Închide meniul
VIDEO

Al-Nassr – Persepolis 0-0! Surpriză în Liga Campionilor Asiei! Meciul lui Cristiano Ronaldo a fost exclusiv în AntenaPLAY

Antena Sport Publicat: 27 noiembrie 2023, 21:57 / Actualizat: 27 noiembrie 2023, 23:32

Reclamă
Al-Nassr – Persepolis 0-0! Surpriză în Liga Campionilor Asiei! Meciul lui Cristiano Ronaldo a fost exclusiv în AntenaPLAY

Al-Nassr - Persepolis 0-0

Cristiano Ronaldo, în meciul cu Persepolis / Profimedia

Al-Nassr – Persepolis 0-0. Partida care s-a jucat la Riyadh a contat pentru etapa cu numărul 5 din faza grupelor a Ligii Campionilor Asiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul partidei, Cristiano Ronaldo a oferit un moment de senzație, după ce a recunoscut că arbitrul nu trebuie să acorde o lovitură de la 11 metri, după ce a căzut în careu. De asemenea, formația gazdă a jucat în 10 oameni din minutul 17, după eliminarea lui Lajami.

După acest meci, Al-Nassr rămâne lider în Grupa E a Ligii Campionilor, cu 13 puncte obținute după cele 5 partide jucate. De cealaltă parte, cei de la Persepolis sunt pe 2, cu 8 puncte. Din grupă mai fac parte Al-Duhail (locul 3, 4 puncte) și Istiqlol Dushanbe (locul 4, 2 puncte). Meciurile din Liga Campionilor Asiei se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Al Nassr – Persepolis 0-0

Min 90+6: Final de meci! Al-Nassr – Persepolis 0-0

Min. 53: Gol anulat pentru Persepolis! Reușita lui Zahedi a fost anulată pe motiv de offside.

Reclamă

Update: A început a doua repriză!

Update: S-a încheiat prima repriză! Al-Nassr – Persepolis 0-0!

Min. 17: Cartonaș roșu încasat de Lajami! Jucătorul celor de la Al-Nassr a fost eliminat după o intervenție dură.

Reclamă 4 / 0/3

Min 2: Gest de fair-play senzațional făcut de Cristiano Ronaldo! După ce s-a duelat în careu cu un adversar, starul lusitan a căzut, iar arbitrul a dictat penalty. Totuși, atacantul de la Al-Nassr a recunoscut faptul că nu trebuie dată o lovitură de pedeapsă.

Min 1: A început meciul!

Cristiano Ronaldo a evoluat deja în trei meciuri în Liga Campionilor Asiei. El şi-a trecut în cont trei goluri şi o pasă decisivă în tricoul lui Al-Nassr, reuşind o dublă cu Al-Duhail SC.

Meciurile de luni din Liga Campionilor Asiei

  • Al Sharjah – Al-Sadd, 16:00
  • Nasaf – Al-Faisaly, 16:00
  • Al-Duhail – Istiqlol, 18:00
  • OKMK – Al-Ittihad, 18:00
  • Al Nassr – Persepolis, 20:00
  • Sepahan – Al Quwa, 20:00

Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY

Liga Campionilor Asiei va fi transmisă exclusiv în AntenaPLAY, în următoarele două sezoane. Cea mai importantă competiţie intercluburi din Asia aduce spectacolul care îi are în prim-plan pe Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Neymar, dar şi pe românii Dan Petrescu şi Cosmin Olăroiu.

Competiţia care aduce la start cele mai tari echipe de club din Asia a fost înfiinţată în 1967. 40 de cluburi iau startul la întrecere. Al-Hilal este cea mai titrată echipă a Ligii Campionilor Asiei, cu patru trofee adjudecate. Campioana en-titre este Urawa Red Diamonds.

Valoarea loturilor echipelor prezente în Liga Campionilor Asiei este de peste un miliard de euro. Neymar este cel mai bine cotat jucător (50 de milioane de euro), fiind urmat de Sergej Milinkovic-Savic (40), Ruben Neves (40), Fabinho (38), Otavio (35), Malcom (30), Aleksandar Mitrovic (28), Sadio Mane (25), Cristiano Ronaldo (15) şi Karim Benzema (15).

Reclamă

Nivelul competiţiei a fost ridicat şi de investiţiile uriaşe făcute în fotbalul din Arabia Saudită. După venirea lui Cristiano Ronaldo, cluburile saudite au atras jucători precum francezul Karim Benzema, fostul ”Balonul de Aur”, mijlocaşul brazilian Fabinho sau atacantul senegalez Sadio Mane. Investiţia totală a fost de 875 milioane de dolari.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
Vezi toate știrile
Citește și