Închide meniul

Dan Petrescu, un car de nervi după victoria din Liga Campionilor Asiei: „Mă gândesc dacă să jucăm sau nu în retur!”

Viviana Moraru Publicat: 14 februarie 2024, 14:57

Reclamă
Dan Petrescu, un car de nervi după victoria din Liga Campionilor Asiei: Mă gândesc dacă să jucăm sau nu în retur!”

Dan Petrescu, un car de nervi după victoria din Liga Campionilor Asiei

Dan Petrescu, în timpul unui meci/ Profimedia

Dan Petrescu a fost un car de nervi, după victoria din Liga Campionilor Asiei. Antrenorul român s-a plâns de faptul că unii jucători s-au accidentat în victoria cu Pohang, din optimile competiției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jeonbuk a învins-o clar pe Pohang, în turul confruntării din optimile Cupei Asiei. Trupa lui Dan Petrescu s-a impus cu scorul de 2-0, în meciul care s-a văzut live, în AntenaPLAY.

Dan Petrescu, un car de nervi după victoria din Liga Campionilor Asiei

Dan Petrescu a fost mulțumit de rezultatul obținut de echipa sa, mărturisind că îi va pregăti mult mai bine pe jucători pentru meciul retur. Acesta s-a plâns de problemele medicale acuzate de aceștia, după primul meci al anului.

De asemenea, Petrescu a mai oferit detalii și din interiorul echipei, mărturisind că victoria din duelul cu Pohang le-a oferit un bun moral jucătorilor săi.

Sunt fericit pentru rezultat și pentru joc. În prima repriză, am fost stabili. În repriza a doua, adversarul s-a aruncat în atac. Păcat că am avut un jucător accidentat, dar ne vom pregăti bine pentru a avea un rezultat bun și în retur, pentru a avansa în sferturi.

Reclamă

I-au ”smuls” ochii lui Lee. Hernandez a fost, de asemenea, rănit. Mă gândesc dacă să joc sau nu în manșa a doua. Kim Tae-Hwan este și el obosit. Nu știu ce se va întâmpla înainte de retur, dar mă voi pregăti bine.

Victoria de azi va avea un impact pozitiv asupra fanilor și jucătorilor. Mai avem de jucat returul. Atmosfera din echipă se îmbunătățește, cu siguranță. Au depășit lipsa de victorii împotriva lui Pohang, în sezonul trecut. Vom depune eforturi mari pentru a face din capacitatea fiecărui individ o echipă bună”, a declarat Dan Petrescu, conform biz.chosun.com.

Dan Petrescu face spectacol în Liga Campionilor Asiei

Dan Petrescu face spectacol în Liga Campionilor Asiei. Jeonbuk a bătut-o cu 2-0 pe Pohang, în turul optimilor, într-un meci disputat pe teren propriu, exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă 4 / 0/3

Showul gazdelor a început în minutul 17, atunci când Jeonbuk a trimis mingea puternic în transversală, prin Hong, balonul a revenit pe teren şi, după o combinaţie, Hernades a marcat tot după ce mingea a lovit transversala.

Brazilianul de 24 de ani a fugit spre banca lui Jeonbuk şi s-a bucurat în stilul lui Cristiano Ronaldo, după reuşita care a adus în avantaj echipa lui Petrescu.

Scorul final a fost stabilit de Ahn Hyun-Beom, în minutul 64. Meciul retur se va disputa pe terenul lui Pohang, pe 20 februarie, de la ora 12:00, de asemenea exclusiv în AntenaPLAY.

În 2023, Jeonbuk şi Pohang s-au întâlnit de cinci ori. Echipa lui Dan Petrescu a pierdut de patru ori şi a obţinut un singur rezultat de egalitate, în play-off-ul din Coreea de Sud, în luna octombrie. Antrenorul român s-a aflat pe banca lui Jeonbuk la trei dintre aceste partide, rezultatul de egalitate fiind obţinut sub comanda sa.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și