost inspirat cu modificările făcute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Poli Iaşi s-a terminat 0-1. Ieşenii au depăşit-o pe FCSB în clasament. În acest moment, Poli Iaşi e pe 8, cu 7 puncte din 6 meciuri, iar FCSB e pe locul 11, cu 5 puncte. Roş-albaştrii au un meci mai puţin disputat.

Ilie Dumitrescu a analizat schimbările făcute de Gigi Becali cu Poli Iaşi: „Nu i-a mai ieşit, eu aş fi mutat în altă zonă”

E greu cu un om în minus. A fost o singură ocazie importantă de gol, centrarea lui Tavi Popescu pentru Baeten, a trimis cu capul, dar a scos Fernandez, care a făcut un meci foarte bun. Ocaziile mari le-au aparținut tot ieșenilor. Este un început ezitant al FCSB-ului în campionat.

Foarte, foarte puțin. Baba Alhassan și Șut au împins jocul cât au putut. Tavi Popescu nu are meciuri, Baeten nu are o pregătire fizică foarte bună, deși interpretează bine anumite momente. Tănase e la început și el, se vede că are calitate, dar nu e în vână, nu e în formă.

Eu nu aș fi schimbat la Băluță și Ștefănescu, aș fi mutat în altă zonă. E complicat, să știi că au fost expuși în apărare. Cine a intrat nu a adus un plus, chiar dacă au venit 4 jucători de pe bancă.

Reclamă
Reclamă 4

Poate intram cu Miculescu prima dată, după care pe final cu Tănase. Nu direct așa. I-a ieșit schimbarea aia cu Baeten în meciul cu Maccabi, în seara asta nu a mai ieșit”, a spus Ilie Dumitrescu pentru digisport.ro.

FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat

FCSB – Poli Iaşi 0-1, duelul din etapa a şasea a Ligii 1, a fost în format live text, pe AS.ro. Campioana a fost învinsă în Ghencea, înaintea duelului cu LASK Linz, din play-off-ul Europa League.

Mihai Bordeianu a marcat unicul gol al partidei şi le-a adus moldovenilor victoria. FCSB a evoluat în inferioritate numerică încă din minutul 35, după ce Darius Olaru a fost eliminat. Campioana a bifat al cincilea meci fără victorie în acest sezon de Liga 1, în timp ce Poli Iaşi a înregistrat a doua victorie.

Reclamă

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, Panțîru – Lixandru, Ad. Șut – Ștefănescu, Olaru, Al. Băluță – D. Popa
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Fl. Tănase, Miculescu, Kiki, Edjouma, Chiricheș, Pandele, Baeten, Radunovic, Alhassan
Antrenor: Elias Charalambous

Poli Iași: J. Fernandez – Guilherme, Samayoa, Claudio Silva, Atanaskoski – A. Roman, Bordeianu, Gouet, V. Gheorghe – A. Gheorghiță, Kamberi
Rezerve: Ailenei – Todoroski, R. Ispas, Fl. Ilie, Stefanovici, Miskovic, Goncalo Teixeira, A. Popa, L. Mihai, Tailson, Harrison, Itu
Antrenor: Anthony Da Silva

Etapa trecută, Poli Iaşi a încheiat seria de două înfrângeri cu remiza de pe teren propriu cu Dinamo. De partea cealaltă, FCSB a obţinut etapa trecută prima victorie din acest sezon din Liga 1, 3-2 cu Farul Constanţa.

Sezonul trecut, FCSB a câştigat ambele meciuri cu Poli Iaşi. La Bucureşti, echipa lui Charalambous s-a impus cu 2-1, în timp ce meciul din Copou a fost câştigat cu 3-1.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:56

Iga Swiatek s-a calificat în semifinalele de la Cincinnati! Semnal de alarmă uriaş pentru WTA: „Nu se va termina bine”

9:32

Antrenorul lui LASK Linz, plin de încredere înaintea dublei cu FCSB: „Nu va trebui să ne temem”. Avertismentul austriecilor

9:05

Antrenorul Parmei, categoric după remiza cu Fiorentina: „Este evident”. De ce i-a schimbat pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă

8:34

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Darius Olaru: „O mare prostie, nu am văzut niciodată aşa ceva”

8:29

Mihai Stoica a răbufnit la finalul meciului FCSB – Poli Iaşi! Doi jucători l-au scos din sărite pe oficialul roş-albaştrilor

0:58

Darius Olaru, prima reacţie după cartonaşul roşu din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Anunţ categoric despre viitorul său: „Nu în Rusia!”

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și