Închide meniul

„Să pună Bossulică pe șapcă!” Basarab Panduru, ironic după scandalul uriaș dintre Adrian Mititelu și fiul lui

Viviana Moraru Publicat: 5 aprilie 2024, 8:25

Reclamă
Să pună Bossulică pe șapcă!” Basarab Panduru, ironic după scandalul uriaș dintre Adrian Mititelu și fiul lui

Basarab Panduru, ironic după scandalul uriaș dintre Adrian Mititelu și fiul lui

Adrian Mititelu, alături de fiul său / Instagram Adrian Mititelu Jr

Basarab Panduru a fost ironic, după scandalul uriaș dintre Adrian Mititelu și fiul lui. Fostul internațional a transmis că nu este suprins de cearta dintre cei doi, mărturisind că îl surprinde însă faptul că Eugen Trică va reveni pe banca lui FCU Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr i-a cerut plecarea de la echipă tatălui său, după ce FCU Craiova a fost eliminată din Cupă. Patronul din Bănie a reacționat, iar scandalul celor doi a continuat cu replici dure.

Basarab Panduru, ironic după scandalul uriaș dintre Adrian Mititelu și fiul lui

Basarab Panduru a declarat că situația dintre Adrian Mititelu și fiul său este de râs, nu de plâns, mărturisind că patronul din Bănie s-a ambiționat și va ține în continuare el echipa.

De asemenea, fostul internațional a transmis că FCU Craiova are jucători capabili să evite retrogradarea.

Te aşteptai să se întâmple aşa ceva? Eu mă aşteptam, tată-fiu. Nu păreau că sunt capabili? Nu mă interesează. Nu mă surprinde. Aici trebuia să se ajungă după tot ce s-a întâmplat. Tot timpul bătea şi până la urmă s-a întâmplat ceea ce vorbea.

Reclamă

Dar îţi spun ce nu am mai văzut. Văd multe, dar pe asta nu am mai văzut-o. Cine vine în locul lui Napoli (n.r. Eugen Trică). (n.r. Ce se întâmplă la Craiova) E de râs, că de plâns nu are vreo treabă. Am şi o propunere. Să pună Bossulică pe şapcă. Când e omul supărat nu merge treaba.

Cel mai jos şi cel mai jos e situaţia asta, la care nu se gândea nimeni niciodată, dar omul (n.r. Adrian Mititelu) e supărat, nu mai vreau să zic nimic. Nu ştiu cum, dar are ambiţie să ţină echipa în continuare.

El a încercat câteva nume de antrenori, a şi zis, dar a fost refuzat. Să vedem. Eu continui să cred că jucători sunt. Să vedem ce se întâmplă. Cred că se pot salva de la retrogradare. Mă uit la calitatea jucătorilor pe care îi are”, a declarat Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu a ajuns la 7 antrenori într-un singur sezon

Echipa lui Adrian Mititel a ajuns la 7 antrenori într-un singur sezon, odată cu ultima decizie a patronului! Formația din Bănie continuă să uimească toți fanii fotbalului din România.

După eliminarea din Cupa României, Adrian Mititelu a început o adevărată revoluție la FCU Craiova. Acesta a decis să îl înlăture de la cârma formației pe Nicolo Napoli și s-a înțeles deja cu un nou antrenor.

Potrivit gsp.ro, este vorba despre Eugen Trică, care vine din Liga a 2-a și se află deja la al 4-lea mandat pe banca oltenilor.

După decizia lui Adrian Mititelu, FCU Craiova a ajuns astfel la al 7-lea antrenor, în actualul sezon de Liga 1.

În debutul sezonului, echipa lui Mititelu a fot pregătită de: Florin Drăgan (etapele 1, 8-9), Nicolae Dică (etapele 2-7) și Paul Răducan (etapele 10-12). Mai apoi, Adrian Mititelu l-a instalat pe banca tehnică pe Giovanni Costantino, care a pregătit echipa între etapa a 13-a și etapa a 28-a din sezonul regular.

După Costantino au urmat Valentin David (etapa 29) și Nicolo Napoli, care a preluat echipa din etapa cu numărul 30 și a părăsit-o după eliminarea din sferturile Cupei României.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” Vezi toate știrile
Citește și