Închide meniul

Cristiano Ronaldo, mesaj care a adunat milioane de aprecieri după momentul în care a arătat lumii că este un campion uriaş

Dan Roșu Publicat: 28 noiembrie 2023, 8:46

Reclamă
Cristiano Ronaldo, mesaj care a adunat milioane de aprecieri după momentul în care a arătat lumii că este un campion uriaş

Cristiano Ronaldo, mesaj care a adunat milioane de aprecieri după momentul în care a arătat lumii că este un campion uriaş

Cristiano Ronaldo, în tricoul lui Al-Nassr - Profimedia Images

Cristiano Ronaldo a postat un mesaj pe Instagram, care a adunat aproape trei milioane de aprecieri. Postarea a venit după meciul dintre Al-Nassr şi Persepolis (0-0), transmis exclusiv în AntenaPLAY. Duelul a adus calificarea saudiţilor în play-off-ul comăpetiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo a fost protagonistul unui moment cum rar se vede pe terenul de fotbal. În debutul meciului, fostul jucător al lui Real Madrid a căzut în careu şi a primit un penalty. Totuşi, CR7 s-a ridicat imediat şi i-a făcut semn arbitrului că nu a fost cazul să acorde lovitura de la 11 metri.

Cristiano Ronaldo, mesaj care a adunat milioane de aprecieri după momentul în care a arătat lumii că este un campion uriaş

„Sunt fericit că ne-am calificat de pe primul loc din grupele Ligii Campionilor Asiei şi că am ajuns la 20 de meciuri fără înfrângere”, a scris Cristiano Ronaldo pe contul de Instagram.

După cum era de aşteptat, postarea starului lusitan s-a viralizat. Mesajul scris de Cristiano a adunat aproape trei milioane de aprecieri, în numai nouă ore. „Eşti cel mai mare din toate timpurile” sau „Vei înscrie până la infinit” au fost mesajele trimise de fanii portughezului.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Reclamă

Cristiano Ronaldo, gest uriaş în Liga Campionilor Asiei

Totuși, chiar dacă Cristiano Ronaldo a recunoscut faptul că nu a fost faultat în careu, arbitrul partidei a verificat faza cu ajutorul arbitrajului video, pentru a se asigura că nu a comis vreo greșeală.

Gestul lui Cristiano Ronaldo este totuși impresionant, având în vedere faptul că echipa sa ar fi putut trece în avantaj, în cazul în care centralul și-ar fi păstrat decizia luată inițial.
Astfel de faze sunt rare în lumea fotbalului, mai ales în competiții importante, cum este și Liga Campionilor Asiei.

Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY

Liga Campionilor Asiei va fi transmisă exclusiv în AntenaPLAY, în următoarele două sezoane. Cea mai importantă competiţie intercluburi din Asia aduce spectacolul care îi are în prim-plan pe Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Neymar, dar şi pe românii Dan Petrescu şi Cosmin Olăroiu.

Reclamă 4 / 0/3

Competiţia care aduce la start cele mai tari echipe de club din Asia a fost înfiinţată în 1967. 40 de cluburi iau startul la întrecere. Al-Hilal este cea mai titrată echipă a Ligii Campionilor Asiei, cu patru trofee adjudecate. Campioana en-titre este Urawa Red Diamonds.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipele de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră Vezi toate știrile
Citește și