Închide meniul

Cristiano Ronaldo, dublă fabuloasă în Liga Campionilor Asiei. Meci dramatic între Al Nassr şi Al Duhail

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 octombrie 2023, 22:57 / Actualizat: 27 noiembrie 2023, 9:45

Reclamă
Cristiano Ronaldo, dublă fabuloasă în Liga Campionilor Asiei. Meci dramatic între Al Nassr şi Al Duhail

Cristiano Ronaldo, dublă fabuloasă în Liga Campionilor Asiei

Profimedia

Cristiano Ronaldo este de neoprit în tricoul celor de la Al Nasrr şi a reuşit o dublă fabuloasă în Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Ronaldo s-a impus cu 4-3 în partida cu Al Duhail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul şi golul marcat pentru Cristiano Ronaldo la Al Nassr. Starul portughez a făcut spectacol şi în meciul pe care Al Nassr l-a jucat cu cei de la Al Duhail în grupele Ligii Campionilor Asiei.

Cristiano Ronaldo a marcat o dublă fabuloasă în Liga Campionilor Asiei

Prima dată, Cristiano Ronaldo a reuşit să marcheze un gol superb cu un şut la colţul lung, de la marginea careului. Reuşita din minutul 60 i-a extaziat pe arabi.

Cristiano Ronaldo a reuşit dubla în minutul 81, cu un voleu din interiorul careului. Cristiano Ronaldo a ajuns la 15 goluri marcate pentru Al Nassr în acest sezon, în toate competiţiile.

Reclamă

Fiul lui Cristiano Ronaldo calcă pe urmele tatălui său. Va purta tricoul cu numărul 7

Potrivit informațiilor oferite de Fabrizio Romano, Ronaldo Jr a semnat cu echipa de juniori a celor de la Al-Nassr și va purta tricoul cu numărul 7, asemenea tatălui său. Tânărul urmează să înceapă antrenamentele alături de formația saudită în zilele următoare.

De asemenea, tot jurnalistul citat anterior a menționat și o declarație mai veche a lui Cristiano Ronaldo, care a dezvăluit, la momentul respectiv, o discuție pe care a purtat-o cu fiul său:

„Fiul meu mi-a spus: ‘Tată, mai rezistă câțiva ani! Vreau să joc alături de tine’”, este discuția dezvăluită de către starul lusitan.

Reclamă 4 / 0/3

Cariera lui Cristiano Ronaldo va continua însă, cel puțin până la Campionatul Mondial din 2026. Atacantul celor de la Al-Nassr speră să își reprezinte țara și la turneul final care va fi organizat în America de Nord. Starul ar fi început astfel demersurile pentru a-și prelungi contractul cu formația din Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo i-a făcut un cadou de 100.000 de euro lui Francis Ngannou

Cristiano Ronaldo i-a făcut un cadou de 100.000 de euro lui Francis Ngannou. Camerunezul va lupta la Riad, în Arabia Saudită, împotriva lui Tyson Fury.

Cristiano Ronaldo, care evoluează în Arabia Saudită pentru Al-Nassr, i-a oferit camerunezului un ceas ediţie limitată în valoare de 100.000 de euro. Camerunezul Francis Ngannou a primit un ceas în valoare de 100.000 de euro din partea starului portughez Cristiano Ronaldo înainte de meciul său de box cu Tyson Fury, de la Riad, informează RMC Sport, potrivit news.ro.

Ceasul este ediţie limitată „Heart of Ronaldo” a Jacob&Co. Camerunezul a postat pe Instagram imagini cu momentul în care a primit ceasul. El apare alături de Jacob Arabo, copropietar al Jacob&Co.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și