Închide meniul
Video

Al Ittihad îi simte lipsa lui Karim Benzema! Ratare uriaşă în Liga Campionilor Asiei. A trimis peste poartă din 5 metri

Alex Masgras Publicat: 15 februarie 2024, 18:18

Reclamă

Al Ittihad îi simte lipsa lui Karim Benzema! Ratare uriaşă în Liga Campionilor Asiei. A trimis peste poartă din 5 metri

Hamdallah, în timpul unui meci disputat de Al Ittihad / Profimedia

Al Ittihad îi simte lipsa lui Karim Benzema! În partida tur a optimilor dintre Navbahor Namangan şi campioana sezonului trecut din Arabia Saudită, încheiată la egalitate, scor 0-0, oaspeţii au avut şansa de a obţine victoria pe final de partidă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Kante şi Fabinjo titulari, dar fără Karim Benzema, accidentat, Al-Ittihad nu a reuşit să se impună în partida tur a optimilor Ligii Campionilor Asiei din Uzbekistan, pe terenul lui Namangan. Partida a fost LIVE în AntenaPLAY.

Al Ittihad îi simte lipsa lui Karim Benzema! Ratare uriaşă în Liga Campionilor Asiei

În minutul 81 al partidei de pe terenul lui Navbahor Namangan, Al Ittihad a avut şansa de a obţine victorie şi de a porni cu un avantaj de un gol returul din optimile Ligii Campionilor Asiei.

Al Ghamdi a centrat pentru Hamdallah, dar atacantul marocan al celor de la Al Ittihad a trimis balonul peste poarta apărată de Yusupov din doar cinci metri. Marocanul a fost extrem de supărat şi a încercat să îi arate arbitrului că a fost lovit în momentul în care a lovit balonul, dar centralul nu a dictat nimic şi jocul s-a reluat cu minge pentru formaţia Navbahor.

Reclamă
Reclamă 4

Pentru Al Ittihad urmează meciul cu Al Riyadh de pe teren propriu, în campionatul din Arabia Saudită, după care, săptămâna viitoare, va primi vizita celor de la Navbahor, din returul optimilor Ligii Campionilor Asiei.

Cristiano Ronaldo a marcat un gol de senzaţie după o fază superbă, LIVE în AntenaPLAY!

Cristiano Ronaldo a marcat primul gol din 2024, LIVE în AntenaPLAY! Portughezul a înscris cu un lob superb, în minutul 81. Al Feiha – Al Nassr 0-1 a fost în AntenaPLAY.

Ronaldo a făcut un un-doi cu un coechipier, a fost găsit într-o poziţie foarte bună şi a finalizat în stil de mare campion. Portughezul a fost la primul gol şi la primul meci oficial din 2024, neevoluând până acum din pricina unei accidentări. (VEZI AICI GOLUL MARCAT DE CRISTIANO RONALDO ÎN LIGA CAMPIONILOR ASIEI)

Reclamă

Anterior golului marcat în minutul 81, Cristiano Ronaldo a ratat două ocazii mari. Mai întâi, în prelungirile primei reprize, Ronaldo nu a reuşit să înscrie din interiorul careului.

Ronaldo a trimis în portarul Stojkovic, după ce a primit o centrare de pe partea stângă.

Ulterior, în minutul 64, Ronaldo a ratat o altă ocazie mare. Portughezul nu a putut marca din câţiva metri cu o lovitură de cap.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:13

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:50

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY

18:47

LeBron James, primul miliardar care concurează la Jocurile Olimpice!

18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și