Închide meniul

Tragerea la sorţi din Liga Campionilor Asiei (12:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY). Florinel Coman, rivalul lui Cristiano Ronaldo

Publicat: 15 august 2024, 22:59

Reclamă
Tragerea la sorţi din Liga Campionilor Asiei (12:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY). Florinel Coman, rivalul lui Cristiano Ronaldo

Tragerea la sorţi din Liga Campionilor Asiei se vede LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane vor fi adversarii lui Florinel Coman / Colaj Profimediaimages/Twitter

Tragerea la sorţi din Liga Campionilor Asiei va fi vineri, de la ora 12:00, în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Toate detaliile şi programul complet îl veţi găsi şi pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Plecat de la FCSB pentru 5 milioane de euro, Florinel Coman şi-a ajutat echipa să se califice în grupele Ligii Campionilor Asiei. Al Gharafa a întâlnit-o pe Al Ahli Dubai din Emiratele Arabe Unite şi s-a impus cu 1-0. Pentru „Mbappe” Coman vor urma dueluri spectaculoase. Va fi rivalul lui Cristiano Ronaldo.

Tragerea la sorţi din Liga Campionilor Asiei (12:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

Tragerea la sorţi din noul sezon al Ligii Campionilor Asiei va avea loc la Kuala Lumpur, în Malaezia.

Primele meciuri se vor disputa pe 16 septembrie, iar marea finală este programată pe 4 mai 2025 în Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo este cel mai cunoscut jucător care va evolua în Liga Campionilor Asiei, alături de echipa sa, Al-Nassr. De asemenea, la formația din Arabia Saudită mai evoluează și alte nume mari din lumea fotbalului, precum Aymeric Laporte, Marcelo Brozovic, Seko Fofana, Otavio sau Sadio Mane.

Reclamă
Reclamă 4

O altă echipă plină de vedete este Al-Hilal, acolo unde evoluează Neymar. În lotul clubului se mai regăsesc nume precum Ruben Neves, Sergej Milinkovic-Savic, Aleksandar Mitrovic, Bono, Kalidou Koulibaly sau Renan Lodi.

Din acest sezon, Liga Campionilor Asiei va avea un nou format. Vor exista două ligi diferite, împărțite pe regiunile vest și est, în care se vor afla câte 12 echipe. Partidele din această vază se vor juca în perioada 16 septembrie – 19 februarie. Tragerea la sorți a programului va avea loc vineri, de la ora 12:00, în AntenaPLAY și pe AS.ro.

Fiecare formație va juca 8 partide, iar, la final, primele 8 cluburi din fiecare ligă se vor califica în fazele eliminatorii, care vor începe în luna mai a anului 2025.

Reclamă

Din faza sferturilor de finală, toate partidele din Liga Campionilor Asiei se vor juca în Arabia Saudită, în perioada 25 aprilie – 4 mai 2025.

Nota primită de Florinel Coman în Al Gharafa – Al Ahli Dubai 1-0

Al Gharafa a învins-o la limită pe Al Ahli Dubai, din Emiratele Arabe Unite, şi s-a calificat în grupele Ligii Campionilor Asiei.

Unicul gol al partidei a fost marcat de tunisianul Ferjani Sassi, în minutul 50. Al Gharafa putea conduce încă din mintuul 6, dar golul lui Joselu, fostul star al celor de la Real Madrid, a fost anulat de VAR din cauza unei poziţii de offside.

Florinel Coman, o altă achiziţie nouă a qatarezilor, a fost înlocuit în minutul 90+6 al meciului pe care Al Gharafa l-a disputat pe teren propriu. Acesta este al doilea meci oficial pentru internaţionalul român la noua sa echipă, după ce a mai evoluat în remiza din prima etapă a campionatului cu Al Khor, scor 0-0.

Pentru prestaţia din meciul cu Al Ahli Dubai, Florinel Coman a primit nota 6.8 pe sofascore.com. Florinel Coman va putea fi urmărit în sezonul acesta de Liga Campionilor Asiei LIVE în AntenaPLAY.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:23

Neluţu Varga a confirmat transferul lui Răzvan Sava: „A fost ultimul lui meci la CFR Cluj”! Portarul român merge în Serie A!

23:03

Jordan Chiles s-a prăbuşit emoţional după ce i-a fost luată medalia de bronz: „La durerea mare se adaugă și atacurile rasiste”

22:41

Dan Petrescu, avertisment pentru duelul cu Pafos: „Au mulţi brazilieni”! „Bursucul” i-a dat şi replica lui Mihai Stoica!

22:24

Mario Camora şi Kresic, încântaţi după calificarea CFR-ului în play-off-ul Conference League: „E foarte important pentru club!”

22:10

Câţi bani va încasa CFR Cluj pentru calificarea în play-off-ul Conference League! Lovitură importantă pentru echipa lui Petrescu

21:54

Denis Drăguş a fost eliminat din Europa League! Nota pe care a primit-o pentru prestaţia din returul cu Rapid Viena

1 FotoMihaela Cambei, surprinsă de cadoul uriaş de la Ion Ţiriac: „Mai repede decât mă aşteptam”. Decizia luată după ce a scris istorie 2 UPDATETatăl lui Lamine Yamal a fost înjunghiat şi a fost transferat în stare gravă la spital. Trei persoane au fost arestate 3 CFR Cluj – Maccabi Petach Tikva 1-0. Jucătorii lui Dan Petrescu s-au calificat în play-off-ul Conference League 4 Ce notă a primit Kylian Mbappe pentru prestaţia din Supercupa Europei! Superstarul francez a marcat la debutul pentru Real Madrid 5 Ce jucător este favorit la Balonul de Aur, după ce Real Madrid a câștigat Supercupa Europei! Verdictul specialiștilor 6 Discursul lui Kylian Mbappe după ce a câștigat Supercupa Europei cu Real Madrid. A marcat și a fost sincer: „Așteptam de mult!”
Citește și