Închide meniul

Neymar revine pe teren în Liga Campionilor Asiei. Competiţia se vede exclusiv în AntenaPLAY. Programul meciurilor

Publicat: 20 octombrie 2024, 18:23

Reclamă
Neymar revine pe teren în Liga Campionilor Asiei. Competiţia se vede exclusiv în AntenaPLAY. Programul meciurilor

Neymar revine pe teren în Liga Campionilor Asiei. Competiţia se vede exclusiv în AntenaPLAY. Programul meciurilor

Profimedia

Neymar revine pe teren în Liga Campionilor Asiei. Competiţia se vede exclusiv în AntenaPLAY. Programul complet al meciurilor din etapa a treia din Liga Campionilor Asiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Programul complet al meciurilor din Liga Campionilor Asiei, competiţie ce se vede exclusiv în AntenaPLAY. Neymar revine pe teren după o pauză de un an de zile.

Etapa a treia din Liga Campionilor Asiei se anunţă a fi una spectaculoasă, mai ales că Neymar va reveni pe teren în tricoul celor de la Al Hilal. „Ştiu că sunteţi nerăbdători, şi eu sunt nerăbdător, iar pe 21 octombrie mă întorc”, a spus într-un videoclip publicat de Al-Hilal, starul brazilian în vârstă de 32 de ani.

Brazilianul în vârstă de 32 de ani își reia activitatea în fotbal după ce în 2023 a fost accidentat grav la genunchi. Al Hilal are o deplasare infernală la Al Ain.

Meciul va fi luni, de la ora 19:00, live stream în AntenaPLAY. Neymar a fost transferat la Al-Hilal în august 2023 de la Paris Saint-Germain. Din nefericire, acesta a suferit o accidentare la ligamentul încrucișat și menisc pe 17 octombrie 2023. Acesta s-a accidentat în timpul meciului de calificare al Braziliei pentru Cupa Mondială din 2026, împotriva Uruguayului.

Reclamă
Reclamă

Neymar revine pe teren în Liga Campionilor Asiei

Marţi e ziua în care în AntenaPLAY îi putem vedea pe Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman. Al Gharafa joacă acasă cu Al Wasl, în timp ce Al Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo, va juca în deplasare cu Esteghlal.

Programul meciurilor din Liga Campionilor Asiei, transmise în AntenaPLAY

Luni

Marţi

Reclamă
  • Shanghai Port – Central Coast Mariners – ora 13:00
  • Gwangjiu – Johor Darul – ora 13:00
  • Buriram United – Pohang Steelers – ora 15:00
  • Shandong Taishan – Yokohama Marinos – ora 15:00
  • Al Gharafa – Al Wasl – ora 19:00
  • Estheghlal – Al Nassr – ora 19:00

Miercuri

  • Ulsan – Vissel Kobe – ora 15:00
  • Shanghai Shenhua – Kawasaki Frontale – ora 15:00

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:11

Fiul lui Gică Popescu, aproape de o accidentare groaznică în Giuleşti. Hromada a avut o intrare brutală şi a fost eliminat

23:05

VIDEOAl Ain – Al Hilal 4-5 a fost în AntenaPLAY. Neymar a revenit pe teren, după un an de absenţă, într-un meci „nebun”, cu 9 goluri!

22:57

Alexandru Dobre a marcat o „dublă” la debut şi i-a cucerit pe fanii Rapidului cu un singur gest

22:41

Rapid – Farul Constanţa 5-0. Echipa lui Şumudică a umilit-o pe cea a lui Hagi! Alex Dobre, dublă la debut! Show total în Giuleşti

22:39

„Vor plăti scump”. Măsuri drastice la FCSB! Meme Stoica i-a luat în vizor pe fotbaliştii care iau galben pentru proteste

22:30

Patronul Universităţii Craiova, criticat dur după ce echipa lui s-a încurcat cu FC Botoşani: „Rotaru dă greş, ca de obicei”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 FotoCum a fost surprins Mircea Lucescu, la câteva secunde după golul din foarfecă marcat de Daniel Bîrligea 5 Adrian Mutu, ofertă surpriză din Liga 1! Suma cerută de „Briliant” la semnătură 6 FotoDenis Drăguş, anunţ ferm înainte de Dinamo – FCSB: „Ei sper să câştige!”. Ce a spus când a fost pus să aleagă „adevărata Steaua”
Citește și