Închide meniul
VIDEO

Al Feiha – Al Nassr 0-1, în AntenaPLAY! Cristiano Ronaldo a dat un gol de senzaţie şi a avut alte ocazii mari!

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 14 februarie 2024, 21:55

Al Feiha – Al Nassr 0-1, în AntenaPLAY! Cristiano Ronaldo a dat un gol de senzaţie şi a avut alte ocazii mari!

Cristiano Ronaldo, gol de senzaţie în Al Feiha - Al Nassr, LIVE în AntenaPLAY

Cristiano Ronaldo se bucură după un gol / Profimedia Images

Al Feiha – Al Nassr 0-1 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Faza optimilor de finală a Ligii Campionilor Asiei a continuat cu patru partide miercuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ziua a început cu duelul echipei lui Dan Petrescu, Jeonbuk Hyundai. Trupa antrenorul român e cu un pas în sferturile Ligii Campionilor Asiei, după ce a învins-o pe Pohang cu 2-0.

LIVE VIDEO Al Feiha – Al Nassr 0-1

Min. 90+10: Fluier final! Al Feiha – Al Nassr se termină 0-1! Cristiano Ronaldo a marcat singurul gol al meciului

Min. 81: Al Feiha – Al Nassr 0-1! Cristiano Ronaldo a deschis scorul cu un gol de senzaţie! Lob superb al portughezului

Min. 64: O altă ratare mare a lui Cristiano Ronaldo! Starul portughez nu a putut marca iar din doar câţiva metri! Mingea trimisă de Ronaldo cu capul din careu a fost prinsă de Stojkovic

Reclamă

Min. 45+2: Pauză! Tabela nu s-a modificat încă

Min. 45+1: Cristiano Ronaldo, ratare uriaşă! Starul portughez a trimis în portarul Stojkovic, dintr-o poziţie ideală

Min. 1: A început meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Al Feiha: Stojkovic – Al-Rashidi, Al-Khaibari, Al-Shuwaish – Al Baqwi, Kaabi, Al – Safri, Al-Harthi – Mandash, Nwakaeme, Sakala

Al – Nassr: Al Najjar – Al Ghanam, Alamri, Laporte, Behich – Al Khaibari, Brozovic – Talisca, Otavinho, Yahya – Cristiano Ronaldo

FC Nasaf – Al Ain 0-0

Min. 90+3: FINAL DE MECI. Calificarea se va decide în meciul retur.

Min. 1: A început meciul!

Bangkok United – Yokohama 2-2

Fluier final! Bangkok United – Yokohama s-a încheiat 2-2

Min. 90+6: Yokohama rămâne în 10! Ken Matsubara e eliminat

Min. 90+2: Bangkok – Yokohama 2-2! Mahmoud Eid a egalat scorul în prelungiri

Reclamă

Min. 35: Bangkok – Yokohama 1-2! Selanon a reușit să reducă din diferență pentru gazde.

Min. 24: Bangkok – Yokohama 0-2! Watanabe a majorat diferența pentru niponi.

Min. 18: Bangkok – Yokohama 0-1! Elber a reușit să deschidă scorul, din pasa lui Tae-Hee.

Update 14:00: A început meciul Bangkok United – Yokohama!

Final! Jeonbuk – Pohang 2-0! Trupa lui Dan Petrescu a obținut o victorie clară și e favorită să se califice în sferturile Ligii Campionilor Asiei.

Min. 64: Jeonbuk – Pohang 2-0! Hyun-Beom a reușit să majoreze diferența pentru trupa lui Dan Petrescu! Mijlocașul a punctat cu o lovitură de cap imparabilă, din centrarea lui Kim.

Min. 63: Ocazie Jeonbuk! După un contraatac fulger, Kim i-a pasat lui Lee, însă mijlocașul a șutat în bară.

Min. 24: Arbitrul a dictat penalty pentru Jeonbuk, însă după ce a consultat arbitrajul video, și-a întors decizia.

Min. 16: Jeonbuk – Pohang 1-0! Hernandes a deschis scorul pentru echipa lui Dan Petrescu! Mijlocașul a punctat cu un șut din interiorul careului.

Min. 1: A început meciul dintre Jeonbuk și Pohang!

Echipa lui Dan Petrescu se pregăteşte pentru primul meci oficial după aproape două luni şi jumătate. Jeonbuk va primi vizita rivalilor din campionatul Coreei de Sud, Pohang Steelers.

Pohang Steelers este vicecampioana sezonului încheiat în luna decembrie în Coreea de Sud. Pohang a încheiat sezonul pe locul 2, cu 64 de puncte, în timp ce formaţia lui Dan Pertescu s-a clasat pe locul 4, cu 57 de puncte.

Pohang Steelers a încheiat pe primul loc în faza grupelor Ligii Campionilor Asiei, cu cinci victorii şi un rezultat de egalitate.

În 2023, Jeonbuk şi Pohang s-au întâlnit de cinci ori. Echipa lui Dan Petrescu a pierdut de patru ori şi a obţinut un singur rezultat de egalitate, în play-off-ul din Coreea de Sud, în luna octombrie. Antrenorul român s-a aflat pe banca lui Jeonbuk la trei dintre aceste partide, rezultatul de egalitate fiind obţinut sub comanda sa.

Ziua se încheie cu duelul din Arabia Saudită dintre Al Feiha şi Al Nassr. Echipa lui Cristiano Ronaldo pleacă din postura de favorită în această dublă, în condiţiile în care Al-Nassr a câştigat deja duelul din campionat de pe terenul lui Al Feiha, scor 3-1.

Programul de miercuri din Liga Campionilor Asiei:

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” Vezi toate știrile
Citește și