Închide meniul

„Să ieșim din zona fricii!” Cristi Săpunaru, semnal de alarmă înainte de Rapid – Dinamo! Mesaj despre „câinii” lui Zeljko Kopic

Alex Ioniță Publicat: 15 august 2024, 9:02

Reclamă
Să ieșim din zona fricii!” Cristi Săpunaru, semnal de alarmă înainte de Rapid – Dinamo! Mesaj despre câinii” lui Zeljko Kopic

Cristi Săpunaru, semnal de alarmă înainte de Rapid - Dinamo!

Cristi Săpunaru, la conferinţa de presă / AS.ro

Cristi Săpunaru a tras un semnal de alarmă înainte de Rapid – Dinamo! Veteranul din apărarea giuleștenilor a spus ce trebuie să se schimbe la echipa lui Neil Lennon, înainte de derby.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Rapid și Dinamo se va juca duminică, pe data de 18 august, de la ora 21:30. Duelul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cristi Săpunaru, semnal de alarmă înainte de Rapid – Dinamo!

Săpunaru este de părere că Rapid trebuie să scape de „frica” pe care a arătat-o în startul acestui sezon. Totodată, fundașul a spus că Dinamo este în formă și că elevii lui Zeljko Kopic au avut prestații bune, în actuala stagiune.

„Trebuie să ieșim din zona asta a fricii de a câștiga meciuri. Mă așteptam să fim mai sus în clasament, mă așteptam să aducem mai multe puncte. (n.r. Dinamo) arată foarte bine anul ăsta, a arătat foarte bine până acum”, a spus Cristi Săpunaru, potrivit sport.ro.

După primele 5 etape ale sezonului de Liga 1, Rapid se află pe locul al 13-lea, cu doar 4 puncte obținute. De cealaltă parte, Dinamo este pe locul al 4-lea, cu 8 puncte.

Reclamă
Reclamă 4

„Dan Şucu mi-a promis!” Marius Şumudică, anunţ bombă despre venirea la Rapid

Marius Şumudică a dezvăluit că nu a fost ofertat oficial de către Rapid, mărturisind însă că a purtat mai multe discuţii cu Dan Şucu. Înainte să fie numit Neil Lennon în Giuleşti, acţionarul majoritar al giuleştenilor i-a promis lui „Şumi” că el va fi următorul antrenor de la Rapid.

„Pentru mine e dureros ce se întâmplă la Rapid. Sunt foarte mulți care spun că Rapid a apelat la Șumudică când erau în Liga 3 sau Liga 2. Eu nu puteam, eram sub contract. Eu, de fiecare dată când Rapid a traversat o perioadă de tranziție, eram sub contract. Nu mi s-a făcut nicio ofertă în Liga 3 sau Liga 2. O singură dată am vrut să merg la stadion și să ajut un fost coleg de-ai mei cu niște informații în calitatea mea de rapidist și am fost refuzat de respectivul. Am făcut un pas în spate.

Dragi rapidiști, uitați-o! Șumudică nu a fost ofertat niciodată să meargă la Rapid! De trei ori am fost liber și nu mi s-a făcut nicio ofertă. Am avut două discuții cu domnul Șucu, recunosc. Un om echilibrat, care mi-a spus că a plecat pe un drum și că vrea să-l aducă pe Neil Lennon, dar mi-a spus: ‘Îți promit că vei fi următorul antrenor al Rapidului’. Mi-a zis că va veni vremea când voi antrena Rapidul. Mi-a zis: ‘Acum nu poți pentru că am decis să-l aduc pe Neil Lennon’

Reclamă

Eu îi doresc baftă, nu îi doresc răul lui Neil Lennon, dar, cu siguranță, Rapid e prima opțiune pentru mine. Am crescut cu Rapid și voi muri cu Rapid”, a declarat Marius Şumudică, conform fanatik.ro.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:45

Fiul lui Ronaldinho și-a găsit echipă în Europa! Cu cine a semnat jucătorul de 19 ani. Anunțul oficial

10:09

Cristiano Ronaldo, Neymar sau Mane sunt câteva dintre starurile din Liga Campionilor Asiei. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY

9:27

Ce jucător este favorit la Balonul de Aur, după ce Real Madrid a câștigat Supercupa Europei! Verdictul specialiștilor

9:04

Carlo Ancelotti, după ce a doborât un nou record cu Real Madrid: „E o onoare să antrenez această echipă!” Ce a spus despre Mbappe

8:35

TAS a publicat motivarea hotărârii de a-i acorda Anei Bărbosu medalia de bronz la Jocurile Olimpice

8:25

Discursul lui Kylian Mbappe după ce a câștigat Supercupa Europei cu Real Madrid. A marcat și a fost sincer: „Așteptam de mult!”

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră. Prima reacţie a francezului 3 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan 4 Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre” 5 Gest uriaş pentru Ana Bărbosu, după medalia de bronz cucerită la Paris! Suma pe care o va încasa gimnasta 6 Ce ne spun cifrele Formulei 1! Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și