Închide meniul
VIDEO

Karim Benzema, fază de play-station în Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY. Atac superb al fostului Balon de Aur

Alex Ioniță Publicat: 27 noiembrie 2023, 19:40 / Actualizat: 28 noiembrie 2023, 14:15

Reclamă
Karim Benzema, fază de play-station în Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY. Atac superb al fostului Balon de Aur

Karim Benzema, fază de play-station în Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY

Karim Benzema / Profimedia

Karim Benzema a reușit o fază de play-station în Liga Campionilor Asiei, care se vede exclusiv în AntenaPLAY. Fostul star de la Real Madrid s-a distrat cu apărarea adversă și a creat un atac senzațional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Faza respectivă s-a întâmplat în partida dintre OKMK și Al-Ittihad, care reprezintă un duel din faza grupelor din Liga Campionilor Asiei. Competiția vedetelor Cristiano Ronaldo, Neymar, Benzema, dar și unde sunt prezenți Cosmin Olăroiu și Dan Petrescu, se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Karim Benzema, fază de play-station în Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY. Imagini senzaționale din meciul lui Al-Ittihad

La scorul de 2-0 în favoarea echipei sale, Karim Benzema a pornit o fază de excepție, la capătul căreia fundașii echipei adverse nu au înțeles nimic. În minutul 40 al întâlnirii, fostul câștigător al Balonului de Aur a pornit o acțiune de atac, iar, prin mai multe jocuri rapide de pase a păcălit fără nicio problemă apărarea adversarilor.

Totuși, atacantul francez nu a reușit să înscrie în poarta formației din Uzbekistan, iar scorul a rămas de 2-0 în favoarea celor de la Al-Ittihad.

Karim Benzema a ajuns la Al-Ittihad în vara acestui an, din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de cei de la Real Madrid. De la sosirea în Arabia Saudită a adunat 14 meciuri, 9 goluri și 4 pase decisive pentru noua sa formație.

Reclamă

În momentul de față, jucătorul cu 97 de selecții în echipa națională a Franței este cotat la suma de 15 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY

Valoarea loturilor echipelor prezente în Liga Campionilor Asiei este de peste un miliard de euro. Neymar este cel mai bine cotat jucător (50 de milioane de euro), fiind urmat de Sergej Milinkovic-Savic (40), Ruben Neves (40), Fabinho (38), Otavio (35), Malcom (30), Aleksandar Mitrovic (28), Sadio Mane (25), Cristiano Ronaldo (15) şi Karim Benzema (15).

Nivelul competiţiei a fost ridicat şi de investiţiile uriaşe făcute în fotbalul din Arabia Saudită. După venirea lui Cristiano Ronaldo, cluburile saudite au atras jucători precum francezul Karim Benzema, fostul ”Balonul de Aur”, mijlocaşul brazilian Fabinho sau atacantul senegalez Sadio Mane. Investiţia totală a fost de 875 milioane de dolari.

Reclamă 4 / 0/3

Românii care au câştigat Liga Campionilor Asiei

Anghel Iordănescu a câştigat în două rânduri Liga Campionilor Asiei, cu Al-Hilal, în 2000, şi cu Al-Ittihad, în 2005. Răzvan Lucescu şi-a adjudecat şi el trofeul, în 2019.

Laurenţiu Reghecampf a fost şi el finalist al competiţiei, în 2014, atunci când Al-Hilal era învinsă de Western Sydney Wanderers, cu Mihai Pintilii pe teren. În 2015, Cosmin Olăroiu a pierdut şi el finala, în faţa lui Guangzhou Evergrande.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și