Închide meniul

Veste uriaşă pentru Neymar! Ce se întâmplă cu starul brazilian, înainte de debutul lui Al Hilal în Liga Campionilor Asiei

Viviana Moraru Publicat: 12 septembrie 2024, 18:31

Reclamă
Veste uriaşă pentru Neymar! Ce se întâmplă cu starul brazilian, înainte de debutul lui Al Hilal în Liga Campionilor Asiei

Veste uriaşă pentru Neymar, înainte de debutul lui Al Hilal în noul sezon de Liga Campionilor Asiei

Neymar, în timpul unui meci la Al Hilal/ Profimedia

Neymar a primit o veste uriaşă, chiar înainte de debutul lui Al Hilal în noul sezon de Liga Campionilor Asiei. Oficialii echipei saudite au luat decizia de a-l include pe starul brazilian pe lista de 31 de jucători, pentru competiţia care va debuta pe 16 septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liga Campionilor Asiei se vede exclusiv în AntenaPLAY. Florinel Coman va avea dueluri stelare cu Cristiano Ronaldo sau Neymar.

Veste uriaşă pentru Neymar, înainte de debutul lui Al Hilal în noul sezon de Liga Campionilor Asiei

Neymar a suferit o accidentare teribilă la genunchi în toamna anului trecut, iar de atunci nu a mai bifat niciun meci oficial.

Starul brazilian va efectua noi teste medicale pe 25 septembrie, iar oficialii de la Al Hilal au luat decizia de a-l include pe lista de 31 de jucători pentru duelurile din Liga Campionilor Asiei, notează un jurnalist saudit.

În funcţie de rezultatele pe care le va primi în urma investigaţiilor medicale, Neymar ar putea reveni pe teren până la finalul acestui an. Acesta va rata însă primul meci al echipei sale din grupe, cu Al-Rayyan, formaţie din Qatar. Meciul se va disputa marţi, de la ora 19:00, şi va fi live în AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă

Neymar nu a fost inclus şi pe lista de campionat a lui Al Hilal. Oficialii echipei saudite speră ca starul brazilian să prindă meciuri oficiale în această toamnă, în Liga Campionilor Asiei, înainte de a-l trece pe listă în ianuarie.

Al Hilal împarte grupa din Liga Campionilor Asiei cu Al Nassr, formaţie la care evoluează Cristiano Ronaldo, dar şi cu Al Gharafa, formaţia lui Florinel Coman.

Florinel Coman, dueluri stelare cu Cristiano Ronaldo şi Neymar

Pentru Florinel Coman urmează dueluri stelare cu Cristiano Ronaldo şi Neymar în Liga Campionilor Asiei. Transferat vara aceasta la Al Gharafa de la FCSB, internaţionalul român va evolua în cea mai importantă competiţie intercluburi din Asia.

Reclamă

Cu o schimbare de format, la fel ca în Europa, fiecare echipă va disputa 8 meciuri în Liga Campionilor Asiei. Competiţia se vede şi în acest sezon LIVE în AntenaPLAY.

Al Gharafa, echipă care a obţinut calificarea în Liga Campionilor Asiei după ce a trecut de Al Ahli Dubai în play-off, scor 1-0.

Echipa lui Florinel Coman şi-a aflat adversara din faza ligii. Printre acestea se numără echipele pline de staruri precum Al Nassr şi Al Hilal, acolo unde evoluează jucători precum Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, respectiv Neymar sau Aleksandar Mitrovic, dar şi Al Ain, deţinătoarea trofeului.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:21

Victor Pițurcă nu are încredere în Daniel Bîrligea! Verdict despre transferul atacantului la FCSB: „Au greșit! Valoare medie”

19:52

Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea! Mesajul transmis de cea mai bună handbalistă a României

19:44

Răzvan Onea și-a prelungit contractul cu Rapid! A semnat până în 2027: „Îmi doresc să câștigăm trofee!”

19:33

„Poate fi Ștefan Târnovanu titular la națională?” Helmut Duckadam a dat răspunsul pe loc! Mesaj pentru portarul de la FCSB

19:28

McLaren, decizie fermă în lupta pentru titlul mondial! Ce se va întâmpla începând cu Marele Premiu al Azerbaidjanului

19:17

Kylian Mbappe, victorie în procesul cu PSG! Campioana Franţei, obligată să-i plătească jucătorului o sumă fabuloasă

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 4 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 5 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!” 6 Denis Alibec a dat cărţile pe faţă după venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României
Citește și