Închide meniul

Elveția – România LIVE TEXT | Surprize uriaşe pregătite de Edi Iordănescu. Un debutant e titular, ne apărăm cu 5 oameni

Alex Ioniță Publicat: 19 iunie 2023, 20:54

Reclamă
Elveția – România LIVE TEXT | Surprize uriaşe pregătite de Edi Iordănescu. Un debutant e titular, ne apărăm cu 5 oameni

Surprizele pregătite de Edi Iordănescu

Edi Iordănescu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Elveția – România LIVE TEXT Surprize uriaşe pregătite de Edi Iordănescu. Selecţionerul României a decis să abordeze o tactică ultradefensivă cu naţionala lui Shakiri şi Granit Xhaka, starul lui Arsenal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a schimbat tactica României, pentru partida cu Elveția. Meciul de la Lucerna se va juca astăzi, de la ora 21:45. În cazul unei victorii, tricolorii vor urca pe primul loc în Grupa I, iar șansele de calificare la Campionatul European din Germania ar crește.

Elveția – România LIVE TEXT Surprize uriaşe pregătite de Edi Iordănescu

Selecționerul echipei naționale a alcătuit echipa de start, pentru meciul cu Elveția. Edi Iordănescu nu dorește să riște nimic, iar primul 11 al României este unul foarte defensiv. România va începe partida cu Elveţia într-un sistem cu 5 fundași.

În compartimentul defensiv se va putea alătura și Screciu, astfel, mai mult de jumătate din titularii din această seară joacă pe poziții defensive. Faţă de meciul cu Kosovo, Edi Iordănescu a făcut 5 modificări în echipa de start.

Echipa de start a României din meciul cu Elveția

ROMÂNIA: 12. Moldovan – 4. Manea, 5. Nedelcearu, 15. Burcă, 3. Drăgușin, 23. Sorescu – 11. Hagi, 22. Screciu, 10. Stanciu-cpt., 19. Coman – 7. Alibec.

Reclamă

Rezerve: 1. Târnovanu, 16. Aioani – 2. Țicu, 6. Băluță, 8. Cicâldău, 9. Pușcaș, 13. Mihăilă, 14. M. Marin, 17. Rus, 18. Olaru, 20. Man, 21. Moruțan

Echipa de start a României din meciul cu Kosovo

ROMÂNIA: 12. Moldovan – 4. Manea, 3. Drăgușin, 15. Burcă, 22. Camora – 6. Băluță, 14. M. Marin, 10. Stanciu-cpt. – 20. Man, 9. Pușcaș, 17. Coman

Rezerve: 1. Târnovanu, 16. Aioani – 2. Rațiu, 5. Nedelcearu, 7. Alibec, 8. Cicâldău, 11. Hagi, 13. Mihăilă, 18. Olaru, 19. Screciu, 21. Moruțan, 23. Sorescu

Reclamă 4 / 0/3

România a mai întâlnit Elveția de 2 ori în acest secol. Naționala noastră nu a pierdut niciuna dintre aceste meciuri. Prima partidă a avut loc în anul 2012, în deplasare, unde tricolorii se impuneau cu scorul de 1-0, grație golului marcat de Grozav. Ultima întâlnire dintre cele două selecționate a fost în cadrul Euro 2016. Atunci, meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1. Marcatorii au fost Bogdan Stancu și Admir Mehmedi.

Interesant este că Elveția a păstrat aproape același nucleu de jucători, chiar și după 7 ani de la ultima întâlnire cu România. Nu mai puțin de 7 jucători elvețieni care se aflau în lotul Elveției la EURO 2016 participă și la această acțiune. Este vorba despre Sommer, Rodriguez, Schar, Xhaka, Shaqiri, Zakaria și Seferovic. În tabăra tricoloră, singurii fotbaliști care au fost prezenți la EURO 2016 sunt Stanciu și Alibec.

Nicolae Stanciu, mesaj războinic

Chiar dacă Elveţia porneşte ca favorită, Nicolae Stanciu e de părere că naţionala României poate da lovitura şi să câştige. Elveţia şi România sunt singurele echipe din grupă care nu au pierdut niciun meci.

„Nu cred că trebuie să ne gândim la un singur jucător, au foarte mulţi jucători care joacă la un nivel înalt şi toţi pot face diferenţa. Suntem pregătiţi şi nu ne sperie niciun jucător de la ei. Cu sigurnaţă că putem bate Elveţia.

Sunt sincer şi avem forţa să câştigăm meciul şi suntem motivaţi. 3 puncte ar fi ideale, dar şi un punct cred că este ok. Nu intrăm cu gândul să facem egal, noi vrem să câştigăm fiecare meci„, a spus Nicolae Stanciu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 Vezi toate știrile
Citește și