Închide meniul
Video

Intrare horror în Liga Campionilor Asiei! Şi-a lovit adversarul cu piciorul în cap şi l-a tăiat cu crampoanele

Alex Masgras Publicat: 22 februarie 2024, 22:44

Reclamă

Intrare horror în Liga Campionilor Asiei! Şi-a lovit adversarul în cap şi l-a tăiat cu crampoanele

Intrarea horror a lui Dokic, în Al Ittihad - Navbahor / Captură Antena Sport

A avut loc o intrare horror în Liga Campionilor Asiei, în meciul dintre Al Ittihad şi Navbahor. Echipa lui Karim Benzema şi N’Golo Kante a obţinut calificarea în sferturile competiţiei transmise în AntenaPLAY, dar nu toţi jucătorii s-au putut bucura din plin la fluierul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar în ultimul minut al partidei, sârbul Jovan Dokiv a văzut cartonaşul roşu, după o intrare horror la un adversar.

Intrare horror în Liga Campionilor Asiei!

Ghinionistul serii a fost Al Amri, cel care a părăsit terenul în minutul 90+10. Jucătorul celor de la Al Ittihad a fost victima lui Dokic. Sârbul l-a lovit cu piciorul direct în cap pe Al Amri şi l-a tăiat cu crampoanele. Dokic a realizat imediat greşeala pe care a făcut-o şi a făcut semne disperate ca echipa medicală să intervină.

Jucătorul campioanei sezonului trecut din Arabia Saudită a avut nevoie de îngrijiri medicale. Cei din staff-ul medical al lui Al Ittihad au intrat imediat pe teren pentru a opri sângerarea lui Al Amri, care a fost înlocuit cu Al Shamrani.

În cele din urmă, Al Ittihad a obţinut calificarea în sferturile Ligii Campionilor Asiei, după victoria cu 2-1 în faţa celor de la Navbahor. În turul din Uzbekistan a fost 0-0.

Reclamă

Partida nu a fost lipsită de emoţii pentru formaţia din Arabia Saudită. Karim Benzema, starul lui Al Ittihad, a fost autorul unui autogol în minutul 25 al partidei. În al şaselea minut de prelungiri al primei reprize, francezul şi-a luat revanşa şi a pasat decisiv la golul marcat de Hamdallah.

În minutul 75, Benzema putea să îşi treacă în cont şi un gol, dar reuşita sa a fost anulată de VAR pentru o poziţie de offside a unui coechipier. În cele din urmă, soarta partidei a fost decisă de un alt autogol. Tabatadze, jucătorul celor de la Navbahor, a trimis balonul în propria poartă după un corner al celor de la Al Ittihad, în minutul 87 al partidei.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă 4 / 0/3

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și