Închide meniul

Universitatea Craiova a anunţat un nou transfer! Al patrulea jucător care semnează cu oltenii, în această iarnă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 ianuarie 2024, 13:19

Universitatea Craiova a anunţat un nou transfer! Al patrulea jucător care semnează cu oltenii, în această iarnă

Universitatea Craiova a anunţat un nou transfer

Zvonimir Kozulj, prezentat oficial la Universitatea Craiova/ Facebook

Universitatea Craiova a anunţat un nou transfer! Oltenii au oficializat a patra mutare a iernii, la două zile după înfrângerea umilitoare cu FCSB. Zvonimir Kozulj a semnat cu trupa din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a mai transferat trei jucători, în această iarnă. Oltenii s-au mai înţeles cu Pyry Soiri, Denil Maldonado și Anzor Mekvabishvili.

Universitatea Craiova a anunţat un nou transfer

Zvonimir Kozulj era liber de contract în această iarnă, după ce s-a despărţit de Zrinjski Mostar. Mijlocaşul bosniac a semnat cu oltenii un contract valabil până la finalul sezonului, având opţiunea de a-şi prelungi înţelegerea pe încă două sezoane.

„OFICIAL | Bine ai venit la Știința, Zvonimir Kozulj!

Universitatea Craiova bifează un nou transfer în perioada de mercato și îl aduce în Cetatea Băniei pe bosniacul Zvonimir Kozulj. Mijlocașul central a semnat cu Știința un contract valabil până la finalul acestui sezon competițional, cu opțiune de prelungire pentru încă două sezoane. El va îmbrăca tricoul cu numărul 7.

Reclamă

Zvonimir a mai evoluat în trecut la Hajduk Split, NK Siroki Brijeg, Pogon Szczecin, Gaziantep, Branitelj Mostar, NK Vitez, Eyupspor și Zrinjski Mostar. Bine ai venit în familia Științei! Mult succes!”, au transmis cei de la Universitatea Craiova, pe contul oficial de Facebook.

Mihai Rotaru, reacţie acidă după Universitatea Craiova – FCSB 0-3

Mihai Rotaru a avut discurs furios la adresa arbitrajului, după ce FCSB a deschis scorul după un penalty acordat cu ajutorul VAR. Finanţatorul celor de la Universitatea Craiova a făcut referiri şi la viitorul lui Ivaylo Petev.

Mihai Rotaru spune că FCSB nu trebuia să primească penalty în derby-ul cu Universitatea Craiova şi a acuzat că Marcel Bîrsan a judecat diferit anumite faze.

Reclamă 4 / 0/3

„Putem să ne ascundem în spatele cifrelor. Ne aşteptam mult mai mult de la acest început de campionat. Suntem frustraţi pentru că eu consider că nu au fost mai buni decât noi. A fost un penalty din mai multe contre. Am avut un galben la Badelj, care s-a dat corect în minutul 1. Am fost mai multe faulturi din partea celor de la FCSB. Am văzut că domnul Bîrsan îi plângea de milă lui Coman pe teren. Ne-am dorit să îi urcăm pe garduri în acest meci. Sunt de acord cu Petev. Puteam să înscriem 2-3 goluri la ocaziile lui Mitriţă, la Markovic.

Sper să îi prindem în playoff şi să îi batem de două ori. Sunt 5 puncte faţă de Rapid şi de CFR Cluj. Asta mă interesează. Nu ne-am bătut la campionat, vrem să terminăm pe podium şi să câştigăm Cupa României. Acesta a fost planul. Trebuie să avem răbdare cu Ivaylo. La acel fault al lui Radunovic la Câmpanu a fost aceeaşi. ‘Dă-i galben, Bîrsane’!’„, a spus Mihai Rotaru la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și