Închide meniul
Video

Cristiano Ronaldo a marcat primul gol din 2024, LIVE în AntenaPLAY! Starul i-a adus victoria lui Al Nassr cu un lob de senzaţie!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 14 februarie 2024, 22:17

Cristiano Ronaldo a marcat primul gol din 2024, LIVE în AntenaPLAY!

Cristiano Ronaldo se bucură după un gol / Profimedia Images

Cristiano Ronaldo a marcat primul gol din 2024, LIVE în AntenaPLAY! Portughezul a înscris cu un lob superb, în minutul 81. Al Feiha – Al Nassr 0-1 a fost în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo a făcut un un-doi cu un coechipier, a fost găsit într-o poziţie foarte bună şi a finalizat în stil de mare campion. Portughezul a fost la primul gol şi la primul meci oficial din 2024, neevoluând până acum din pricina unei accidentări.

Cristiano Ronaldo a marcat un gol de senzaţie după o fază superbă, LIVE în AntenaPLAY!

Anterior golului marcat în minutul 81, Cristiano Ronaldo a ratat două ocazii mari. Mai întâi, în prelungirile primei reprize, Ronaldo nu a reuşit să înscrie din interiorul careului.

Ronaldo a trimis în portarul Stojkovic, după ce a primit o centrare de pe partea stângă.

Ulterior, în minutul 64, Ronaldo a ratat o altă ocazie mare. Portughezul nu a putut marca din câţiva metri cu o lovitură de cap.

Reclamă

Dan Petrescu, un car de nervi după victoria din Liga Campionilor Asiei: „Mă gândesc dacă să jucăm sau nu în retur!”

Dan Petrescu a fost un car de nervi, după victoria din Liga Campionilor Asiei. Antrenorul român s-a plâns de faptul că unii jucători s-au accidentat în victoria cu Pohang, din optimile competiției.

Jeonbuk a învins-o clar pe Pohang, în turul confruntării din optimile Cupei Asiei. Trupa lui Dan Petrescu s-a impus cu scorul de 2-0, în meciul care s-a văzut live, în AntenaPLAY.

Dan Petrescu a fost mulțumit de rezultatul obținut de echipa sa, mărturisind că îi va pregăti mult mai bine pe jucători pentru meciul retur. Acesta s-a plâns de problemele medicale acuzate de aceștia, după primul meci al anului.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Petrescu a mai oferit detalii și din interiorul echipei, mărturisind că victoria din duelul cu Pohang le-a oferit un bun moral jucătorilor săi.

„Sunt fericit pentru rezultat și pentru joc”

Sunt fericit pentru rezultat și pentru joc. În prima repriză, am fost stabili. În repriza a doua, adversarul s-a aruncat în atac. Păcat că am avut un jucător accidentat, dar ne vom pregăti bine pentru a avea un rezultat bun și în retur, pentru a avansa în sferturi.

I-au ”smuls” ochii lui Lee. Hernandez a fost, de asemenea, rănit. Mă gândesc dacă să joc sau nu în manșa a doua. Kim Tae-Hwan este și el obosit. Nu știu ce se va întâmpla înainte de retur, dar mă voi pregăti bine.

Victoria de azi va avea un impact pozitiv asupra fanilor și jucătorilor. Mai avem de jucat returul. Atmosfera din echipă se îmbunătățește, cu siguranță. Au depășit lipsa de victorii împotriva lui Pohang, în sezonul trecut. Vom depune eforturi mari pentru a face din capacitatea fiecărui individ o echipă bună”, a declarat Dan Petrescu, conform biz.chosun.com.

Al Feiha – Al Nassr 0-1 a fost în AntenaPLAY!

Al Feiha – Al Nassr 0-1 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Faza optimilor de finală a Ligii Campionilor Asiei a continuat cu patru partide miercuri.

Ziua a început cu duelul echipei lui Dan Petrescu, Jeonbuk Hyundai. Trupa antrenorul român e cu un pas în sferturile Ligii Campionilor Asiei, după ce a învins-o pe Pohang cu 2-0.

Al Feiha: Stojkovic – Al-Rashidi, Al-Khaibari, Al-Shuwaish – Al Baqwi, Kaabi, Al – Safri, Al-Harthi – Mandash, Nwakaeme, Sakala

Reclamă

Al – Nassr: Al Najjar – Al Ghanam, Alamri, Laporte, Behich – Al Khaibari, Brozovic – Talisca, Otavinho, Yahya – Cristiano Ronaldo

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și