Închide meniul

Marius Şumudică a dezvăluit pierderea importantă pe care a suferit-o Rapidul: „Îmi pare rău”! Pe cine a remarcat de la giuleşteni

Bogdan Stănescu Publicat: 24 septembrie 2024, 11:54 / Actualizat: 24 septembrie 2024, 13:45

Reclamă
Marius Şumudică a dezvăluit pierderea importantă pe care a suferit-o Rapidul: „Îmi pare rău! Pe cine a remarcat de la giuleşteni

Marius Şumudică a dezvăluit pierderea importantă pe care a suferit-o Rapidul

Marius Şumudică, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Marius Şumudică a dezvăluit pierderea importantă pe care a suferit-o Rapidul. Antrenorul giuleştenilor a spus că nu se va putea baza pe Hromada, pe care l-a lăudat pentru prestaţia lui din prima repriză cu Unirea Slobozia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Şumi” a mărturisit că Hromada suferă de pubalgie. Chiar jucătorul i-a cerut să îl schimbe la pauză. Antrenorul giuleştenilor a fost mulţumit de jucătorii săi. El a punctat însă că a vorbit cu aceştia de fazele fixe, dar Rapid tot a primit gol după o fază fixă cu Unirea Slobozia.

Marius Şumudică a dezvăluit pierderea importantă pe care a suferit-o Rapidul: „Îmi pare rău”! Pe cine a remarcat de la giuleşteni

Le-am arătat toată săptămâna, şi pe video. Se întâmplă. Câteodată trebuie să fim mai agresivi. Agresivitatea nu se referă doar la dueluri.

În careu trebuie să atacăm mingea. Nu avem voie să luăm astfel de goluri.

Într-un final sunt bucuros că am câştigat, am reuşit să marcăm. Nu am ajuns întâmplător acolo. Am ajuns în situaţii de a marca în urma unor faze pe care băieţii le-au dezvoltat foarte bine.

Reclamă
Reclamă

Ultimele 20 de minute mi-au plăcut din punctul de vedere al atitudinii. Trebuie să arăţi ca la început, dar e greu. Când în 10 etape tu câştigi doar 2, e foarte greu. Apare această frică, automat te retragi puţin. Chiar la ultima fază Emmers putea să marcheze singur cu portarul, a preferat să dribleze. Sunt echipe mari care fac lucrul ăsta, Inter, Arsenal”, a spus Marius Şumudică la fanatik.ro.

Rareş Pop a marcat în minutele 24 şi 60 în meciul cu Unirea Slobozia. Pentru gazde a marcat Dmytro Pospelov, în minutul 31. Giuleştenii au obţinut o victorie foarte importantă. Ei au urcat pe locul 8 în Liga 1. E a doua victorie a Rapidului în acest sezon. Ambele au fost obţinute cu Marius Şumudică pe bancă, după plecarea lui Neil Lennon. Rapidiştii sunt la 3 puncte de play-off. În acest moment Petrolul e pe locul 6 în Liga 1, cu 15 puncte.

M-am uitat la Hromada, senzaţional. Îmi pare rău că l-am pierdut”

Marius Şumudică a vorbit despre pierderea lui Hromada. Antrenorul giuleştenilor este bucuros că poate efectua 5 schimbări în fiecare meci din Liga 1. A subliniat că acest lucru îl va ajuta.

Reclamă

Şumudică se bucură şi că va putea conta în curând pe Clinton N’Jie şi Aaron Boupendza. El a subliniat că Rapid va respecta regulile în acest caz şi îi va introduce în teren doar când va putea, după ce toate procedurile vor fi încheiate. Victor Angelescu preciza că e posibil ca unul dintre cei doi jucători să evolueze cu FC Botoşani. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, Rapid se va putea baza cu siguranţă pe cei doi după pauza generată de meciurile echipelor naţionale.

Nu a fost voit, nu eu am dat comanda să se retragă. Pe cât posibil încercam să îi scot de acolo. Dar ei ştiu cel mai bine în teren.

Sunt mulţumit că nu şi-au creat situaţii clare de gol.

(n.r: Victor Angelescu a spus că e mult de muncă) E clar că e mult de muncă. Şi dacă câştigi 7 etape la rând nu poţi să te laşi pe tânjală şi să nu munceşti. Am arătat mai bine. Am câştigat dueluri cu jucători puternici, africani. Au riscat, au jucat cu doi atacanţi, au pus presiune. Nu este uşor. Teren greu, le-am făcut faţă, am crescut ca agresivitate, dorinţă.

M-am uitat la Hromada, senzaţional, a recuperat, după care Hasani cred că nu a continuat cum trebuia faza, eram 3 contra 2. Îmi pare rău că l-am pierdut. Iarăşi s-a încărcat, totul pleacă de la pubalgie. S-a încărcat şi mi-a zis la pauză, dacă va continua, simte că se rupe şi va avea o perioadă lungă de absenţă. Îl am şi pe Emmers, care nu a făcut pregătirea, vine după câteva luni de inactivitate.

„Săpunaru a jucat foarte bine, Paşcanu a jucat foarte bine”

Nu mi-a displăcut Kait, a intrat foarte bine. A dominat mijlocul terenului în repriza a doua. Sunt foarte mulţumit de cum au intrat toţi de pe bancă. Era nedrept să nu câştigăm jocul.

Săpunaru a jucat foarte bine, Paşcanu a jucat foarte bine. Am câştigat duelurile aeriene. Dacă în următoarele 5 meciuri ajungem să facem minim 9 puncte ne batem cu şanse reale la play-off

Unirea Slobozia – Rapid 1-2. Rareş Pop, salvatorul lui Şumudică! Victorie cu emoţii pentru giuleşteni

Pe arena din Clinceni, Rapid a început foarte bine şi după ce Hromada a trimis peste poartă din careu, în primul minut, Hasani a lovit bara în minutul 2. Tot Hasani a fost aproape de gol în minutul 16, pentru ca opt minute mai târziu, Rareş Pop şă deschidă scorul din pasa lui Christensen.

Pospelov a egalat în minutul 31, din careu, dar giuleştenii au trecut din nou în avantaj în minutul 60, când Rareş Pop a şutat sub transversală, din careu. Gazdele au încercat poarta lui Siegrist, dar scorul a rămas neschimbat şi Rapid s-a impus cu 2-1, reuşind a doua victorie a sezonului.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și