Închide meniul
VIDEO

Fază uluitoare în Liga Campionilor Asiei! Uribe a profitat de o gafă a portarului și a înscris un gol fabulos

Alex Ioniță Publicat: 4 decembrie 2023, 18:27

Reclamă
Fază uluitoare în Liga Campionilor Asiei! Uribe a profitat de o gafă a portarului și a înscris un gol fabulos

Uribe a ajuns la Al-Sadd în luna iulie a anului 2023

Golul marcat de Uribe / Captură AntenaPLAY

Fază uluitoare în Liga Campionilor Asiei! La partida dintre Al-Sadd și Nasaf FC, portarul formației oaspete a fost protagonistul unui moment cum rar se vede în lumea fotbalului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre cele două formații reprezintă un duel din etapa cu numărul 6 a Ligii Campionilor Asiei, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY. Cele două cluburi fac parte din aceași grupă în care se regăsește și echipa pregătită de Cosmin Olăroiu.

Fază uluitoare în Liga Campionilor Asiei! Imagini uluitoare din Al-Sadd – Nasaf FC

În minutul 6 al meciului din etapa a 6-a a grupelor din Liga Campionilor Asiei, Mateus Uribe, fostul star de la FC Porto, a trimis un șut de senzație către poarta oaspeților, apărată de Abduvakhid Nematov. Cel din urmă a încercat să pareze acest balon, dar s-a făcut de râs, iar mingea a intrat în poartă.

Astfel de gafe se văd rar în lumea fotbalului, mai ales la meciuri de nivel înalt, cum este și Liga Campionilor Asiei. Această competiție reprezintă cel mai important turneu din lumea estică, acolo unde se regăsesc superstaruri precum Karim Benzema, Cristiano Ronaldo și Neymar, dar și românii Cosmin Olăroiu și Dan Petrescu.

Echipa lui Cosmin Olăroiu se află în aceași grupă cu cei de la Al-Sadd și FC Nasaf. Formația românului, Al-Sharjah, se luptă și ea pentru calificarea în optimile competiției, iar duelurile din această etapă vor decide, definitiv, soarta Grupei B din această competiție.

Reclamă

Iată cum arăta Grupa B din Liga Campionilor Asiei, înaintea partidelor din etapa cu numărul 6 a competiției care se vede exclusiv în AntenaPLAY:

1. Nasaf FC – 10 puncte
2. Al-Sharjah – 8 puncte
3. Al-Sadd – 7 puncte
4. Al-Faisaly – 3 punte

EXCLUSIV | Decizia luată de Jeonbuk după ce Dan Petrescu a ratat calificarea în ediţia viitoare a Ligii Campionilor Asiei

Eşecul cu liderul Ulsan, 0-1, i-a interzis lui Dan Petrescu locul 2, care asigură prezenţa la cea mai importantă competiţie inter-cluburi, Liga Campionilor Asiei, transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, şefii echipei din Coreea de Sud i-au transmis lui Dan Petrescu că este aşteptat la echipă şi pentru cantonamentul care va debuta după 10 ianuarie, în contextul în care existau informaţii care îl dădeau pe tehnicianul nostru pe banca CFR-ului, începănd cu această iarnă.

Până atunci, Dan Petrescu luptă pentru play-off-ul din acest an al Ligii Campionilor Asiei. Jeonbuk e pe 2 în Grupa A şi va evolua contra liderului Bangkok United, pe 13 decembrie, de la ora 12:00, exclusiv în AntenaPLAY.

Chiar dacă nu mai poate prinde primul loc, echipa lui Dan Petrescu poate fi una dintre cele trei echipe cu cel mai bun punctaj de pe locul secund, care de asemenea obţin biletele către fazele eliminatorii ale întrecerii.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment Vezi toate știrile
Citește și