Închide meniul

Marius Măldărășanu și-a criticat jucătorii după Rapid – Hermannstadt 2-0: „Nu cred că meritam ceva în seara asta”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 16 februarie 2024, 22:32

Marius Măldărășanu și-a criticat jucătorii după Rapid – Hermannstadt 2-0: Nu cred că meritam ceva în seara asta”

Marius Măldărășanu și-a criticat jucătorii după Rapid - Hermannstadt 2-0

Marius Măldărășanu / Profimedia

Marius Măldărășanu și-a criticat jucătorii după Rapid – Hermannstadt 2-0. Tehnicianul sibienilor nu a fost impresionat de prestația fotbaliștilor pe care îi pregătește.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul din Giulești a contat pentru etapa cu numărul 26 și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. La acest meci, sibienii au făcut un pas greșit în lupta pentru locurile de play-off.

Marius Măldărășanu și-a criticat jucătorii după Rapid – Hermannstadt 2-0

Tehnicianul de la Hermannstadt a spus că echipa sa nu merita să câștige această partidă. De asemenea, Marius Măldărășanu i-a felicitat pe rapidiști și a spus că formația sa se baza pe evoluția anumitor jucători, care au dezamăgit în această seară.

„Tactica a funcţionat foarte bine. În prima repriză am stat foarte jos. am avut totuşi câteva situaţii bune la 0-0.

Rapid a fost echipa mai bună. Urma să schimbăm ceva, Vali Găman s-a accidentat şi avea şi cartonaş galben. Pe retragerea lor am câștigat ceva teren, dar nu putem spune că meritam ceva în seara asta.

Reclamă

Jucătorii care aveau mingea, neavând soluţia, au pierdut-o. Nu avem ce să facem, mergem înainte, felicit Rapidul, e o victorie meritată.

Ne doare, ne-am fi dorit mai mult, dar deocamdată nu suntem pe o pantă bună.

Suferim ca joc, ca încredere, depindeam de Para, de forma lui. Dar şi când îl schimbăm, nici Ruben Fonseca nu e ce ar trebui să fie.

Reclamă 4 / 0/3

Cine intră trebuie să facă ceva, să intre cu un plus. Dacă ar fi să evidenţiez un jucător, Alessandro”, a spus Marius Măldărășanu, la digisport.ro.

Ce obiectiv și-a setat Albion Rrahmani după Rapid – Hermannstadt 2-0

La finalul duelului, Rrahmani s-a declarat mulțumit de faptul că echipa sa a reușit să obțină cele 3 puncte. Totodată, a vorbit și despre obiectivele personale și a dezvăluit faptul că și-ar dori să marcheze mai mult de 20 de goluri în actualul sezon al campionatului intern.

Albion Rrahmani a fost desemnat omul meciului, după ce a reușit să marcheze al 2-lea gol al echipei pregătite de Cristiano Bergodi. A înscris în minutul 66, din pasa lui Krasniqi.

„Este cel mai frumos sentiment, să fii omul meciului. Echipa a jucat bine, am controlat meciul, acum trebuie să mergem înainte! Vreau să înscriu mai mult de 20 de goluri, sunt atacant, ăsta este obiectivul, trebuie să fac asta. Sunt fericit că am revenit cu gol, sper să o țin tot așa.

În a doua repriză am jucat mai rapid, am avut mai multe șanse. Ne-a prins bine pauza, am marcat de 2 ori. Suntem într-o formă foarte bună. Când câștigi așa toate meciurile este mai ușor să controlezi partidele”, a spus Albion Rrahmani, potrivit sursei citate anterior.

De asemenea, cele două reușite ale Rapidului au fost semnate de jucători din Kosovo. Dacă la golul secund au contribuit Rrahmani și Krasniqi, prima reușită a fost semnată de jucătorul venit de la CFR Cluj, iar pasa a primit-o de la Burmaz.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și