Închide meniul

Schimbarea propusă de Gigi Becali la FCSB, distrusă: „Nu poți face asta de la o săptămâna la alta!”

Viviana Moraru Publicat: 21 septembrie 2024, 12:51

Reclamă
Schimbarea propusă de Gigi Becali la FCSB, distrusă: Nu poți face asta de la o săptămâna la alta!”

Schimbarea propusă de Gigi Becali la FCSB, distrusă

Gigi Becali / Profimedia

Schimbarea propusă de Gigi Becali la FCSB a fost distrusă de Raul Rusescu. Patronul campioanei își dorește ca echipa sa să evolueze în următoarea perioadă cu un sistem de trei fundași centrali, însă fostul atacant consideră că această modificare nu se poate realiza atât de ușor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rusescu a oferit ca exemplu și situația lui Neil Lennon. Nord-irlandezul a impus de asemenea un sistem cu trei fundași centrali la Rapid, însă a avut rezultate dezastruoase, rezultate pentru care în cele din urmă a fost demis.

Schimbarea propusă de Gigi Becali la FCSB, distrusă

Raul Rusescu a declarat că în cazul în care Gigi Becali își va pune, până la urmă, planul în aplicare, cei trei fundași centrali ai FCSB-ului, Mihai Popescu, Joyskim Dawa și Siyabonga Ngezana, se pot plia cu ușurință pe cerințele patronului. Totodată, fostul atacant consideră că într-un astfel de sistem, și Marius Ștefănescu ar avea de câștigat.

E foarte greu, e un sistem pe care trebuie să-l antrenezi foarte mult, nu poți schimba de la o săptămână la alta din 4 fundași în 3. Din 4-2-3-1 poți schimba în 4-3-3, da, dar cu 3 stoperi lucrurile trebuie să fie schimbate total, mă refer aici la poziționare, la mișcări. Ne uităm ce a pățit Lennon la Rapid, iar el a pregătit un cantonament întreg acest sistem.

FCSB are fundași centrali pentru acest sistem, Popescu, Chiricheș, Ngezana, Dawa. Extremele? Crețu cred că poate face toată banda, Radunovic ar face față, poate și Ștefănescu ar fi o soluție pentru flancul stâng.

Reclamă
Reclamă

Eu am jucat foarte puține meciuri în 3. Și am văzut ce s-a întâmplat cu Stuttgart pe Arena Națională, am jucat cu 3 fundași centrali și a fost haos. La Unirea Urziceni jucam cu Maftei un fel de libero, dar nu jucam în 3, ci în 5, era clar 5-4-1. La FCSB nu vrei să joci în 5. Oricum, nu cred că vor juca cu 3 fundași”, a declarat Raul Rusescu, conform gsp.ro.

Gigi Becali, făcut praf de un fost internaţional român: „Se joacă de-a antrenorul”

Gigi Becali a fost făcut praf de un fost internaţional român. Tiberiu Ghioane l-a criticat dur pe milionarul din Pipera pentru modul în care conduce clubul FCSB.

„La FCSB e o situație specială, cu patronul care se joacă de-a antrenorul, așa cum ne place tuturor să fim antrenori. La Gigi Becali problema e că e ca la un joc de poker unde își arată cărțile adversarului. Își face mult rău! Cred că dacă ar fi mai moderat ar avea mai mult succes!”, a declarat Tiberiu Ghioane pentru gsp.ro.

Reclamă

Ghioane e impresionat de Darius Olaru de la FCSB. Fostul jucător al lui Dinamo Kiev speră ca mijlocaşul FCSB-ului să prindă un transfer în afara ţării.

Din campionatul nostru, Olaru mi se pare că este cel care poate să facă pasul la o echipă mai mare! Îmi e greu să spun de ce jucătorii noștri nu reușesc să plece mai devreme afară”, a mai susţinut Tiberiu Ghioane, pentru sursa citată.

 

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și