Închide meniul
VIDEO

Al Ain – Al Hilal 4-2 a fost în AntenaPLAY. Show total în Liga Campionilor Asiei

Reclamă

Publicat: 17 aprilie 2024, 21:18

Al Ain – Al Hilal 4-2 a fost în AntenaPLAY. Show total în Liga Campionilor Asiei

Al Ain – Al Hilal 4-2

Colaj Profimedia

Al Ain – Al Hilal 4-2 a fost în AntenaPLAY. Al Ain – Al Hilal a fost inițial AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo, fiind ulterior reprogramat. În Emiratele Unite Arabe a plouat torenţial şi s-a luat decizia ca prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei să fie reprogramată, urmând să se dispute miercuri, de la ora 19:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei dintre Al Ain şi Al Hilal a fost reprogramată din cauza condiţiilor meteo. Iniţial, meciul trebuia să dispute marţi, de la ora 19:00, live video pe AntenaPLAY. Partida se va juca miercuri, de la aceeaşi oră, live în AntenaPLAY.

Al Ain – Al Hilal 4-2

Min. 78: Al Ain – Al Hilal 4-2! Al-Dawasari a redus din diferență.

Min. 56: Al Ain – Al Hilal 4-1! Kaku a înscris de la punctul cu var!

Min. 49: Al Ain – Al Hilal 3-1! Malcom a fost „servit” perfect în interiorul careului și a trimis fără probleme mingea în poartă.

Reclamă

Min. 38: Al Ain – Al Hilal 3-0! Rahimi a înscris, din nou, de la 11 metri și a reușit hattrick-ul!

Min. 27: Al Ain – Al Hilal 2-0! Rahimi a reușit „dubla”, din lovitură de la 11 metri!

Min. 6: Al Ain – Al Hilal 1-0! Rahimi a primit o pasă excelentă și l-a învins fără probleme pe Al Owais.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start: 

Al-Ain: Eisa – Mohammed, Hashemi, Kouadio, Erik – Nader, Park, Al Baloushi – Kaku, Rahimi, Palacios.

Al-Hilal: Al Owais – Abdulhamid, Koulibaly, Al Bulayhi, Al Shahrani – Neves, Milinkovic-Savis – Michael, Malcom, Al Dawsari – Al Hamdan

Meciul din Liga Campionilor AFC dintre Al Hilal din Arabia Saudită și Al Ain din Emiratele Arabe Unite a fost amânat din cauza condițiilor meteo nefavorabile din această țară, a anunțat marți Federația de Fotbal din Emiratele Arabe Unite. Partida se va disputa miercuri, de la ora 19:00.

Din cauza condițiilor meteo și a fluctuațiilor meteorologice la care este martoră țara, Federația de Fotbal din EAU, după coordonarea cu autoritățile competente, a decis să amâne toate meciurile programate pentru astăzi, marți, 16 aprilie„, a precizat federația într-un comunicat postat pe X, fostul Twitter.

Ştirea iniaţială. 

Reclamă

Echipa antrenată de Jorge Jesus vrea să continue serie de avis din acest sezon. Lider autoritar în campionatul din Arabia Saudită, acolo unde are un avans de 12 puncte în faţa celor de la Al Nassr, Al Hilal visează şi la trofeul Ligii Campionilor. Koulibaly, Milinkovic – Savic, Ruben Neves sau Mitrovic sunt starurile pe care se bazează Jorge Jesus. Al Hilal a trecut sferturile de finală de Al Ittihad, echipa lui Karim Benzema.

De cealaltă parte, Al Ain a ajuns în semfinale după ce a eliminal Al Nassr după executarea loviturilor de departajare. În cealaltă semifinală a Ligii Campionilor Asiei, competiţie ce se vede EXCLUSIV în AntenaPLAY, se vor întâlni Yokohama şi Ulsan.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, dezamăgit după înfrângerea lui Rapid: „Fotbalul câteodată e nedrept” 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și