Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo a părăsit terenul accidentat, în Liga Campionilor Asiei. Momentul care i-a speriat teribil pe arabi

Dan Roșu Publicat: 28 noiembrie 2023, 10:37 / Actualizat: 4 decembrie 2023, 16:13

Reclamă
Cristiano Ronaldo a părăsit terenul accidentat, în Liga Campionilor Asiei. Momentul care i-a speriat teribil pe arabi

Cristiano Ronaldo a părăsit terenul accidentat, în Liga Campionilor Asiei

Cristiano Ronaldo, accidentat în Liga Campionilor Asiei - Colaj Profimedia Images

Cristiano Ronaldo a părăsit terenul de joc accidentat, în meciul lui Al-Nassr cu Persepolis (0-0), din Liga Campionilor Asiei, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primul minut al reprizei secunde, Cristiano Ronaldo a urmărit o centrare a lui Sadio Mane şi a fost busculat de portarul oaspeţilor, care a căzut peste starul portughez.

Cristiano Ronaldo a părăsit terenul accidentat, în meciul lui Al-Nassr din Liga Campionilor Asiei

După mai multe zeci de secunde, starul de 38 de ani s-a ridicat şi a ieşit de pe teren pe picioarele lui, acuzând însă dureri clare în zona gâtului.

Ronaldo a continuat să joace până în minutul 78, atunci când a cerut schimbarea, făcând semn că nu mai poate continua din cauza durerilor.

„Stafful medical studiază accidentarea lui Cristiano Ronaldo. Nu este un lucru uşor. Vom face tot posibilul să îl avem apt pentru următorul meci”, a fost anunţul făcut de antrenorul Luis Castro, după meci, conform goal.com.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, mesaj care a adunat milioane de aprecieri

La finalul meciului, Cristiano Ronaldo a postat un mesaj pe Instagram, care a adunat aproape trei milioane de aprecieri. Postarea a venit după meciul dintre Al-Nassr şi Persepolis (0-0), transmis exclusiv în AntenaPLAY. Duelul a adus calificarea saudiţilor în play-off-ul comăpetiţiei.

Ronaldo a fost protagonistul unui moment cum rar se vede pe terenul de fotbal. În debutul meciului, fostul jucător al lui Real Madrid a căzut în careu şi a primit un penalty. Totuşi, CR7 s-a ridicat imediat şi i-a făcut semn arbitrului că nu a fost cazul să acorde lovitura de la 11 metri.

„Sunt fericit că ne-am calificat de pe primul loc din grupele Ligii Campionilor Asiei şi că am ajuns la 20 de meciuri fără înfrângere”, a scris Cristiano Ronaldo pe contul de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

După cum era de aşteptat, postarea starului lusitan s-a viralizat. Mesajul scris de Cristiano a adunat aproape trei milioane de aprecieri, în numai nouă ore. „Eşti cel mai mare din toate timpurile” sau „Vei înscrie până la infinit” au fost mesajele trimise de fanii portughezului.

Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY

Liga Campionilor Asiei va fi transmisă exclusiv în AntenaPLAY, în următoarele două sezoane. Cea mai importantă competiţie intercluburi din Asia aduce spectacolul care îi are în prim-plan pe Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Neymar, dar şi pe românii Dan Petrescu şi Cosmin Olăroiu.

Competiţia care aduce la start cele mai tari echipe de club din Asia a fost înfiinţată în 1967. 40 de cluburi iau startul la întrecere. Al-Hilal este cea mai titrată echipă a Ligii Campionilor Asiei, cu patru trofee adjudecate. Campioana en-titre este Urawa Red Diamonds.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și