Închide meniul

Amdouni s-a distrat cu apărarea lui Edi Iordănescu, în Elveţia – România. Gol după o fază de zile mari

Alex Ioniță Publicat: 19 iunie 2023, 23:02

Reclamă
Amdouni s-a distrat cu apărarea lui Edi Iordănescu, în Elveţia – România. Gol după o fază de zile mari

Amdouni a reuşit o dublă de senzaţie

Profimedia

Elveţia – România | Amdouni s-a distrat cu apărarea lui Edi Iordănescu şi a marcat după o fază de senzaţie. Acelaşi jucător a reuşit dubla în finalul primei reprize.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Faza primului gol a fost una de senzaţie. Amdouni a deschis scorul în minutul 28 al partidei de la Lucerna, după ce a dominat copios. De 8 pase a avut nevoie Elveţia pentru a ajunge la poarta lui Moldovan şi a marca pentru prima dată.

Amdouni s-a distrat cu apărarea lui Edi Iordănescu, în Elveţia – România

În minutul 43, Amdouni a reuşit să marcheze pentru a doua oară, după ce Shaqiri a inventat o pasă cu exteriorul. Pe toată durata primei reprize, tricolorii au fost dominaţi total de către elvețieni. Mai mult, elevii lui Edi Iodănescu nu au reușit să iasă din propria jumătate, în primele 10 minute ale partidei. Elvețienii au reușit, în primele 10 minute ale meciului, să obțină o posesie de 80%.

Ianis Hagi a primit cartonaş galben după o intrare cu talpa pe glezna lui Elvedi

Ianis Hagi a primit cartonaş galben după o intrare dură la Elvedi. Internaţionalul român a avut o intrare întârziată, iar Daniele Orsato i-a arătat cartonaşul galben. Ianis Hagi a avut o intrare dură la mijlocul terenului, în minutul 26 al partidei cu Elveţia. Internaţionalul român s-a dus cu talpa direct pe glezna lui Elvedi.

Ianis Hagi a înţeles imediat duritatea faultului şi i-a cerut scuze fundaşului elveţian. Daniele Orsato i-a arătat, în acest context, cartonaşul galben lui Ianis.

Reclamă

Edi Iordănescu a schimbat tactica României, pentru partida cu Elveția. Meciul de la Lucerna se va juca astăzi, de la ora 21:45. În cazul unei victorii, tricolorii vor urca pe primul loc în Grupa I, iar șansele de calificare la Campionatul European din Germania ar crește.

Selecționerul echipei naționale a alcătuit echipa de start, pentru meciul cu Elveția. Edi Iordănescu nu dorește să riște nimic, iar primul 11 al României este unul foarte defensiv. România va începe partida cu Elveţia într-un sistem cu 5 fundași.

În compartimentul defensiv se va putea alătura și Screciu, astfel, mai mult de jumătate din titularii din această seară joacă pe poziții defensive. Faţă de meciul cu Kosovo, Edi Iordănescu a făcut 5 modificări în echipa de start.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu a răspuns criticilor lui Mihai Stoica. Reacţia vehementă a selecţionerului

Acceptăm şi criticile, sunt normale, sunt fireşti, chiar dacă nu sunt de acord cu unele dintre ele. Dar cum am spus, ştiu să respect opiniile.

(Reporter: Cum îl simţiţi pe Puşcaş? El a fost cel mai criticat…) În primul rând consider că nu putem să vorbim despre estetica unui joc care s-a jucat pe mocirlă. Aţi văzut cât de greu a fost, echipa s-a dăruit total. Ştiţi că nu ne stă prea mult în caracteristică să acceptăm lupta asta dusă până la limita regulamentului. După mult timp, echipa a arătat din nou spirit şi atitudine.

Am văzut toţi jucătorii puşi în slujba echipei şi asta a fost foarte important. Ca să vorbim despre un joc estetic în condiţiile în care aveai o problemă să mergi efectiv pe teren, pentru mine este prea mult. Cred că punctele ne duc la European şi nu estetica!

Aş vrea, dacă îmi permiteţi, nu sunt de acord cu ce s-a discutat în spaţiul public despre Puşcaş. Ştiu să respect o opinie, dar din punctul meu de vedere George a făcut un joc de mare efort, s-a bătut cu fundaşii adverşi, a fost în multe momente cu spatele la poartă. Ne-a ajutat să mişcăm centrul de greutate.

N-a avut realizări clare, dar a fost foarte important. E păcat să punem la zid jucători în felul ăsta„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley Vezi toate știrile
Citește și