Închide meniul

Gigi Becali, făcut praf de un fost internaţional român: „Se joacă de-a antrenorul”! Marea greşeală a milionarului: „Ca la poker”

Bogdan Stănescu Publicat: 19 septembrie 2024, 19:03

Reclamă
Gigi Becali, făcut praf de un fost internaţional român: „Se joacă de-a antrenorul! Marea greşeală a milionarului: „Ca la poker

Gigi Becali, făcut praf de un fost internaţional român

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali e făcut praf de un fost internaţional român. Tiberiu Ghioane l-a criticat dur pe milionarul din Pipera pentru modul în care conduce clubul FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tiberiu Ghioane a evoluat în 22 de meciuri pentru naţionala mare a României, pentru care a marcat şi 2 goluri.

Gigi Becali, făcut praf de un fost internaţional român: „Se joacă de-a antrenorul”! Marea greşeală a milionarului: „Ca la poker”

La FCSB e o situație specială, cu patronul care se joacă de-a antrenorul, așa cum ne place tuturor să fim antrenori. La Gigi Becali problema e că e ca la un joc de poker unde își arată cărțile adversarului. Își face mult rău! Cred că dacă ar fi mai moderat ar avea mai mult succes!”, a declarat Tiberiu Ghioane pentru gsp.ro.

Ghioane e impresionat de Darius Olaru de la FCSB. Fostul jucător al lui Dinamo Kiev speră ca mijlocaşul FCSB-ului să prindă un transfer în afara ţării.

Din campionatul nostru, Olaru mi se pare că este cel care poate să facă pasul la o echipă mai mare! Îmi e greu să spun de ce jucătorii noștri nu reușesc să plece mai devreme afară”, a mai susţinut Tiberiu Ghioane, pentru sursa citată.

Reclamă
Reclamă

Ghioane a cucerit cu Dinamo Kiev 4 titluri de campion al Ucrainei, 4 Cupe ale Ucrainei şi 4 Supercupe ale Ucrainei. El a evoluat pentru echipa ucraineană în perioada 2001-2011.

În România, Tiberiu Ghioane a jucat pentru FC Braşov şi pentru Rapid. Ghioane a marcat pentru naţională într-un meci cu Luxemburg, încheiat cu scorul de 7-0 pentru România. Ghioane a înscris cel de al şaselea gol al „tricolorilor” în partida care conta pentru calificarea la EURO 2004.

În august 2009, Ghioane marca singurul gol al unui meci amical disputat de România cu Ungaria, în deplasare.

Reclamă

În 2005 Tiberiu Ghioane a avut mari probleme de sănătate. El a fost diagnosticat atunci cu „tromboză venoasă cerebrală”, o afecţiune care i-a afectat performanţele la Dinamo Kiev, echipă pentru care evolua atunci.

„E violent în limbaj” Un patron din Liga 1 i-a făcut caracterizarea lui Gigi Becali! Ce a spus de Mititelu, Rotaru şi Şucu

Valeriu Iftime i-a făcut caracterizarea lui Gigi Becali! Finanţatorul lui FC Botoşani a analizat comportamentul mai multor patroni din fotbalul românesc.

Iftime a recunoscut că seamănă cu Gigi Becali din anumite puncte de vedere. Totodată, a spus că nu vede niciun punct comun între el şi Neluţu Varga, finanţatorul lui CFR Cluj.

(n.r: Vă place sau nu Becali? Unora le place, altora nu) Mie-mi place domnul Becali. Are ceva uman în el! Dar să nu intri în relații financiare cu dumnealui, să nu te contrezi cu dumnealui. E destul de violent în limbaj. Dar în zona asta religioasă are o căldură umană specială.

Am ceva din domnul Becali de a reacționa la cald foarte repede. (n.r.: Un om cu suflet) Exact, exact. Mulți oameni spun, «Ce, domnule? Stai de vorbă cu domnul Becali?!». Nu-i deloc așa. Domnul Becali are ceva special. După care am ceva analitic din domnul Rotaru. El mi se părea foarte atent, foarte analitic. Are tot felul de lucruri pe care le poziționează. Cred că știu ceva din domnul Șucu. El fiind corporatist. În rest, nu mă regăsesc. Nu mă regăsesc cu cel de la Cluj.

(n.r: L-ați cunoscut?) L-am văzut o singură dată pe Nelu Varga. Pe domnul Mititelu eu îl compătimesc, dar am vorbit de două ori. Mi se pare că pune extrem de mult suflet. Aici e o chestiune pe care trebuie să o decriptăm mult mai greu. Adică nu poți să spui de Mititelu. Cheltuie foarte mulți bani. Pe domnul Mititelu îl apreciez”, a declarat Valeriu Iftime pentru sursa citată mai sus.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:24

Florinel Coman, pasă decisivă pentru Al Gharafa! „Mbappe” a colaborat perfect cu Joselu

22:22

Daniel Bîrligea a marcat primul lui gol pentru FCSB! Gestul făcut imediat de atacantul roş-albaştrilor după reuşita cu RFS

22:00

Dinamo – Pelister 34-25! „Dulăii” au dat recital şi au obţinut a treia victorie consecutivă în Liga Campionilor

21:50

LIVE TEXTFCSB – RFS 1-1. Bîrligea a deschis scorul! Gafă în apărarea roş-albaştrilor la golul lui Lipuscek

21:36

Daniel Ricciardo s-a despărţit de RB! Anunţul oficial făcut de echipa din Formula 1: „Ne va lipsi!”

21:28

„M-a surprins Gigi Becali!” Ilie Dumitrescu a văzut echipa de start a FCSB-ului şi a tras un semnal de alarmă

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și