Închide meniul

Al Sharjah – Al-Sadd 0-2, în AntenaPLAY. Probleme pentru Cosmin Olăroiu. Eşec dur suferit în Liga Campionilor Asiei

Antena Sport Publicat: 27 noiembrie 2023, 18:45

Reclamă
Al Sharjah – Al-Sadd 0-2, în AntenaPLAY. Probleme pentru Cosmin Olăroiu. Eşec dur suferit în Liga Campionilor Asiei

Al Sharjah - Al-Sadd LIVE VIDEO (16:00)

Cosmin Olăroiu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Al Sharjah – Al-Sadd 0-2 a fost LIVE VIDEO. Al Sharjah a fost învinsă de Al-Sadd, în etapa a cincea a grupelor Ligii Campionilor Asiei. Partida este exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de duelul din Emirate, echipa lui Cosmin Olăroiu era pe primul loc în Grupa B, cu şanse reale de a prinde play-off-ul Ligii Campionilor Asiei. Al Sharjah şi-a încheiat însă seria de invincibilitate şi a căzut pe locul secund în grupă. E obligată să câştige în ultima etapă, pentru a continua să spere la calificare.

Al Sharjah – Al-Sadd 0-2 LIVE VIDEO

Min. 90+8: Al Sharjah – Al-Sadd 0-2. Final de meci! Echipa lui Cosmin Olăroiu a suferit o înfrângere dură. Al Sharjah a căzut pe locul secund în grupă şi este obligată să câştige în ultima etapă, pentru a spera la calificare. Cele mai bune 3 echipe de pe locul 2 obţin accederea în faza următoare a competiţiei.

Min. 68: Nasaf Qarshi – Al-Faisaly 3-1. Gazdele s-au desprins pe tabelă. A marcat şi Stanojevic, din lovitură liberă. A executat impecabil!

Min. 50: Nasaf Qarshi – Al-Faisaly 2-1. Abdurahmatov le-a dus pe gazde în avantaj după o acţiune individuală.

Reclamă

Min. 60: Al Sharjah – Al-Sadd 0-2. Bounedjah a mărit proporţiile scorului. Probleme tot mai mari pentru echipa lui Olăroiu!

Min. 47: Nasaf Qarshi – Al-Faisaly 1-1. Mateus a restabilit agalitatea, din pasa lui Nurulloev.

Min. 45+6 Nasaf Qarshi – Al-Faisaly 0-1. Banihani a deschis scorul la ultima fază a primei reprize.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 9: Al Sharjah – Al-Sadd 0-1. Al-Sadd a deschis scorul, după reuşita lui Plata.

Min. 1: A început partida!

De partea cealaltă, Al-Sadd e pe locul 3, cu patru puncte, între cele două echipe aflându-se Nasaf Qarshi, cu 7 puncte. Ultima poziţie e ocupată de Al-Faisaly Amman (3 puncte).

Programul zilei de luni, la Liga Campionilor Asiei

De la aceeaşi oră cu meciul lui Olăroiu se va disputa şi duelul dintre Nasaf Qarshi şi Al-Faisaly, care contează pentru B, grupă din care face parte şi Al Sharjah, echipa lui Olăroiu.

De la ora 18:00 se vor disputa alte două meciuri extrem de interesante. Karim Benzema e gata de show în OKMK – Al-Ittihad. De la aceeaşi oră se va desfăşura şi partida dintre Al-Duhail şi Istiqlol Dushanbe.

Ultimele meciuri de luni din Liga Campionilor Asiei se vor disputa de la ora 20:00. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane se vor duela cu Persepolis, pe teren propriu. Şi duelul dintre Sepahan şi Al Quwa se va juca de la ora 20:00.

Meciurile de luni din Liga Campionilor Asiei

  • Al Sharjah – Al-Sadd 0-2
  • Nasaf – Al-Faisaly 3-1
  • Al-Duhail – Istiqlol, 18:00
  • OKMK – Al-Ittihad, 18:00
  • Al Nassr – Persepolis, 20:00
  • Sepahan – Al Quwa, 20:00

Cosmin Olăroiu, mesaj superb pentru Mirel Rădoi după meciul din Emirate

Cosmin Olăroiu joacă în Liga Campionilor Asiei după egalul spectaculos din meciul cu echipa lui Mirel Rădoi, Al Bataeh (3-3).

Reclamă

Duelul dintre Al-Bataeh și Al-Sharjah a fost unul de senzație. Echipa lui Rădoi a condus cu 3-0, dar elevii lui Cosmin Olăroiu au revenit în meci, iar scorul final al acestui duel a fost de 3-3.

La conferința de presă de la finalul partidei, Cosmin Olăroiu a vorbit despre meci, dar și despre relația sa cu Mirel Rădoi. „Oli” a dezvăluit că meciul a fost unul greu pentru că a jucat împotriva unuia dintre „copiii” săi.

”A fost pentru mine foarte dificil, pentru că, practicam, jucam contra unui copil de-ai mei. E pentru prima dată când se întâmplă lucrul ăsta”, a spus Cosmin Olăroiu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și