Închide meniul
VIDEO

Al Ittihad – Al Hilal 0-2 a fost în AntenaPLAY! Liderul din Arabia Saudită, calificare în semifinalele Ligii Campionilor Asiei

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 12 martie 2024, 23:00

Al Ittihad – Al Hilal 0-2 a fost în AntenaPLAY! Liderul din Arabia Saudită, calificare în semifinalele Ligii Campionilor Asiei

Al Ittihad - Al Hilal LIVE VIDEO (21:00) în AntenaPLAY

Al Ittihad - Al Hilal / Profimedia

Al Ittihad – Al Hilal 0-2 a fost în AntenaPLAY! Fără Karim Benzema, Al Ittihad nu a avut şanse în faţa liderului din Arabia Saudită, care a reuşit să obţină calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Hilal a obţinut a treia victorie în mai puţin de două săptămâni în faţa celor de la Al Ittihad. În returul din sferturile Ligii Campionilor Asiei, Al Hilal s-a impus cu 2-0, graţie golurilor marcate de Al Shahrani şi Malcom. La general, echipa lui Jorge Jesus s-a impus cu 4-0.

VEZI AICI MECIUL DINTRE AL ITTIHAD ŞI AL HILAL

Al Ittihad – Al Hilal 0-2 a fost în AntenaPLAY!

Update 23:00: Fluier final! Al Hilal s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor Asiei.

Min 90+5: Al Ittihad – Al Hilal 0-2! Malcom a dat lovitura de graţie în prelungirile partidei.

Reclamă

Min. 88: Hamdallah a văzut cartonaşul roşu, după un gest grosolan. Spiritele s-au încins pe final de meci, iar jucătorii celor două echipe au fost la un pas să se ia la bătaie de două ori.

Min. 61: Al Ittihad – Al Hilal 0-1! Al Shahrani a deschis scorul în minutul 61 şi Al Hilal este cu un picior în semifinalele Ligii Campionilor Asiei.

Min. 1: A început meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Al Ittihad (4-4-2): Al-Mayouf – Al Sagour, Luiz Felipe, Ahmed Hegazy, Al Olayan – Hamdallah, Abderrazak Al-Ghamdi, Fabinho, Ahmed Al-Ghamdi – Romarinho, Marwan Al Sahafi

Al Hilal (4-3-3): Al-Owais – Abdulhamid, Koulibaly, Albulayhi, Al-Shahrani – Milinkovic-Savic, Neves, Al-Faraj – Malcom, Mitrovic, Al-Dawsari.

În tur, Al Ittihad nu a putut conta pe Karim Benzema în partida tur, iar Marcelo Galardo a anunţat că sunt şanse foarte mici ca fostul Balon de Aur să evolueze în retur. De altfel, francezul nu a participat la ultimul antrenament al celor de la Al Ittihad, înaintea returului cu Al Hilal, care va fi LIVE în AntenaPLAY.

Ambele echipe vin după victorii în campionat. Al Ittihad a câştigat meciul de pe teren propriu cu Al Akhdoud, echipa lui Florin Tănase şi Andrei Burcă, scor 2-1, în timp ce Al Hilal s-a impus în deplasarea de pe terenul celor de la Al Riyadh cu 3-1.

Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei

Al Ain a condus cu 2-0, după dubla lui Rahimi, dar Al Nassr a reuşit să reducă din diferenţă în prelungirile primei reprize, prin Ghareeb. În debutul reprizei secunde, Eisa a trimis în propria poartă, iar Al Nassr a restabilit egalitatea. În minutul 72, Alex Tellex a marcat după o lovitură liberă executată perfect de Otavio.

Partida a ajuns în prelungiri, acolo unde Al Nassr a avut emoţii uriaşe. Echipa lui Ronaldo şi Mane a rămas în 10 oameni după eliminarea lui Ayman Yahya, după o intervenţie horror asupra unui adversar. În minutul 103, Al Shamsi a profitat de gafa monumentală a portarului Raghed Al Najjar şi a dus scorul la 3-3, scor la care Al Ain era calificată.

Chiar dacă nu a avut o prestaţie grozavă, Cristiano Ronaldo a ieşit la rampă atunci când echipa sa avea nevoie de el. Portughezul a marcat în minutul 118 dintr-un penalty obţinut tot de el şi a trimis soarta calificării la loviturile de departajare. Acolo, singurul jucător care a marcat de la Al Nassr a fost Cristiano Ronaldo. Starurile Telles, Otavio şi Brozovic au ratat, iar Al Ain merge mai departe în sferturiile Ligii Campionilor Asiei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și