Închide meniul

Mihai Stoica, detalii despre gaura financiară uriașă de la FCSB! Trei jucători au adâncit criza și l-au îndatorat pe Gigi Becali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 decembrie 2023, 15:43

Mihai Stoica, detalii despre gaura financiară uriașă de la FCSB! Trei jucători au adâncit criza și l-au îndatorat pe Gigi Becali

Mihai Stoica, detalii despre gaura financiară uriașă de la FCSB

Gigi Becali și Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica a oferit detalii despre gaura financiară uriașă de la FCSB. Președintele Consiliului de Administrație al roș-albaștrilor a dezvăluit cât de mult s-a îndatorat Gigi Becali pentru a aduce jucători și a plăti salariile la liderul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM a pronunțat numele celor trei fotbaliști transferați de FCSB care au adâncit criza în conturile clubului din Berceni. Adus cu 1.5 milioane de euro în vara anului trecut, Andrea Compagno este lăsat de patron să plece cu 500.000 de euro, dacă își găsește echipă.

Mihai Stoica, detalii despre gaura financiară uriașă de la FCSB

Mihai Stoica a precizat că este vorba despre o gaură financiară de aproximativ 16 milioane de euro în bugetul FCSB-ului. Aceasta este suma cu care Gigi Becali a împrumutat clubul. În cazul în care FCSB nu câștigă titlul nici în acest sezon, problemele pot devini uriașe.

Cam pe acolo, da. Chiar vreo 16, cred. Cu 1,5 milioane Compagno, 1,7 Miculescu, 850.000 de euro Radaslavescu. Se strâng, în momentul în care cumperi jucători. 600.000 de euro Baba Alhassan. La un moment dat ajunsesem cu salariile foarte bine, dar lotul era destul de subţire.

Nu, acum chiar nu, nu e sănătos financiar clubul, dar eşti e pe primul loc la opt puncte diferenţă. Acum sunt bani, la Gigi chiar nu se pune problema de 15-20 de milioane de euro, ştim foarte bine ce putere de cumpărare are. Mie nu-mi convine„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

FCSB este obligată să câștige titlul pentru a-și rezolva din problemele financiare. Gigi Becali speră să își vadă echipa în grupele Ligii Campionilor, pentru a scăpa de orice griji.

FCSB încheie anul 2023 din postura de lider detașat în Liga 1. Roș-albaștrii au 33 de puncte, cu 8 mai mult decât CFR Cluj și cu un avans de 10 puncte față de Universitatea Craiova.

Cu câţi bani a putut împrumuta Gigi Becali clubul FCSB în 2023

Gigi Becali a făcut bilanţul la final de an! Patronul celor de la FCSB a dezvăluit câţi bani a investit în 2023 la formaţia roş-albastră. FCSB nu a mai ieşit campioană din 2015.

Reclamă 4 / 0/3

La final de an, Becali a tras linie şi a dezvăluit că a investit aproape 15 milioane de euro în acest an, chiar dacă a declarat că, dacă va ajunge la 6-7 milioane, atunci se va retrage.

Am ajuns la aproape 15. De la 3-4, știi că am zis atunci că scosesem banii și aveam vreo 2-3 milioane. Am zis că dacă ajung la 6-7 milioane mă retrag. Normal, acum dacă mă țineam de cuvânt mă retrăgeam, dar deja am 15 milioane împrumutați.

Păi ce crezi? Joci la fotbal? Nu ai văzut Gică ce a zis? Domne, nu mai pot! Am făcut ce-am putut. Și ăla e Hagi, știe să scoată din fotbal, face fotbaliști, drege.

Și dup-aia vine unul și zice că de ce face Becali schimbarea, echipa. Sunt 15 milioane și cu 10 dinainte, deci vreo 25 de milioane de euro. N-am renunțat atunci la 9,3 milioane? Deci 25. Dar nu e minus, că dacă eu vreau s-o vând iau 50 pe ea”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și