Închide meniul
Video

Dan Petrescu, criză uluitoare de nervi! Antrenorul român şi-a certat secunzii: „Staţi ca proştii pe bancă toţi”!

Bogdan Stănescu Publicat: 29 noiembrie 2023, 13:17

Reclamă

Dan Petrescu, criză uluitoare de nervi!

Momentul în care Dan Petrescu şi-a ieşit din sărite şi şi-a certat secunzii / captură AntenaPLAY

Dan Petrescu a avut o criză uluitoare de nervi. Chiar dacă echipa lui o conduce cu 2-0 pe Kitchee, într-un meci transmis LIVE în AntenaPLAY, „Bursucul” şi-a ieşit din minţi după ce un jucător al său a văzut cartonaşul roşu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tae-Wook a primit roşu după ce l-a busculat la marginea careului pe un jucător advers. Dan Petrescu a criticat dur decizia şi şi-a ieşit din minţi după ce a văzut că nici după consultarea VAR hotărârea centralului nu se schimbă.

Dan Petrescu, criză uluitoare de nervi! Antrenorul român şi-a certat secunzii: „Staţi ca proştii pe bancă toţi”!

Dan Petrescu şi-a turnat apă în cap, după care a izbucnit la adresa secunzilor săi.

Staţi ca proştii pe bancă toţi”, a tunat Dan Petrescu la adresa secunzilor săi, enervat că aceştia nu protestează alături de el la adresa centralului.

Echipa lui Dan Petrescu trebuie să reziste 45 de minute în 10 oameni, după ce Tae-Wook a fost eliminat.

Reclamă

Kitchee – Jeonbuk LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Kitchee – Jeonbuk este în aceste momente LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Echipa lui Dan Petrescu îi conduce pe gazde cu 2-0, dar are un jucător eliminat.

Jeonbuk are nevoie neapărat de o victorie pentru a mai spera la play-off-ul Ligii Campionilor Asiei. După primele patru meciuri disputate în Grupa F, echipa „Bursucului” are 6 puncte, fiind pe locul 2, la patru lungimi de liderul Bangkok United.

Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY

Liga Campionilor Asiei e transmisă exclusiv în AntenaPLAY, în următoarele două sezoane. Cea mai importantă competiţie intercluburi din Asia aduce spectacolul care îi are în prim-plan pe Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Neymar, dar şi pe românii Dan Petrescu şi Cosmin Olăroiu.

Reclamă 4 / 0/3

Competiţia care aduce la start cele mai tari echipe de club din Asia a fost înfiinţată în 1967. 40 de cluburi iau startul la întrecere. Al-Hilal este cea mai titrată echipă a Ligii Campionilor Asiei, cu patru trofee adjudecate. Campioana en-titre este Urawa Red Diamonds.

Valoarea loturilor echipelor prezente în Liga Campionilor Asiei este de peste un miliard de euro. Neymar este cel mai bine cotat jucător (50 de milioane de euro), fiind urmat de Sergej Milinkovic-Savic (40), Ruben Neves (40), Fabinho (38), Otavio (35), Malcom (30), Aleksandar Mitrovic (28), Sadio Mane (25), Cristiano Ronaldo (15) şi Karim Benzema (15).

Nivelul competiţiei a fost ridicat şi de investiţiile uriaşe făcute în fotbalul din Arabia Saudită. După venirea lui Cristiano Ronaldo, cluburile saudite au atras jucători precum francezul Karim Benzema, fostul ”Balonul de Aur”, mijlocaşul brazilian Fabinho sau atacantul senegalez Sadio Mane.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

 

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și