Închide meniul

Andorra – România e LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY, sâmbătă, de la 21:45, în preliminariile EURO 2024

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 martie 2023, 18:57 / Actualizat: 21 martie 2023, 16:58

Andorra – România e LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY, sâmbătă, de la 21:45, în preliminariile EURO 2024

Andorra - România e LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY, sâmbătă, de la 21:45, în preliminariile EURO 2024

Andorra - România e LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY, sâmbătă, de la 21:45, în preliminariile EURO 2024

Andorra – România e LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY, sâmbătă, de la 21:45. Acesta va fi meciul de debut pentru naționala lui Edi Iordănescu în preliminariile pentru EURO 2024. Tricolorii fac parte din Grupa I a calificărilor, alături de Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andorra – România este meciul unui nou început, iar tricolorii au șanse mari să se califice la Europeanul din Germania, ținând cont că acolo vor ajunge ocupantele primelor două locuri din fiecare grupă a preliminariilor. Pe Antena 1 și în AntenaPLAY vei vedea LIVE cele mai tari meciuri ale naționalei.

Andorra – România e LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY, sâmbătă, de la 21:45, în preliminariile EURO 2024

Antena 1 și AntenaPLAY vor transmite LIVE duelul din Andorra. Tot acolo, pe parcursul anului 2023, veți mai putea urmări alte patru partide: Kosovo – România (16 iunie), România – Kosovo (12 septembrie), Belarus – România (12 octombrie) și România – Elveția (21 noiembrie).

”Este o nouă campanie, pornim destul de încrezători. Cu toții avem un scop, acela de a merge la EURO, iar eu sunt foarte optimist că vom reuși acest lucru. Am spus-o și nu m-am ferit niciodată. Este o grupă destul de accesibilă, având în vedere că puteam să picăm cu echipe mult mai tari. Este o grupă din care putem și trebuie să ne calificăm, iar la finalul campaniei, în luna noiembrie, sper să sărbătorim calificarea împreună.

La anul se vor face 8 ani (n.r. – de la ultima calificare la EURO), îmi doresc și știu că toți băieții, tot grupul, ne dorim acest lucru, să ajungem la Campionatul European. Cred că am ajuns cu toții la o maturitate fotbalistică mare și am reușit deja să formăm un grup unit, cu multă calitate, iar acum ne rămâne doar să arătăm asta pe teren”, susține Nicolae Stanciu, noul căpitan al naționalei, pentru Antena Sport.

Reclamă

Lotul României pentru meciurile cu Andorra și Belarus

EURO 2016, precedentul turneu final pentru tricolori

România vrea să ajungă din nou la un turneu finală, după 8 ani de așteptare. La EURO 2016, România termina pe ultimul loc grupa din care mai făceau parte Franța, Elveția și Albania. Singurul punct al echipei conduse atunci de Anghel Iordănescu era obținut împotriva echipei din Țara Cantoanelor, 1-1.

Tricolorii ajungeau atunci în Hexagon după ce terminau pe locul 2 o grupă din care au mai făcut parte Irlanda de Nord, Grecia, Ungaria, Finlanda şi Insulele Feroe.

Primul meci al tricolorilor din preliminariile EURO 2024, Andorra – România, se va desfășura pe 25 martie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Andorra – România e LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY, sâmbătă, de la 21:45

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
Vezi toate știrile
Citește și