Închide meniul

Cristiano Ronaldo, mesaj special după ce a marcat o dublă în Liga Campionilor Asiei! Ce le-a transms fanilor lui Al-Nassr

Alex Masgras Publicat: 25 octombrie 2023, 11:28 / Actualizat: 27 noiembrie 2023, 9:44

Reclamă
Cristiano Ronaldo, mesaj special după ce a marcat o dublă în Liga Campionilor Asiei! Ce le-a transms fanilor lui Al-Nassr

Cristiano Ronaldo, mesaj special

Cristiano Ronaldo, la finalul meciului Al-Nassr - Al-Duhail / Profimedia

Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj special după ce a marcat o dublă în Liga Campionilor Asiei! Al-Nassr a câştigat cu 4-3 partida cu formaţia Al-Duhali din Qatar, în grupele Ligii Campionilor Asiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La victoria vicecampioanei din Arabia Saudită a contribuit din plin şi Cristiano, cel care a marcat o dublă inedită. Portughezul a înscris ambele goluri de marţi seară cu piciorul stâng.

Cristiano Ronaldo, mesaj special după ce a marcat o dublă în Liga Campionilor Asiei!

Cristiano Ronaldo a marcat două goluri superbe în partida nebună câştigată de Al-Nassr în grupele Ligii Campionilor Asiei. Vicecampoana Arabiei Saudite a câştigat cu 4-3 partida cu Al-Duhail, formaţie din Qatar.

Victoria a venit cum nu se poate mai bine pentru Al-Nassr, club care sărbătoreşte 68 de ani de existenţă.

La finalul meciului cu Al-Duhail, Cristiano Ronaldo nu a ratat ocazia de a transmite un mesaj special pentru a marca aniversarea echipei sale:

Reclamă

„O seară specială în Riad! Trei victorii din trei şi suntem pe primul loc în grupă. 68 de ani fericiţi, Al-Nassr!”, a scris portughezul pe contul său de Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Al-Nassr se afă pe locul 1 în Grupa E, cu 9 puncte. Formaţia lui Cristiano Ronaldo este urmată de iranienii de la Persepolis, care au 6 puncte. Al-Duhail şi Istiqlol Dushanbe, formaţie din Tadjikistan, au câte un punct.

Reclamă 4 / 0/3

Cu doar două luni rămase din 2023, Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din 2023. După dubla din Liga Campionilor Asiei, portughezul spune însă că nu se gândeşte la recorduri şi că se bucură de momentele petrecute la Al-Nassr.

„Nu îmi pasă prea mult de recorduri. Mă gândesc doar să mă bucur de moment. Echipa noastră devine mai bună cu fiecare meci. Antrenorul şi staff-ul tehnic fac un efort grozav pentru ca Al-Nassr să fie cea mai puetrnică echipă. Cheia obţinerii acestor recorduri este faptul că mă distrez. Acesta este lucrul frumos despre fotbal şi secretul continuităţii mele”, a declarat Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a marcat o dublă fabuloasă în Liga Campionilor Asiei

Cristiano Ronaldo este de neoprit în tricoul celor de la Al Nasrr şi a reuşit o dublă fabuloasă în Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Ronaldo s-a impus cu 4-3 în partida cu Al Duhail.

Meciul şi golul marcat pentru Cristiano Ronaldo la Al Nassr. Starul portughez a făcut spectacol şi în meciul pe care Al Nassr l-a jucat cu cei de la Al Duhail în grupele Ligii Campionilor Asiei.

Prima dată, Cristiano Ronaldo a reuşit să marcheze un gol superb cu un şut la colţul lung, de la marginea careului. Reuşita din minutul 60 i-a extaziat pe arabi.

Cristiano Ronaldo a reuşit dubla în minutul 81, cu un voleu din interiorul careului. Cristiano Ronaldo a ajuns la 15 goluri marcate pentru Al Nassr în acest sezon, în toate competiţiile.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și