Închide meniul
Foto

Scandal în Rapid – Dinamo! Giuleștenii s-au încăierat cu Sivis, în zona băncii de rezerve! Jucătorul s-a ales cu tricoul rupt

Alex Ioniță Publicat: 18 august 2024, 23:02

Reclamă
Scandal în Rapid – Dinamo! Giuleștenii s-au încăierat cu Sivis, în zona băncii de rezerve! Jucătorul s-a ales cu tricoul rupt

Scandal în Rapid - Dinamo

Colaj cu scandalul din Rapid - Dinamo / Captură Digisport

A fost scandal în Rapid – Dinamo! Jucătorii lui Neil Lennon, care se aflau pe banca de rezerve, s-au încăierat cu Sivis în repriza secundă a partidei din Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spiritele s-au încins la puțin timp după ce Claudiu Petrila a transformat o lovitură de la 11 metri, în minutul 53 al partidei din etapa cu numărul 6 a sezonului de Liga 1.

Scandal în Rapid – Dinamo

În minutul 57 din derby-ul Rapid – Dinamo, mingea a ieșit din suprafața de joc și a ajuns în zona băncii de rezerve a celor de la Rapid.

Jucătorul lui Dinamo, Sivis, s-a dus să recupereze balonul, însă a fost întâmpinat de furia giuleștenilor aflați pe bancă, care nu au dorit să returneze imediat mingea. A urmat o încăierare generală între rapidițti și dinamoviști, timp în care arbitrul a încercat să calmeze spiritele.

VEZI IMAGINI CU SCANDALUL DIN RAPID – DINAMO ÎN GALERIA FOTO

Reclamă
Reclamă 4

În urma acestui scandal, Săpunaru și Blazec au primit cartonașe galbene, din tabăra rapidistă, în timp ce de la Dinamo au fost sancționați Ahmed Bani și Sivis. De asemenea, Sivis s-a ales cu tricoul rupt.

Echipele de start în Rapid – Dinamo:

Rapid: Siegrist – Braun, Pașcanu, Ignat, Borza – Kait, Mendes – Papeau, Gojkovic, Petrila – Jambor
Rezerve: Aioani, Săpunaru, Blazek, Manea, Oaidă, Burmaz, Hasani, Pop, Micovschi, El Sawy, Iacob
Antrenor: Neil Lennon

Reclamă

Dinamo: Golubovic – Sivis, Boateng, Homawoo, Opruț – Milanov, Gnahore, Cîrjan – Bani, Selmani, Abdallah
Rezerve: Ailesei, Al. Stoian, Pașcalău, Licsandru, Bordușanu, Patriche, Caragea, D. Irimia, Rotund, An. Florescu, Costin
Antrenor: Zeljko Kopic

Fază controversată în Rapid – Dinamo

Fază controversată în derby-ul dintre Rapid şi Dinamo! Giuleştenii au reuşit să deschidă scorul, dintr-un penalty dictat cu ajutorul arbitrajului video.

Rapid a primit vizita lui Dinamo, în derby-ul etapei a şasea din Liga 1. Duelul „de foc” din Giuleşti este în format live text, pe AS.ro.

În minutul 53 al duelului dintre Rapid şi Dinamo, Gojkovic a fost faultat de Eddy Gnahore. Iulian Călin nu a arătat punctul cu var iniţial, iar giuleştenii au cerut imediat penalty.

Nu s-a putut stabili iniţial unde s-a produs contactul dintre Eddy Gnahore, căpitanul lui Dinamo la derby-ul cu Rapid, şi Luka Gojkovic. Astfel că centralul a fost chemat la margine pentru a revedea faza.

După reluări, arbitrul a decis să acorde penalty pentru Rapid. Eddy Gnahore a comis faultul chiar pe linia careului Rapidului.

Claudiu Petrila a transformat fără emoţii penalty-ul dictat cu ajutorul arbitrajului video şi a dus-o pe Rapid în avantaj, în faţa rivalei Dinamo.

Rapid ţinteşte prima victorie a sezonului din Liga 1, fiind singura echipă fără succes, după cinci etape disputate. Giuleştenii au remizat în etapa trecută cu Gloria Buzău, scor 1-1.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:33 19 aug.

„Să îmi dau demisia?” Neil Lennon, atac la un reporter după Rapid – Dinamo 1-1. Întrebările care l-au scos din minţi

0:20 19 aug.

Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2

0:03 19 aug.

„Meritam cele trei puncte!” Zeljko Kopic, mesaj categoric după Rapid – Dinamo 1-1! Ce a spus şi Ahmed Bani

23:58

VIDEOAEK – OFI Creta 3-0, a fost în AntenaPLAY! Panathinaikos – Asteras 0-1. Surpriză în Superliga Greciei

23:53

„E mai rău decât am crezut!” Claudiu Petrila, cu moralul la pământ după Rapid – Dinamo 1-1: „Fanii nu mai au răbdare cu noi”

23:51

Astrit Selmani, prima reacție după scandalul cu Neil Lennon din Rapid – Dinamo 1-1! Antrenorul i-ar fi arătat semne obscene

1 VIDEOBraga, victorie la limită în Liga Portugal, live în AntenaPLAY! Toate rezultatele zilei 2 FotoAndrei Ivan este în extaz! Anunţul făcut de fosta gimnastă Anda Ivan: „Ne vedem în ianuarie!” 3 Foto„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu 4 Foto„Suntem deasupra tuturor!” Soţia lui Alex Mitriţă, încântată că „perla” Băniei a refuzat petrodolarii din Golf 5 Rapid – Dinamo 1-1! Giuleştenii rămân fără victorie! Derby-ul din Giuleşti, decis de două penalty-uri 6 Darius Olaru s-a năpustit asupra unui coechipier, după eliminarea din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Injurii şi o reacţie incredibilă
Citește și