Închide meniul

Suma uriaşă pe care Mihai Rotaru i-a cerut-o lui Adrian Mititelu pentru a-i ceda Universitatea Craiova: „Sunt înregistrări!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 martie 2024, 16:28

Suma uriaşă pe care Mihai Rotaru i-a cerut-o lui Adrian Mititelu pentru a-i ceda Universitatea Craiova: „Sunt înregistrări!

Suma uriaşă pe care Mihai Rotaru i-a cerut-o lui Adrian Mititelu pentru a-i ceda Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, Adrian Mititelu/ Colaj Hepta, AntenaSport

Suma uriaşă pe care Mihai Rotaru i-a cerut-o lui Adrian Mititelu pentru a-i ceda Universitatea Craiova a fost dezvăluită de Marcel Puşcaş. Preşedintele celor de la FCU Craiova a declarat că în urmă cu mai mulţi ani, Rotaru era dispus să-şi vândă echipa omologului său din Bănie, în schimbul sumei de zece milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu şi Mihai Rotaru conduc cele două echipe rivale din Craiova, FCU Craiova, respectiv Universitatea Craiova. În ultimii ani, au existat zvonuri în privinţa unei fuzionări între cele două echipe, însă acest fapt a fost respins categoric de ambii patroni.

Suma uriaşă pe care Mihai Rotaru i-a cerut-o lui Adrian Mititelu pentru a-i ceda Universitatea Craiova

Marcel Puşcaş a dezvăluit însă că Mihai Rotaru era dispus să vândă Universitatea Craiova, în urmă cu zece ani. La momentul respectiv, patronul oltenilor i-a oferit echipa lui Adrian Mititelu, în schimbul sumei de zece milioane de euro.

Preşedintele celor de la FCU Craiova a transmis că în acest moment, lui Mihai Rotaru i-ar fi foarte dificil să găsească un cumpărător pentru Universitatea Craiova, în cazul în care îşi va dori să vândă echipa.

„Prefer un nebun (n.r. pe Adrian Mititelu), între ghilimele, de genul acesta. Ăsta este unul dintre motivele pentru care am acceptat oferta în urmă cu vreo 5 ani. Mie îmi place această nebunie și această patimă, în comparație cu Mihai Rotaru, care declară de un an – doi că vrea să vândă echipa.

Reclamă

Numai că e greu să găsească pe cineva. De fapt, i-a și propus lui Mititelu acum vreo 6-7 ani să o preia pentru suma de 10 milioane de euro. Sunt înregistrări la instantă, pe alt context, nu neapărat pe fotbal, în care i se propune lui Adrian Mititelu să-i dea 10 milioane de euro lui Mihai Rotaru ca să cedeze echipa”, a transmis Marcel Puşcaş, în cadrul unui podcast.

Mihai Rotaru a anunţat când vinde Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a anunţat când vinde Universitatea Craiova! Rotaru declara că vrea să renunţe la echipă. A subliniat însă că nu va face acest lucru decât atunci când un investitor foarte puternic se va arăta dispus să o preia.

Mihai Rotaru a susţinut că Universitatea Craiova are un buget de peste 13 milioane de euro în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

„Vine cineva cu o forță financiară disponibilă mult mai mare decât a mea. Am băgat 20 de milioane, vine cineva și bagă încă 20 de milioane. Dincolo de banii pe care îi bagă vine și cu parteneri care nu mai sunt în acte, care vin și ei cu bani. Nu va fi Craiova mai puternică?

Lumea ne acuză că nu am luat un campionat, noi ca și buget am fost în permanență pe locul trei. Pe locul întâi a fost CFR, apoi FCSB și noi. Anul acesta avem un buget de 12 milioane de euro, plus transferuri de 1 milion și ceva. Cred că sărim de 13 milioane și 200.000 de euro.

Suntem al treilea buget, cred că și Rapid va veni lângă noi. Banii înseamnă foarte mult oriunde, dar în special în fotbal. Fac diferența. O echipă ca CFR cu buget mult mai mare care avea 18, 20 de milioane a terminat pe primul loc cinci ani la rând”, a declarat Mihai Rotaru pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și