Închide meniul

Jovan Markovic și Alexandru Crețu nu au liniște, chiar dacă Universitatea Craiova a învins-o pe Sepsi: „Nu putem sta liniștiți”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 4 februarie 2024, 17:48

Jovan Markovic și Alexandru Crețu nu au liniște, chiar dacă Universitatea Craiova a învins-o pe Sepsi: Nu putem sta liniștiți”

Jovan Markovic și Alexandru Crețu nu au liniște, chiar dacă Universitatea Craiova a învins-o pe Sepsi

Colaj Markovic și Crețu / Profimedia

Jovan Markovic și Alexandru Crețu nu au liniște, chiar dacă Universitatea Craiova a învins-o pe Sepsi. După acest meci, oltenii au obținut primul succes după 5 etape din campionat. Ultima victorie a echipe din Bănie, înainte de meciul cu „covăsnenii”, venea pe 5 decembrie, împotriva celor de la Farul. Atunci, Craiova câștiga cu 4-0, în Cupă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Sepsi și Universitatea Craiova a contat pentru etapa cu numărul 24 a sezonului de Liga 1. Meciul din Covasna s-a încheiat cu victoria oltenilor, scor 3-1, și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Jovan Markovic și Alexandru Crețu nu au liniște, chiar dacă Universitatea Craiova a învins-o pe Sepsi

Jovan Markovic a menționat faptul că se bucură pentru faptul că Universitatea Craiova a obținut o victorie, după 5 meciuri în care oltenii nu au reușit să se impună. Totuși, acesta a menționat faptul că jucătorii din Bănie nu trebuie să se relaxeze, pentru că trebuie să obțină o poziție cât mai bună în clasament.

„Ne bucurăm că am luat cele 3 puncte, trebuia neapărat să câștigăm. Am avut 5 meciuri fără victorie, de acum sperăm să o ținem tot așa și să urcăm mai mult în clasament. Trebuia să ne trezim, să nu mai pierdem puncte pe greșelile noastre. Mă bucur că am reușit să marchez până în pauză, e bine că am câștigat până la urmă. Nu trebuie să ne plecăm pe o ureche, este doar o victorie, după 2-3 victorii putem sta mai liniștiți, dar acum nu.

Contează să avem comunicare mai multă, să vedem unde greșim și se remediem problemele”, a spus Jovan Markovic, la digisport.ro.

Reclamă

Alexandru Crețu, marcatorul unui gol superb în această partidă, a spus că echipa a făcut un joc bun și că jucătorii au pus „osul la treabă”. Totuși, acesta este de părere că oltenii primesc în continuare prea ușor gol și este de părere că această problemă trebuie rezolvată rapid.

„Vreau să îmi felicit echipa, ne-am pregătit bine. Am avut ceva discuții între noi, sper că lucrurile s-au rezolvat. E important că am luat cele 3 puncte, cred că am pus osul la treabă. Erau niște lucruri necesare. Am primit gol pe greșelile noastre, pe cadouri. Goluri ușoare. Am întors scorul, dar la Sepsi niciun meci nu este ușor, au jucători de calitate. Eu sper să fie un nou început, trebuie să arătăm o față frumoasă”, a spus și Alexandru Crețu.

Sepsi – Universitatea Craiova 1-3

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Sepsi, într-un meci din etapa a 24-a a Ligii 1, în care gazdele a condus cu 1-0, notează news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Sepsi a deschis scorul prin Debeljuh, în minutul 33.

Universitatea Craiova a revenit şi s-a impus prin golurile lui Markovic ‘45+2, Koljic ’74 (penalti) şi Creţu ’83.

Sepsi: Niczuly – Otelita (Popsa ’85), Ninaj, Ciobotariu, Fl. Ştefan (Bălaşa ’85) – Rodriguez (Aganovic ’63), N. Păun – I. Gheorghe (Varga ’63), C. Matei, Kallaku (Safranko ’85) – Debeljuh. Antrenor: Bernd Storck.

Universitatea Craiova: Lazar – Vlădoiu, Zajkov, Raul Silva (Maldonado ’46), Căpăţînă – Al. Creţu, Mateiu – Danciu (Baiaram ’46), Mekvabishvili (Cîmpanu ’60), Mitriţă (Badelj ’87) – Markovic (Koljic ’65). Antrenor: Ivaylo Petev.

Cartonaşe galbene: Ninaj ’43, Otelita ’74 / Mitriţă ’51, Vlădoiu ‘90

Arbitri: Istvan Kovacs – Ovidiu Artene, Horia Constantinescu – Andrei Moroiţă

Camera VAR: Sorin Costreie, Vlad Baban

Reclamă

Observatori: Octavian Şovre, Ioan Mărginean.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și