Închide meniul

”Să apeleze la mine” Mesajul pe care l-a primit Adrian Mititelu, după ce FCU Craiova a ajuns pe loc de baraj

Bogdan Stănescu Publicat: 1 aprilie 2024, 19:43

Reclamă
”Să apeleze la mine” Mesajul pe care l-a primit Adrian Mititelu, după ce FCU Craiova a ajuns pe loc de baraj

Mesajul pe care l-a primit Adrian Mititelu, după ce FCU Craiova a ajuns pe loc de baraj

Adrian Mititelu, în timpul unui meci / Hepta

Mesajul pe care l-a primit Adrian Mititelu, după ce FCU Craiova a ajuns pe loc de baraj, a fost transmis de Mircea Bornescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta s-a oferit să ajute familia Mititelu, în condiţiile în care FCU Craiova se află pe locul 8 în play-out. FCU ar putea chiar să cadă pe loc direct retrogradabil dacă Dinamo va câştiga în această seară. Dinamo – Petrolul e în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la 20:30.

Mesajul pe care l-a primit Adrian Mititelu, după ce FCU Craiova a ajuns pe loc de baraj

Ultimele evoluții nu sunt deloc încurajatoare pentru cei de la FCU Craiova, în această luptă pentru evitarea retrogradării. Dar vă spun că problemele sunt altele acolo și nu țin de jucători, pentru că se vede că aceștia au calitate.

Dacă cei de la Craiova vor să afle ce se întâmplă cu adevărat și cum vor reuși să scape de retrogradare, atunci să apeleze la mine. Nu vă spun despre ce este vorba, însă subliniez că sfatul pe care îl ofer este gratuit. Să mă sune cei de la Craiova”, a declarat Mircea Bornescu pentru prosport.ro.

„M-a contactat!” Marius Șumudică, răspuns direct după ce Adrian Mititelu l-a chemat la FCU Craiova

Marius Șumudică a avut un răspuns direct după ce Adrian Mititelu l-a chemat la FCU Craiova! Tehnicianul a recunoscut faptul că a primit o ofertă din partea patronului din Bănie. „Şumi” e liber de contract, dar nu a acceptat să meargă la echipa lui Mititelu.

Reclamă

Adrian Mititelu a dorit să îl aducă pe Șumudică la FCU Craiova după meciul cu Oțelul, pierdut de olteni cu 2-1. La finalul meciului, Mititelu a băgat jucătorii și staff-ul în ședință.

Totuși, răspunsul venit din partea lui Marius Șumudică îl va face pe patron să găsească o altă soluție. „Șumi” a recunoscut că a fost sunat de Adrian Mititelu. El a spus că nu dorește să preia nicio echipă aflată în plin campionat.

„Da, m-au contactat și am refuzat. Am mulțumit frumos și asta a fost. Nu m-am dus la Ploiești, unde am prieteni, nu m-am dus la Voluntari, unde doar treceam strada, nici vorbă să mă duc la Craiova în plin play-out! Până nu se termină campionatul nu iau nicio echipă”, a spus Marius Șumudică, potrivit gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, antrenorul celor de la FCU Craiova este Nicolo Napoli, care și-a început al 10-lea mandat pe banca oltenilor la începutul acestei luni. Totuși, este de așteptat ca Adrian Mititelu să îl schimbe rapid pe antrenorul italian, având în vedere că echipa a ajuns aproape de locurile care duc la retrogradarea directă în Liga a 2-a.

Adrian Mititelu Jr a făcut praf un jucător de la FCU Craiova

„Prinţişorul Craiovei” s-a năpustit asupra lui Robert Popa şi i-a reproşat că a oferit detalii din vestiar.

„Nu ştiu ce a spus Popa. Faptul că nu mai este unitate a spus-o chiar Popa prin ce a declarat el. Faptul că vorbeşti de alţi colegi înseamnă că nu mai e unitate. Bine, Popa este un obişnuit al acestor declaraţii tâmpite. Popa care susţinea că l-am scos din echipă eu… eu am fost primul care a postat chiar pe Facebook, disperat să intre Popa în poartă.

Acum un an şi jumătate a spus că am vrut să îl bat. Are nişte tulburări de personalitate câteodată Popa, dar este un talent imens şi care astăzi a apărat foarte bine. Are aceste scăpări la interviuri, probabil şi din frustrare, şi datorită vârstei… a fost de mic la loturile naţionale şi poate spera şi el că, dacă echipa ar fi evoluat altfel şi evoluţiile lui erau altele.

Semnalul de alarmă se ridică în vestiar, nu la interviuri. Semnalul de alarmă pot să îl ridic eu, poate să îl ridice antrenorul, nu să îl ridice un jucător”, a declarat Adrian Mititelu Jr la conferinţa de presă.

 

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și