Închide meniul

Acuze teribile în Ucraina, după „furtul” din meciul cu Italia: „Visul lui Ceferin a devenit realitate şi Italia s-a calificat”

Dan Roșu Publicat: 21 noiembrie 2023, 9:39

Reclamă
Acuze teribile în Ucraina, după „furtul din meciul cu Italia: „Visul lui Ceferin a devenit realitate şi Italia s-a calificat

Acuze teribile în Ucraina, după "furtul" din finalul meciului cu Italia

Duel din timpul meciului Ucraina - Italia 0-0 - Profimedia Images

Au existat acuze teribile în Ucraina, după ceea ce lumea fotbalului a numit „furtul” din finalul meciului cu Italia (0-0), care a dus la calificarea campioanei Europei la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În al treilea minut al prelungirilor, Arbitrul Gil Manzano nu a dat penalty la un duel în careu între Acerbi şi Mudryk. Presa din Ucraina a pus această decizie pe interesele preşedintelui UEFA, Aleksander Ceferin, de a vedea Squadra în Germania, în 2024.

Acuze teribile în Ucraina, după „furtul” din finalul meciului cu Italia

„La final, Ucraina a presat Italia. Nu au fost mari ocazii de a marca, dar italienii au tras de timp. A existat o cerere de penalty, după o cădere a lui Mudryk, dar arbitrul nu s-a deranjat să meargă să vadă reluarea.

La final, visul lui Aleksander Ceferin a devenit realitate şi Italia s-a calificat la EURO 2024 după un egal alb. Ucraina mai are şansele ei, chiar dacă azi nu a avut şansa să câştige un meci. Sperăm că vom vedea Ucraina printre cele 24 de echipe din Germania”, au scris cei de la sport.ua.

Serhiy Rebrov: Cred că a fost penalty

Ucraina a presat în finalul meciului şi a cerut în minutul 3 al prelungirilor un penalty după un duel între Acerbi şi Mudryk. Arbitrul Gil Manzano nu a acordat lovitură de pedeapsă, deşi ucrainenii au cerut cu insisitenţă penalty.

Reclamă

„Şi eu cred că a fost penalty clar, dar există şi VAR. Din punctul meu de vedere, este penalty la acea fază. Dar nu e treaba noastră să decidem asta. Sigur nu au văzut fault după ce au consultat VAR-ul. Există oameni acolo care văd aceste faze”, a spus şi selecţionerul Rebrov.

„Penalty la Mudryk? Sincer? Nu am văzut reluarea. Rezultatul nu mai poate fi schimbat şi mie nu îmi place să comentez deciziile arbitrilor. În vestiar, băieţii au vorbit despre asta, dar eu am trecut deja peste acest moment”, a spus şi jucătorul lui Arsenal, Alexander Zinchenko.

Italia s-a calificat la EURO 2024

Echipa naţională a Italiei a încheiat la egalitate luni seara, în deplasare, scor 0-0, cu naţionala Ucrainei, calificându-se la Euro 2024. La turneul final s-au mai calificat Cehia (3-0 cu Moldova) şi Slovenia (2-1 cu Kazahstan).

Reclamă 4 / 0/3

La Leverkusen, pe BayArena, Italia avea două şanse din trei să se califice direct la Euro 2024: egalul sau victoria. A fost prima variată, deşi echipa lui Luciano Spalletti a dominat partida şi a avut ocazii de gol. Replica ucraineană a venit în repriza secundă, Mudryk ratând o şansă mare în minutul 65, la o gafă a apărării italiene, reparată în cele din urmă de Donnarumma.

Italia nu a reuşit să înscrie până la final, ambii portari având intervenţii salvatoare, iar Squadra Azzura s-a calificat la turneul final de pe locul secund al grupei C. Anglia a câştigat grupa, cu 20 de puncte, urmată de Italia, cu 14 puncte şi Ucraina – tot 14 puncte. Pe locul 4 a venit Macedonia de Nord, cu 8 puncte, iar Malta nu a acumulat nici un punct.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și