Închide meniul

Transfer uluitor în Arabia Saudită! Al Hilal a plătit de 36 de ori mai mult pentru a aduce un jucător

Alex Masgras Publicat: 2 septembrie 2024, 18:38

Reclamă
Transfer uluitor în Arabia Saudită! Al Hilal a plătit de 36 de ori mai mult pentru a aduce un jucător

Transfer uluitor în Arabia Saudită! Al Hilal a plătit de 36 de ori mai mult pentru a aduce un jucător

Cristiano Ronaldo, în duel cu Moteb Al-Harbi / Profimedia

A avut loc un transfer uluitor în Arabia Saudită! Al Hilal, formaţie care poate fi urmărită în acest sezon în Liga Campionilor Asiei, competiţie transmisă LIVE în AntenaPLAY, l-a transferat pe Moteb Al-Harbi, fostul fundaş stânga de la Al-Shabab.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După mai multe negocieri între cele două echipe, Moteb Al-Harbi a devenit jucătorul echipei care a cucerit de 4 ori Liga Campionilor Asiei.

Transfer uluitor în Arabia Saudită! Al Hilal a plătit de 36 de ori mai mult pentru a aduce un jucător

Fundaş stânga de 24 de ani, Moteb Al-Harbi a atras atenţia prin suma uriaşă pentru care a fost transferat de Al-Hilal. Echipa la care evoluează Neymar a plătit 28,95 de milioane de euro pentru acest transfer. Astfel, Al-Harbi a devenit cel mai scump jucător din istoria Arabiei Saudite.

Un alt lucru interesant legat de mutarea lui Al-Harbi este că Al Hilal a plătit de 36 de ori mai mult decât cota de piaţă a jucătorului saudit. Potrivit transfermarkt.com, fundaşul stânga este cotat la numai 800.000 de euro.

Reclamă
Reclamă

Înainte de a semna cu Al Hilal, Al-Harbi a mai fost dorit şi de echipa lui Cristiano Ronaldo, Al Nassr, dar oferta de aproximativ 20 de milioane de euro nu a fost acceptată de Al Shabab.

Recordul doborât de transferul lui Al-Harbi stătea în picioare încă din 2013. La vremea respectivă, Al Nassr plătea 9,8 milioane de euro pentru transferul lui Yahya Al-Shehri de la Al Ettifaq, chiar dacă mijlocaşul era cotat la vremea respectivă la numai 600.000 de euro.

Florinel Coman, dueluri stelare cu Cristiano Ronaldo şi Neymar! Meciurile din Liga Campionilor Asiei sunt LIVE în AntenaPLAY

Pentru Florinel Coman urmează dueluri stelare cu Cristiano Ronaldo şi Neymar în Liga Campionilor Asiei. Transferat vara aceasta la Al Gharafa de la FCSB, internaţionalul român va evolua în cea mai importantă competiţie intercluburi din Asia.

Reclamă

Cu o schimbare de format, la fel ca în Europa, fiecare echipă va disputa 8 meciuri în Liga Campionilor Asiei. Competiţia se vede şi în acest sezon LIVE în AntenaPLAY.

Al Gharafa, echipă care a obţinut calificarea în Liga Campionilor Asiei după ce a trecut de Al Ahli Dubai în play-off, scor 1-0.

Acum, echipa lui Florinel Coman şi-a aflat adversara din faza ligii. Printre acestea se numără echipele pline de staruri precum Al Nassr şi Al Hilal, acolo unde evoluează jucători precum Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, respectiv Neymar sau Aleksandar Mitrovic, dar şi Al Ain, deţinătoarea trofeului.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:08

UEFA, anunţ important pentru fani! Decizia luată de forul continental înaintea sezonului european

19:54

Reacţia lui Gigi Becali după ce a reuşit să îl aducă pe Daniel Bîrligea la FCSB! A dat lovitura chiar la limită: „Mai aveam o zi”

19:14

Reacţia lui Neluţu Varga după ce a decis să îl vândă pe Daniel Bîrligea la FCSB! Mesajul milionarului pentru jucător

18:50

Steaua – FCU Craiova 0-0. Daniel Opriţa nu a reuşit să îl învingă pe Marius Croitoru în derby-ul din Liga 2

18:49

FCSB l-a transferat pe Daniel Bîrligea! Anunţul făcut de Gigi Becali: „Am bătut palma cu Neluţu Varga”

18:38

Mihai Lixandru ratează dubla cu Kosovo şi Lituania! Mircea Lucescu a decis cine îl va înlocui pe jucătorul FCSB-ului

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 5 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând 6 Situaţia în care a ajuns David Popovici, la antrenamente, după Jocurile Olimpice. Ce i-a putut cere lui Ion Ţiriac
Citește și